Стърчащи кабели и жици: Подлез в окаяно състояние тревожи хора

От районната администрация отказаха коментар по темата
22 фев 2021 20:07, Красимир Ангелов
27

Подлез в окаяно състояние, със стърчащи кабели и жици, притеснява жителите на община "Триадица". Опасният подлез се намира на булевардите "България” и "Тодор Каблешков”.

"Да, може да убие някой. От 2-3 години става все по-зле", смята мъж от столицата.

Подлезът е строен преди повече от 45 години, частичен ремонт е правен преди около 5. На места обаче покривната конструкция е компрометирана или липсват елементи от нея. Над главите на хората висят кабели и жици, а решетката на една от лампите всеки момент може да падне върху някой случаен минувач, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

От Столичната община обясниха, че подлезите се поддържат от районните администрации.

Този на кръстовището на бул. "България” и "Тодор Каблешков” е на територията отново на община "Триадица". От районната администрация отказаха коментар по темата. Повече от седмица след трагедията с 16-годишното момче, убито от ток на булевард "Гешов", незаконните павилиони все още не са премахнати.

Няма и посочен виновен за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Работа, работа и пак работа"
21
1
 
2
 
! Отговори
Селтикс от Люлин 1 преди 3 години
Скоро Тиквата пада от власт и Картофената принцеса ако има Голям късмет, ще бели картофи в Сливенския.............по схемата "Ало Ваню"..........ЧАО мисис Картофф!!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами то и да се утрепе започва едно прехвърляне на отговорност не било в мой участък на общинста е тя пък на концисонра той пък на електрото щот нямал пряк договор с него те пък щот не съм им съобщиоли по рано пък им бил голям района и т.н до пра баба ти е виновна
19
0
 
7
 
! Отговори
бай хой преди 3 години
Докато не се утрепе някой там, няма проблем. Пък и да се утрепе, кво толкова -ритаме високо топката и готово
18
2
 
6
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
Трябва да се върне комунистическия начин на поддръжка на тези съоръжения и на големи сгради като болници, училища и т.н. Да има един "бай Иван" назначен на работа, майстор по всичко който по цял ден работата му е да оправя дребни проблеми, а не да се чака всичко да стане окаяно състояние и да се прави основен ремонт. Едно време в училищата поне го помним как всичко малко счупено се оправяше веднага а не като започне да пада сградата.
17
2
 
6
 
! Отговори
Издънкова преди 3 години
Подлеза на ул Фритьоф Нансен до НДК е отдаден под наем за дискотека още по фрапиращо е че при наличие на подлез се прави пешеходна пътека отгоре !!!На бул Васил Левски също подлез и пешеходна пътека със светофар на уредба! После карайте с 30км и винаги шофьорите виновни!!!Оставка на Фандъчето да се връща на село
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък.Толкова надежди възлагахме на Иванчева и на районните кметове на ДъБъ.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12А за какво разполагат с пари районните кметове?За собствените си заплати ли?И каква е файдата от районни кметове, като не вършат нищо?
14
1
 
4
 
! Отговори
Мария преди 3 години
Този подлез е от много години в окаяно състояние.Правиха се някакви мини ремонти, но много некачествено.За последните 10 години го измиха само един път, само защото другарката кметица случайно беше минала оттам и се уплашила. За шахтите да не говорим, редовно се пълнят с вода и няма как да се изкачват стълбите за някой от магазините и мола.За кабелите да не говорим.Едните стълби се водели към община Триядица, а другите към община Витоша и все такива глупави обяснения и затова не се поправя нищо.
13
0
 
8
 
! Отговори
Делян преди 3 години
Защо всички минавахме покрай тези кабели 20г и нищо!Случи се инцидент и се заляхме от сигнали!Питам и отговор не искам,О-В-Ц-Е!!!!!
12
0
 
7
 
! Отговори
неандерталец преди 3 години
Само преди около три години, не помня точно, го ремонтираха. Един козметичен ремонт и малко по малко подлезът се върна към естественото си сътояние на външен нужник. Нито можем да ремонтираме, нито да пазим ремонтираното.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Второ грубо нарушение, отново във район Триадица. Ще има ли разследване? Ще има ли някой наказан /уволнен чиновник за немърливост или там каквото/ ? Следя с интерес.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да го таковам на Едисон и Тесла! Да не говорим за Бенджамин Франклин. Те са виновни!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Столична община да погледне какво прави районния кмет със наемите които събира от търговските площи в подлеза и защо с парите от тези наеми не е покрит ремонта?
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо ново.Районите кметове от Демократична България са пълни бездарници.Калинки, безполезни
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
снимайте и качвайте всичко в фейсбук. после съдете фандъкова до дупка
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След всеки строеж на ГЕРБ е опасно, а тук са трябвали 45 години плюс ремонт от ГЕРБ, за да стане подлеза опасен.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗащото районните зависят от Фандъкова,кмета на Перник и той зависи от ГЕРБ,въпреки,че е от БСП и затова се извъртя към герберите,не му дават пари за града иначе.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Како са нормалните?
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Столичната община обясниха, че подлезите се поддържат от районните администрации.От районната администрация отказаха коментар по темата.Както винаги не се прави нищо съществено за разрешаване на проблема, а само се прехвърля топката до забравянето му.