Сирийци с цветя пред паметника на Васил Левски

Изразиха благодарност, че България е приела хиляди имигранти
12 яну 2014 17:12,
98
Сирийци с цветя пред паметника на Васил Левски
Сирийци, сред които и режисьорът Нидал Алагфари, поднасят цветя пред паметника на Васил Левски. Снимка: Булфото

Сирийците, които живеят в България и са с постоянно гражданство, поднесоха венец и цветя пред паметника на Васил Левски.

Те обявиха, че по този начин изразяват благодарност за помощта, която България оказва на хилядите бежанци, влезли в страната ни.

"Поднесохме венец пред паметника на Васил Левски, последва минута мълчание в памет на загиналите за свободата на България, както и за свободата и демокрацията в Сирия", посочи PR експертът Нидал Алгафари, който е сириец, но от години живее и работи у нас.

По думите му цветята са положени пред паметника, а не пред конкретна институция, за да не се изтълкува това като политическа позиция.

"Затова решихме да бъде пред паметника на абсолютния авторитет за българския народ - Апостола на свободата", посочи Алгафар и обясни, че в събирането са участвали 30 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Сирийците са много читав народ, много от тях ще станат доста по-достойни българи от нас самите. Пожелавам им да са щастливи и здрави, да уважават държавата и културата ни, и да се интегрират като български граждани. Нямам нищо против никакви бежанци и емигранти в държата ни, стига да спазват законите и да уважават народа ни. Мир!
87
0
 
4
 
! Отговори
2 преди 10 години
Благодарим за цветята...обаче като ви дават помощи не ги хвърляйте,не чупете леглата и после като спите на земята ,журналята *** да пишат...."горките те ,спят на земята"САЩ свалиха,Хюсеин...със лъжлив повод....дадоха Кадафи на фанатиците да го разчекват и да се гаврят с трупа му....сега търсят повод да махнат Асад-един защотник на християните и модерен човек...защо чичо Сам ,бърка арабския казан с ла*на ....отговорете си
86
1
 
1
 
! Отговори
silance преди 10 години
виновни за това.А уважението,изразено с поклон пред едничкия истински политик,който България е имала във време- то след Второто българско царство,показва една интелигентна адекватност към сегашната действи- телност,която нито сайтът,нито обичайно коментиращите са показвали някога.
85
2
 
2
 
! Отговори
silance преди 10 години
Постъпката заслужава уважение. А И Е НАПРАВЕНА ОТ ХОРА,С КОИТО ЖИВЕЕМ ОТ ГОДИНИ! Много тъжни коментари на инертни хора,свикнали не да осмислят,а да дрънкат като папагали това, което четат и пишат провъзгласилите се за "журналисти" агитпропчици от техните среди.Не прехвърляйте проблема от болната "Глава" - дупетати и всички от техния дегенерирал вид - на тези,които благодарят единствено за подслона на истинските бежанци.Да,те са под 10 % от нахлулите по решение на властопритежателите,но не те с
84
2
 
4
 
! Отговори
художника преди 10 години
Хора от един народ, които уважават историята на друг народ са достойни за уважение. Това е една нормална човешка постъпка, ама има тук "хора" недостойни да я оценят.Какво лошо са направили сирийците? На някои само конспирации са им в главите.
83
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко е по- добре режисиран сценарий, представен на общество без гражданска позиция и културни ценности, напълно заслужило съдбата си.
82
2
 
2
 
! Отговори
Левски преди 10 години
Вчера се скатах !Усещането беше невероятно.После си играх на "тук ме има - там ме нема"
81
2
 
5
 
! Отговори
ехо преди 10 години
Алгафари, ти на кой Бог се кланяш??????
80
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На мюсюлмани никога не бива да се доверява. Имам преки впечатления. Тях ги интересува изгодата в момента. За секунди си сменят приоритетите. Башар Асад воюва с радикалните ислямисти, защитатва християните в Сирия. Не ислмистите, които очакваха Обама да смачка Асад, не им се отвори парашута и хукнаха да бягат. Това, което виждам тук, дори не са и от по-бедните и необразовани сирийци, ами някакви събрани от кол и въже. Много им дреме за Левски ако имат изгода и на Хитлер ще поднесат цветя. ***
79
3
 
7
 
! Отговори
Ivan преди 10 години
Vasil Levski mnogo cenen vuv arabskiyat svyat.Porednata organizirana prosta i tupa zahodka.
78
4
 
9
 
! Отговори
Mimi преди 10 години
Respekt!
77
4
 
21
 
! Отговори
до бизнесменa преди 10 години
Нaшите глупости??? Aбе мюсли мaнaф...aйде бегaй у Мекa и Мединa и не се зaнимaвaй с Европa. Кaкви глупости. Aко не е петролa нямa дa имa еднa свестнa мохaмедaнскa държaвa без помощтa нa християните. Зa нищо не стaвaте.
76
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до бизнесменno kitaeca nqma da turpi vashte gluposti te direktno rejat glavi
75
6
 
15
 
! Отговори
до бизнесмен преди 10 години
Отивaй нa килимчето ...мюсли мaнaф. Боли ни х.я зa Фрaнция. Бъдещето и бизнесa не сa нa мохaмедaните...по- добре китaйци. С тях можеш дa се рaзбереш.
74
9
 
6
 
! Отговори
biznesmen преди 10 години
Tolkova tupi i smeshni komentari nakup ne sum vijdal dosega ey bulgari jalki ste i jalki shte si otidete ot tozi svqt a tezi arabeli sa ve4e navsqkade v Evropa v Francia sa 8 miliona, taka 4e uspokoyte topkata,BG se obezludava ako ne arabi shte doydat kitayci ili indiyci tazi ikonomika trqbva da zaraboti
73
6
 
12
 
! Отговори
Вaзов преди 10 години
Хaйде сегa си предстaвете зaглaвие " Сомaлийци с цветя пред пaметникa нa В.Левски" . Зa мен нямa рaзликa. Не можем дaспaсим целия близък изток и мизерните мюсюлмaни от Aфрикa. Без милост дрaги бългaри. Кaкто и те бихa постъпили с нaс.
72
5
 
3
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 10 години
те гледат на заобикалящия свят като в компютърна игра на Super Mario...ама с много принцеси....за тях counter strike е аматьорщина и за 5 годишните харабчета със рендосани мозъци
71
8
 
10
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 10 години
В арабския череп няма мозък а само един кръвоносен съд и затова той е с формата на квадратна глава,тъкмо да влиза шлема като *** на главата му. Идеалното нещо да го взривиш със 7,75 мм куршум от винтовка. Дори за донори не стават,защото органите им са малко по-различни от нормалния човек,например черния дроб е от другата страна и за капак на това имат доста широки вени които гърмят при високо налягане като плуване в дълбините.А и учат таблицата за умножение чак в 9-ти клас ама много рядко
70
5
 
21
 
! Отговори
фройд преди 10 години
Порaди религиятa им и резaните чушлетa мохaмедaните имaт другa логикa в глaвaтa- НAХAЛНИ СA И ВИНAГИ ЩЕ СЪЗДAВAТ ПРОБЛЕМИ. КAКТО КAЗA СИНA МИ ТЕ СЛУЖAТ НA ПОЛУМЕСЕЦA - СИМВОЛ НA ТЪМНИНAТA. БОГ С ВAС БЪЛГAРИ!
69
4
 
14
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 10 години
Ако беше жив Хан Аспарух досега да ги е помел тези *** на снимката,а великия Атила родственика на Аспарух досега да е смазал измислените смръдливи арабски държави