Авария остави голяма част от София без топло

Проблемът е в газопровод, захранващ ОЦ "Земляне"
Обновена: 11 апр 2012 10:29 | 11 апр 2012 10:29, Красимир Ангелов
47
Авария остави голяма част от София без топло
Аварията остави без топлоподаване голяма част от София. Снимка: Булфото

Поредна авария остави без топлоподаване голяма част от София.

Поради пропуск на газопровода, захранващ ОЦ "Земляне", е спряно топлоподаването към кварталите Овча купел-1 и 2, Западен парк, Гевгелийски, Красна поляна, Лагера, Хиподрума, Красно село, Борово, Бъкстон, Стрелбище, Мотописта и Бели брези, съобщиха от "Топлофикация София".

От дружеството уверяват, че е създадена необходимата организация за възстановяване на
газоподаването, след което ще бъде възстановено и топлоподаването към засегнатите квартали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия от Топлофикация трябва да ги набием на колове, а на комунистическата върхушка да и изрежем главите и ги набием на колове за това, дето причиниха на народа.
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Саморазправа с монополиста! Когато линчуваме 10-те топ административни позиции в дружеството (започвайки с изпълнителния директор), когато публично ги обесим, разстреляме, изгорим и т.н., тогава аз лично бих се чуствал удовлетворен. Достатъчно ни крадоха и лъгаха тия нещастници от Топлофикация-София, време е за донорните банки, конфискации на имуществото и брутална саморазправа! Време е да изземем властовите функции от държавата, при фиктивни съдебна, изпълнителна и законодателна власти!
38
5
 
2
 
! Отговори
Мариян Петков преди 12 години
Цял ден нямаме топла вода - ДОКОГА!?
37
2
 
3
 
! Отговори
men преди 12 години
за да са им защитени правата донякъде, хората (разбирайте банки, големи компании, и някои рани с разумни политици примерно бавария) изпрастат лобисти, с големи дисаги пълни с пари за да си защитават интереса и да си прокарват удобни закони. бай ви *** обаче си мисли че заради черните му очи ще тръгне някой да го пази от ЧЕЗ, ЕОн и тн. СМЯХ.
36
2
 
2
 
! Отговори
men преди 12 години
само не мога да разбера защо си мислите че европейската комисия я боли фара за българия, българите и техните проблеми. ами нали те ни карат да раздържавяваме и да приватизираме, да затваряме АЕЦ и така нататък. Еврепейският съюз е бетер СССР и слугуват само на големите банки и химически картели. запомнете го това. за тях сме териториа с популация от роби и ***, без права и само със задължения.
35
3
 
1
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Хахаха, ама още ли ви го подават... парното, де ? :)))) Че то лято дойде, гледайте, да не настинете, да не се изнежите :D
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами нормално. В работата ми работят всички радиатори във входа, щото Топлофикация не е позволила да се сложи кран в абонатното. Навсякъде се доставя отопление (а не топлинна енергия), въпреки че температурата от поне месец не е падала под 11-12 градуса. Е, тръбите не са правени за целогодишно подаване на топлина, да не говорим, че са 30-40 годишни. И сега? Хем Топлофикация ще цица още месец огромни сметки, хем и един душ не е лесно да си пусне човек...
33
4
 
3
 
! Отговори
mimi преди 12 години
bg-bez komentar
32
3
 
4
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Точно там е проблема, други ти плащат парното със сметки по 400-500 лв.
31
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имам апартамент и къща. В апартамента /70кв/ плащам парно по 90лв на месец, в къщата 450 -500 лв за газ /110кв/
30
4
 
3
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
Абсолютно сте прав. Всеки ще си направи сметката, дори и тези, които са присъединени към газопреносната мрежа. При по-ниска цена на ел. енергията всеки ще предпочете нея. Единствено АЕЦ гарантира постоянна и ниска цена на тока. Всичко друго - газ = непредсказуеми цени , въглища = плащане за въглеродни емисии, ВЕИ = свързано с директивата на ЕС за задължително изкупуване на високи цени е икономически неизгодно.
29
2
 
8
 
! Отговори
гррр преди 12 години
Пробвам да съм бял човек, те ме правят скот! Отивам в парка да тичам, лаят и ме гонят бездомни кучета... прибирам се да си тегля душ ама ми се налага да се къпя със студена вода... а сега на път за работа с колелото пак ще се радвам на множеството велоалеи в София. Все едно съм в Конго!
28
3
 
7
 
! Отговори
abe alo преди 12 години
Човек един душ не може да си вземе тая държава бе!!! Съвсем я оскотяхме!!!
27
3
 
10
 
! Отговори
qqd преди 12 години
Моята адвокатка писа по 300 лв на дело и ѝ ги плащам на вноски. Тя води дела само срещу топлофикация. Не знам точната бройка, но са няколко дебели папки. Сега съм на втора инстанция. Нейното мнение е, че ако трябва ще стигнем до Хага, но на тия ще им разкажем играта. Да си вземат парите от бившите си шефове като разпродадат джакузита и всички останали глупости дето накупуваха с нашите пари. Имаше месеци, когато им плащах по 500-600 лв. за 90кв. апартамент. Ама свърши вече тая. Само бой за тия...
26
3
 
7
 
! Отговори
prof. Awramow преди 12 години
Не само че не сме съгласни да ни забраняват да се отказваме, но настояваме за опростена процедура за индивидуални и на цели блокове отказване. С климатици е по-евтино и по-удобно!!!А този министър - оставка и да помнят че на изборите ще ги питаме какво са направили с парното и колко бързо е уволнен този човек. Впрочем, опита за закрепостяване с парното е следствие от отказа да се строи Белене. Иначе, от къде ток
25
3
 
12
 
! Отговори
Мавродиев преди 12 години
Бившия конституционен съдия Димитър Гочев коментира дали това е законно така: Да ни забранят да се отказваме от парно? Странно"? Юристът бе категоричен, че дори няма място да се говори за това дали подобна забрана е конституционна или не, тъй като е повече от ясно, че не е. Сега да сметнем г-н Николов колко е компетентен за да взима този пост?
24
4
 
12
 
! Отговори
Неделя преди 12 години
Всички тези квартали да очакват дебели сметки за използвано парно през идния месец.Причината е, че всички течове на топлинна енергия по трасето се поемат от потребителите. Ползваш или не - все тая. Да ви имам и демокрацията.
23
5
 
7
 
! Отговори
Безработен до 17 преди 12 години
Ако всеки от нас плати по 1000 лева за адвокат , представи си сумата , която ще послужи за наемане на адвокат , и какъв адвокат ще се наеме !!! Една Европейска кантора би разбила монопола им за седмица , те няма да имат време да съберат само екип за да се защитават , но трябва иска да е групов , и колкото повече - толкова по добре !!! Сам едва ли ще направя кой знае какво , най много да спася жалките комунистически *** в моя вход ... но кажете ми колко сте и заедно МОЖЕМ !!!
22
4
 
6
 
! Отговори
IA преди 12 години
По(а)рноканала кога ще бъде изключен
21
6
 
9
 
! Отговори
Гошо Пернишкия до 22 преди 12 години
... Явно живееш в друг свят. В този, нашия геноцида е гарантиран! Права нямаме, само задължения. да плащаме яко за нищо!