ВМРО решиха: Сами сме на евроизборите!

Ангел Джамбазки ще е водач на изборната листа
Обновена: 27 фев 2019 18:50 | 27 фев 2019 11:15,
48

"Ние държим на обединението на формациите, които милеят за патриотичната идея, но сме категорични, че личните битки и боричкания лишават държавата от реалната възможност да имаме адекватни и работещи представители в следващия Европейски парламент. Ето защо оставаме в страни от тях и продължаваме дългогодишната си битка за отстояване на реалните ценности на Европа", заявиха от ВМРО.  Така патриотите обявиха началото на подготовка за самостоятелно участие в изборите за Европейски парламент тази година.

Още по темата

Опитите на ВМРО за общи кандидати на "Обединени патриоти" са били неуспешни, което е довело до решението на партията да се яви сама на изборите.  Националното събрание на партията е решило да приеме Хартата на патриотичните ценности "Друга Европа е възможна", като основополагащ документ за явяване на изборите за Европейски парламент.

ВМРО започва самостоятелна подготовка за участие в изборите за Европейски парламент и създава Централен предизборен щаб с председател Юлиан Ангелов. Водач на листата ще бъде досегашният евродепутат Ангел Джамбазки.

От ВМРО се обявиха против "розовия фашизъм" и лицемерието на големите партии ПЕС и ЕНП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
7
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До VНие, сме тук дето искаме излизане на България от ЕС, без сделка, светквично. Но сме национал-радикали;))) не патриоти. Патриотът е чист центрист;))) Проблема е,ч екато психология, повечето "българи" са центристи (курбанджии) "и тако и вако";)))
20
7
 
11
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
На евроизборите, гласувайте за БСП, за да бутнем ГЕРБ;))) А за МВРО, "Иш Аллах", както казват, братята мюсюлмани;)))
19
6
 
16
 
! Отговори
V преди 5 години
Тоз ако изтърве един милион евро ще побеснее :))) Тези ги лансират от еврогейския един вид като по умерени патриоти . Не че са направили нещо от толкова години в политиката ,ама да не дойдат патриоти които да искат независима от ЕС държава . един вид наведени патриоти .Затова ги лансират хора с пари извън България
18
10
 
16
 
! Отговори
неразбрал преди 5 години
Преди седмица този мишок от снимката беше попитан директно от Бареков:Джамбазки кажи ,*** ли си или не?Отговор още няма и е ясно защо.Аз лично не искам продажни патриоти с неясна ориентация да ме представляват в Европарламента.
17
5
 
26
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 5 години
ВМРО е една куха организация на държавна издръжка ,която осигурява охолен живот на десетина продажници.От 30 години доносника на ДС агент Иван ,вече популярен като Шкембе войвода, успява с всякакви машинации и комбинации да се задържи на държавната софра.Само л.уд би гласувал за тези протежета на Тиквата.
16
7
 
19
 
! Отговори
Лапай сега ти се пад преди 5 години
нало. Европарламент няма да видиш повече.Анчо лилипута Наполеонов комплекс и Шкембе Войвода лъжепатриот. Клоуни. Хубаво че Бойко ви търпи, за да *** и той.
15
5
 
20
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
Ще ги запомним с излагацията да богатеят от продажба на паспорти.
14
5
 
21
 
! Отговори
Да ги съжалиш преди 5 години
Този се нагушка в европарламента, но иска още и още и още. Никаква полза от него за оглозгания от тиквите народ. Джамбейски, ще има силен народен шут по лъжливите ви и корумпирани ***.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълен член бе, Димо.Или надника не е за правопис?
12
3
 
15
 
! Отговори
Сбогом преди 5 години
Обединени Патриоти- от 3 в 1 до 1 от 3. А след изборите-нито едно от 3!Кой ял-ял! За другите по една водичка...
11
4
 
19
 
! Отговори
Джамбазки преди 5 години
По - добре да обясни защо излъга хората от Овча купел, че ще преместят лагера на бежанците. Това беше на протеста организиран от ВМРО преди президентските избори, когато и Каракачанов беше кандидат. Сега, отново преди избори, яхва други наболели проблеми.
10
20
 
8
 
! Отговори
Димо преди 5 години
Електората на ВМРО и Джамбазки като лидер им е достаъччно сериозен.Ако хората искат България да има добри позиции в ЕП,това е един приличен избор.
9
17
 
8
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
Добра концепция и стратегия.Липсата на коалиция няма да занижи драстично електората на патриотите.Много зависи от кандидата,който е издигнат,а Джамбазки не е от вчера в политиката.Разпознаваем е както в България,така и в Европа.Доказал се е като активен и отстояващ принципи и позиции политически лидер.
8
14
 
8
 
! Отговори
Моника преди 5 години
На пръв поглед добра и ясна позиция.Запазват неутралитет и показват самочувствие в отстояването на ценности и идеали.С лидер като него,разпознаваем и достатъчно активен по важните теми,имат сериозен шанс.
7
4
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Питайте го тоя защо гласува Въздържал се на Изтанбулската конвенция т.е. Съгласен с нейното приемане от България барабар с Евродепутатите от ГЕРБ БСП и ДПС? Защо пускаше доноси срещу Волен Сидеров в Европарламента да не се срещат консерваторите с него? Защо лъже ,че ВМРО България е член на Евроконсерваторите както това също не е вярно? Няма как Сидеров и Атака да застанат зад този плюс предлаганите от НФСБ Валери Симеонов и представете си бившият здравен Петър Москов.Сидеров с Бареков и това е.
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво стана с обещаните пенсии ? Какво стана с продажбата на Бг паспорти? хареса му на джамбаски да си живее в Брюксел ,пък той матряла *** и пак ще гласува за него ?
5
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добро решение
4
4
 
15
 
! Отговори
Фандъкова преди 5 години
Хахаха
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В канала, един по един!
2
10
 
18
 
! Отговори
Стефанов преди 5 години
Ще стане депутат ама друг път. Прилича ми на третия пол.