Градушка и порой в София, градският транспорт закъснява

Наводнени са кръстовища, на места са паднали клони
Обновена: 22 май 2012 15:44 | 22 май 2012 15:22,
126
Градушка и порой в София, градският транспорт закъснява
Снимка: Булфото

Градският транспорт в София се движи със закъснение заради градушката, пороя и силния вятър, съобщиха за БТА от Центъра за градска мобилност.

Отстранен е проблемът с наводнен участък на кръстовището на бул. "Петър Дертлиев" и ул. "Владимир Динчев" в "Люлин 10", където за кратко е било спряно движението на тролейбусните линии с номера 6 и 7.

Движението вече е възстановено. Паднали клони върху контактната мрежа има на ул. "Граф Игнатиев" и бул. "В. Левски".

Гръмотевична буря се е разразила в Софийското поле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
1
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Вгледайте се в небето. Да ви прави впечатление нещо? Тия неестествени, ниски, черни облаци, 2-3 седмици дъжд и студ в края на май, когото обикновено е към 30 градуса през деня -- как ви се вижда? България е предадена от страна на управляващата колониална клика на САЩ за опити с климатично оръжие. Готвят се за голямата война с Иран, а вие сте техен опитен полигон. Защото сте глупави и нереагиращи. Идеален експериментален матриал, както би се изразил любимият ви вожд
86
1
 
0
 
! Отговори
Do 105 преди 12 години
a ti bil li si na drugi planeti, che tolkova mnogo znaesh haha
85
4
 
2
 
! Отговори
1949 преди 12 години
до 82 - червените могат само концлагери да правят, за друго не ги бива
84
1
 
0
 
! Отговори
1949 преди 12 години
до 89 - анонимен ***
83
2
 
1
 
! Отговори
1949 преди 12 години
не са жени тези дето хленчат а червени ***..вци
82
11
 
7
 
! Отговори
до 98 преди 12 години
ми ний суфиянците се учимЕ да говоримЕ от вожда наш,или имате нещо против него??затова Той наказа с труса перничани,дето не гласуваха за нехо,и ни предупреди с дъжда днес!!!какво ни чака,ако не слушаме!
81
13
 
6
 
! Отговори
Стария завет преди 12 години
След земетресението и наводнението, следват жабите, скакалците, слънчевото затъмнение, болестите и така до 10.
80
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ние сме се приспособили към земята, не че тя е правена за нас.
79
9
 
10
 
! Отговори
някоъ преди 12 години
4 -ри дена, преди дъждовете, гледах как самолети минават и пръскат (chemtrails) в Пловдив. Там, където живея не се срещат много преминаващи самолети, а ако случайно мине някой, то дирята му доста бързо се изпарява... thinking...
78
4
 
41
 
! Отговори
До № 101 преди 12 години
Да , нашите внуци ще летят в космоса, но не е ясно какво ще търсят там.Планетата Земя е уникална във Вселената със своите условия за живот на Човека. Разстоянието до Слънцето и неговата топлина, земната атмосфера с оптималното съотношение на азот, кислород и водород, гравитационните сили на Земята, озоновият слой, без който не можем и още, и още условия, без които живота на Човека е немислим.Аз оставам тук.
77
7
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нито един нормален ли няма в тая държава???Какви са тия сдухани коментари? Правителствата са виновни за катаклизмите/ природата се е побъркала, защото сме много грешни/пороите били знак/ марсианците са тук/маите предсказват....алооооо ееей толкова ли сте слаби или много филми гледате. Природата си бучи и трещи от милиони години и изобщо не и дреме дали ние сме някакви болни манипулирани фанатици. Нищо ненормално не се е случило, освен, че хората са изпростели
76
38
 
9
 
! Отговори
Грешни сте преди 12 години
И не се молите на верния. Що се молите на дедо господ. Трябва на НЕГО, на БОЙКО.Бързо ходете при него и му целувайте онова , ....
75
2
 
8
 
! Отговори
mm преди 12 години
98, Plovdiv e dreven I ve4en, are maina, ela da ti vidq KOSMODRUMA, mn se pane6 ne6to, a?
74
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес има поне една добра новина , Щатите успяха най сетне да изтрелят първия частен космически апарат , има бъдеще човечеството и ако не ние и нашите деца то поне внуците ни ще могат да летят в космоса , днес може и да е утопия но към края на века едва ли.
73
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напишете за наводненото (отново )околовръстно на кауня или не смеете
72
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Късна пролет е. Нормално е да има редуване на порои и слънце. Земетресения има и ще има винаги. Важното е да няма жертви. Не истерясвайте по врани, гарвани и кълвачи, ами си носете рационално мозъкът в главите и реаграйте адекватно. Нкой няма да ви спаси при голям катаклизъм, какъвто не се е случил, засега, ако не мислите трезво. Ни Бойко, Ни Серго, ни Кристалина. Само жени ли пишат тук, че такъв хленч отвсякъде?
71
3
 
17
 
! Отговори
Марсианец :) преди 12 години
95, Как какво става? Нападаме ви с космическата си армада. Ще си построим космодрум до Альошата и после оттам ще превземем цялата България !
70
8
 
18
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
Само 70% ли МЕкаха? Аз съм с впечатление,че 100% МЕкате! "ИзлезеМЕ,видиМЕ,направиМЕ...Не разбрахте ли,че когато глагола завършва на гласна в ед.ч.(уча,работя),в мн.ч. е на "М". Ако е например "тренирам",става "тренираме","бягам"-"бягаме". И освен това в нашия език за разлика от сръбския има "Я". Хайде,жив и здрав!
69
1
 
6
 
! Отговори
до 89 преди 12 години
Прибирай колата и се готви за 10-15 см лед
68
3
 
5
 
! Отговори
mmm преди 12 години
Sega e v Plovdiv, stra6no e! KAKVO STAVAAAA???