Д-р Велев оглави АГ болница "Шейново"

Той беше избран с конкурс, сестрата на Борисов се отказа
Обновена: 10 апр 2014 15:25 | 10 апр 2014 15:11, Камелия Цветанова
7
Д-р Велев оглави АГ болница "Шейново"
Снимка: Булфото, архив

Д-р Румен Велев е новият изпълнителен директор на общинската АГ болница „Шейново", реши Столичният общински съвет.

Още по темата
Въпреки че достигна до предпоследния етап на конкурса, д-р Красимира Иванова, която е сестра на бившия премиер Бойко Борисов, се отказа от надпреварата и обяви, че има съмнения, че той не се провежда прозрачно.

Общинският съветник от БСП Милка Христова пък заяви днес, че притесненията на д-р Иванова са били неоснователни, защото след втория етап тя е била класирана на първо място с равен брой точки с д-р Велев.

Според кмета на София Йорданка Фандъкова също това сигурно е единственият пример за това как политическа сила се отказва от участие, за да може всичко да е прозрачно и да не е укоримо.

Фандъкова каза още, че това наистина е бил един прозрачен и обективен конкурс и съжалява, че д-р Иванова се е оттеглила обидена.

Тя припомни, че д-р Велев беше временно изпълняващ длъжността и досега.

„След трудното състояние, в което той завари като директор „Шейново”, успя доста добре да се справи във времето, в което беше временно изпълняващ. Продължава да се инвестира в болницата и след ремонта на едно от отделенията Общината отпусна половин милион и за ново оборудване", каза още Йорданка Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Последното изречение на коментара ми е: Успех на новоизбрания ръководител на болница " Шейново " - Д-р. Румен Велев! ( И не, не го познавам и няма пристрастие ).
6
0
 
5
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
С този мой коментар не вземам страна. Просто разсъждавам. Ако реша да се явя на конкурс, то ще бъде след всички проучвания, които ще направя предварително. И, без да си губя времето в излишни предположения, ще се явя със стабилни знания, железни факти и аргументи. След като конкурсът приключи и видя резултатите, ако не ме удовлетворяват, тогава ще изразя мнение и ще подам сигнал за нередности ( ако има такива и мога да ги докажа ). А не да се усъмня в нещо предварително, че и да го коментирам пред медиите.Успех на новоизбрания ръководител на болница " Шейново "- Д-р. Румен Велев! ( И не,
5
0
 
11
 
! Отговори
dp преди 10 години
Доктор Румен Велев е прекрасен лекар, надявам се ще бъде и такъв болничен ръководител.Успех докторе!
4
12
 
11
 
! Отговори
0 преди 10 години
Фандъкова,Фандъкова стига с тези политически оплювания.Имаш миловидна физиономия,но езика ти е лош.Мислиш ли че през тази миловидност ще скриеш лошотията си.Хайде по добре млъкни че ми дойде до гуша от вашите герберски простотии.Абе коя е сестрата на Орешарски,той сестра има ли и коя телевизията най после ще я покаже,или пък брат.Защо само сестрата на ББ показват,все се питам и не мога да си отговоря,а вие???????
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе на тия все някой им е виновен !
2
9
 
9
 
! Отговори
ЕЛ. преди 10 години
СЛУШАХ СЕСТРАТА НА Б.НЕ Е ПО РАЗЛИЧНА ОТ БРАТ СИ НЕ СТАВА ВАЖНОТО ЧЕ СЕ Е ПРЕЦЕНИЛА И СЕ ОТКАЗАЛА
1
4
 
10
 
! Отговори
гвгк преди 10 години
Ле ле как ще е зле болницата та преди това директор беше г-жа Андреева сега е министър!!!