Линейка и лек автомобил катастрофираха в София

Инцидентът е станал в близост до столичен мол
Обновена: 26 юни 2014 23:05 | 26 юни 2014 22:55, Красимир Ангелов
22

Снимка: Булфото

Линейка катастрофира тежко в София, след като се сблъска с лек автомобил, съобщава bTV. Инцидентът е станал в близост до мола на бул. "Александър Стамболийски".

Автомобилът на Спешна помощ е превозвал пациент , който е прехвърлен в друга линейка и транспортиран в болница.

На този етап обаче няма информация дали има други пострадали. Мястото на инцидента е отцепено.

Причините за катастрофата се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: линейкакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горкото момиче! Веднъж я удрят на пешеходна пътека, втори път - в линейката.А дали ще има някакви наказания за виновните?
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дори и да си надул музиката и да не чуваш сирената имаш 3 огледала, и се предполага, че поне на едното ще я видиш, а ако идва срещу теб става още по-лесно да се забележи. Хора, концентрирайте се повече докато шофирате, моля ви. Вижда се, че линейки не достигат и няма кой да ни спасява, поне ние самите да не се трепем.
12
0
 
4
 
! Отговори
аожу преди 9 години
Като чуя сирена и се гипсирам - откъде идва, да не съм й на пътя, как да отбия вдясно.А другите си карат и им се пречкам. Както снощи един даваше газ пред линейка на бул. Васил Левски вместо да отбие - бяха само две коли при това на платното.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
".Линейката беше със сирени и лампи идваше по Опълченска към Пирогов и едно Деу го удари челно, при което я измести" и сега шофьора на това ДЕУ какво ще го потупат по рамото за назидание а трябва съд и понасяне на отговорност за нанасяне на щети на обществена собственост , отнемане на предимство и т.н
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В случая е виновен шофьора на автомобила, защото да стане такъв инцидент е карал доста над ограничението, но в закона за движение по пътищата е казано, че трябва да има светлинна И звукова сигнализация, за да е превозно средство със специален режим на движение. В противен случай си е обикновено МПС. А не както някои хора казват, че само едната сигнализация е достатъчна! Нужни са и двете!
9
0
 
19
 
! Отговори
БХК преди 9 години
Важно е да има пари за ***. За спешната помощ не е важно.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо не пишете името и сте скрили номера на наглеца нека всички да разберат кой е и от къде е
7
1
 
20
 
! Отговори
до анонимен преди 9 години
Проблема не е само в купените книжки от мама и тате, аз съм на 35 години и скоро взех книжка без да я купувам. На курса нямахме 1 час теория, никой нищо не ни обясни, инструктура през цялото време говореше, че ме учи да карам, за да взема изпита, а не по принцип да мога да карам. Проблема е в цялата ни държава и най-вече в манталитета ни. Няма да се оправим, докато сами не пожелаем да се оправим
6
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
така е докато в България шофьорът на линейката , пожарната , полицията при катастрофа с пуснат буркан с или без звукова сигнализация ги глобяват а наглите шофьори отнели предимство на автомобил със специален режим след катастрофата даже акт нямат така ще е .Даже и да ти свети зелен светофар като видиш линейка или пожарна с пуснати светлини си длъжен да дадеш предимство а тези с купените книжки от мама и тате не го знаят за тях не те трябва да дадат предимство а на тях трябва да се даде предимст
5
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
докато 100% от *** в града шофират, няма начин спешната помощ да функционира. задръствания, ***-камикадзета, бакшиши, мръсен въздух, нула тротоари - ето до това води свинщината българска
4
7
 
5
 
! Отговори
asd преди 10 години
stiga ste revali be, radvaite se che ne ste na nqkoi ot poturpevshite na mqstoto, kvi kolcheta kvi jurnalisti be, tupo pleme!
3
3
 
7
 
! Отговори
koi преди 10 години
zashto ve4e niana ogradi tam kudeto e trotyar i se razdella s platnoto za dvijenie za da ne mogat kolite tolkova lesmo da se kateriat po trotyarite???tezi psevdo kol4eta kudeto gi slagat da ne se parkira te ne mogat da sa sigyrnost za peshehodeca???
2
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Неандерталия - пребройте колко линейки катастрофираха в БГ само през последната година. Е нема такава държава!А "журналистите" като са толкова отворени, поне веднъж да бяха публикували какво е станало с виновниците за това - имам предвид шофьорите неандерталци?
1
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А сега да ходи да се оплаква ,че линейката не е пристигнала навреме.