Протестът приключи, пуснаха движението по Орлов мост

Хиляди шестваха срещу високите цени на горивата в страната
13 мар 2011 16:30,
278
Протестът приключи, пуснаха движението по Орлов мост
Снимка: БТА

Възстановено е движението през площед "Орлов мост", който бе блокиран за час от протестиращи срещу цените на горивата.

Днешният протест в София предизвика затруднения в няколко части на града, като напълно блокира за час и 15 минути движението през кръстовището на бул. "Г.М.Димитров" и бул. "Св. Климент Охридски".

Още по темата

Движението на градския транспорт ще се възстановява поетапно, след като всички превозни средства стигнат до началните си спирки, обясниха от Центъра за градска мобилност.

Протестът срещу високите цени на горивата се проведе в цялата страна по сходен начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
0
 
3
 
! Отговори
lilly alex преди 13 години
kakva barkotiq! proletarii ot vsi strani saedinqvaite se! sit na gladen nevqrva.
233
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАИ ДОБРАТА ЗАЩИТА Е АТАКАТА.ОТИДИ В НЯКОИ ЕРО ЧАТ АКО НЯМАШ ВИЖДАНЕ И МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА.МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН.НЕ ТИ Е МЯСТОТО НА ТАЗИ СТРАНИЦА.ИМАШ ПРОБЛЕМ.
232
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЕМА ДА МОГА ДА ТИЧАМ АКО СЕ ППРЕДСТАВИШ ДОБРЕ.
231
0
 
1
 
! Отговори
ДО 271 преди 13 години
НЕ НЕ ПОНЕЖЕ СИ МНОГО ОТВОРЕН ПО ЕДНА ВУВУЗЕЛКА НЕМА ДА Е ИЗЛИШНА.
230
1
 
3
 
! Отговори
ДО 269 преди 13 години
ДРУГАТА СЕДМИЦА АКО ИЗЯВЯВАШ ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ МОЖЕ ДА ДОИДЕШ ДА ЦЕЛУВАШ НА БУТАЩИТЕ ОНАЯ РАБОТА.
229
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не цета ми е майка ми да има достойна пенсия ,а не след 34 години труд да взема 164 лв и да не може да си купи лекарствата-капиш?А някакъв"лош генен материял"да ми дава пример да последвам цецко с три деца-щото моето е едно ,ама не мога да му осигуря два апартамента ,нито обучение в чужбина-а работя квалифициран труд....И ми е дошло до гуша да слушам разни тъпни от разни ***-дето на ден харчат минималната заплата поне...или мутроци с 8 клас да си имат вили за милиони,ама да са "чистички"
228
1
 
1
 
! Отговори
ДО 263 преди 13 години
ДА ФАКТ Е-ЧЕ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА В МОМЕНТА ЗА 1 КГ. Е 1.90СТ.
227
6
 
6
 
! Отговори
Хампарцумян преди 13 години
Аз пък си бях с BMW Х6-та на Банско - карах ски и се кефих във ВИП апартамента си. Сега съм вече в София и утре в банката пак ще дера *** кожи с 12-14% ипотечна лихва.... За мен бензина и 6лв да стане - все едно муха ме е ухапала. Да му мислите вии с овчите кредити и заплатки!
226
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да се оправи тая бедна и изтормозена държавица-РЕВОЛЮЦИЯ трябва,тая *** "по върховете"-на бесилката,заедно с тъстове ,рднини и жени-от тази гнилоч генен материал да не остава-или по добре да ги пуснем в *** гета-накичени със злато
225
2
 
4
 
! Отговори
до 255 преди 13 години
...Ами карай си на бензин 2.50-нетуземно, и си трай,от такива мишоци дотук стигнахме-напъхай се в дупката си и замълчи-защото независимо от статус и парична обезщетеност,мишковщината е ген ,и не се влияе от образование и култура.Аз съм счетоводител и протестирах-защото сме станали като овце-където и да ни натикат все си траем,и все ни е хубаво-а сме се разсмърдели,с извинение,из цяла Европа и сме нарицателно за нещастници-ония с потурите ни сложиха в малкия си джоб...Считайте какви мишки сме
224
0
 
3
 
! Отговори
Непротестиращ преди 13 години
Като ти е ниска заплатата не купувай и толкова.Всеки е с кола и няма спиране. В бизнеса съм от 15 години.Всяка година има ръст в продажбите по обем.НЕИЗМЕННО.Големите печалби бяха до 2003 година / имам предвид легални/.Сега маржвете са стотинки.Направете справка между цената на едро на Лукойл и цените на дребно.За дизела в момента е 13 ст. бруто.Рано или късно всяка загуба се избива пак за сметка на клиента.
223
2
 
0
 
! Отговори
0 преди 13 години
ЕДИН МИНУС МЕ УДОВОЛЕТВОРЯВА -КОМПЛЕКСАР.
222
0
 
8
 
! Отговори
Пловдив преди 13 години
Идея за акция срещу ЕВН,ЧЕЗ,ЕОН.Нека замеряме с наилонови пликчета пълни със боя,кетчуп,вода с кал,кой с каквото разполага,централите им в Пловдив,София и Варна а защо не и в пунктовете им за плащане.
221
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
CHERVENITE GEIOVE DEFILIRAHA IAHNALI BEDNOSTA NA HORATA MISLEIKI ZA SVOETO BLAGODENSTVIE
220
2
 
5
 
! Отговори
ДО 255 преди 13 години
ДА АЗ СМЕЯ ДА ТВАРДЯ ЧЕ СЪМ ЕДИН ОТ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ КОИТО БЯХА ТАМ.НИКОИ НЕ Е ТОРМОЗЕН А ВИЕ ПОТЪРСЕТЕ ПОМОЩ ОТ СПЕЦИАЛИСТ-НЕЗАБАВНО.
219
2
 
7
 
! Отговори
не съм комунист преди 13 години
Цинични гадове-във Франция нафтата е 1,40 към заплата 1200 евро,а тук на 240 лв-1,25 за литър дизел.Долни безсрамници и крадци...И още протести трябват с повече хора...Да видим няма ли дa се трогнат ако излязат и ТиРовете-тоя народ не може вече да диша бе,***-Господ да ви съди
218
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лъжат само и единствено писачите тук.
217
2
 
1
 
! Отговори
до 247 преди 13 години
ТИ НОРМАЛЕН ИЛИ НОРМАЛНА ЛИ СИ.КАКВО ЗНАЧИ ОБРАЗОВАН ИЛИ НЕ В ТАЯ ТУЗЕМСКА ДЪРЖАВА В КОЯТО Я ПРЕВЪРНАХА ТАКИВА КАТО ТЕБ.И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ ИМАШ НЕОБХОДИМОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ПАРИ НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ НА КРАЯ Е НЕОБХОДИМО ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС 2 НА 1 НО ДА Е ДОСТОИНО.
216
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
VASTANOVAVANETO na ZARSTVO BALGARIA i na TARNOVSKATA KONSTITUZIA i VASTANOVAVANETO na ZARSTVO RUSSIA,KRALSTVO RUMANIA,KRALSTVO SARBIA,KRALSTVO POLSHA,KRALSTVO CHERNA GORA,KRALSTVO GARZIA,KRALSTVO ITALIA,KRALSTVO PORTUGALIA,KRALSTVO FRANZIA/ otkadeto tragna ZARAZATA na republikanskite OLIGOFRENI-bezbozznizi /...KRALSTVO LIBIA,KRALSTVO IRAK,KRALSTVO EGIPET,KRALSTVO SIRIA,SHAHSTVO IRA'/ kadeto LUDIAT Homeini pristigna OT PARIZZ /...PREMAHVANETO na VSICHKI tezi LAINANI republiki STE DONESE OGROMNO OBLEKCHENIE na ZALOTO CHOVECHESTVO i OGROMNO BLAGODENSTVIE...Te sa sazdadeni IZKUSTVENO chrez GRAZDANSKI VOINI,MASOVI UBIISTVA,VOINI i NEZAKONNA OKUPAZIA,srestu BOZZIITE ZAKONI i USTANOVENI ot ANTIHRISTI-TERORISTI i ANTIHUMANISTI,v Imeto na PARITE,ZLATOTO i MAMON e TEHNIAT BOG,desetki i STOTIZI MILIONI sa TEHNITE NEVINNI ZZERTVI.
215
2
 
7
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Аз бях там с детето си на година и половина.Магистър съм по образование.Платени са писачите в сайта,а на протеста 'тайните' ченгета така си личаха,че направо не ми се коментира.Да продължаваме само така.Днес бе мирен протест..........