Лондон се подготвя за закриването на Олимпиада 2012

Джордж Майкъл, Спайс Гърлс, Пинк Флойд и Ху на "Симфония от британската музика"
12 авг 2012 19:46, Петя Славова
100
Лондон се подготвя за закриването на Олимпиада 2012
Снимка: Reuters

Тази вечер е закриването на Олимпиада 2012 в Лондон.

Сред музикантите, които ще сложат финал на голямото събитие са британците от група "Мюс", автор на официалния химн на Олимпиада 2012 -  "Survival". Те ще бъдат последвани от "Спайс гърлс", "Пинк Флойд" и "Ху", съобщи БНТ, позовавайки се на британските медии.

Шоуто е озаглавено "Симфония от британската музика" и е под режисурата на Ким Гевин.

Очаква се още на сцената да излезе Джордж Майкъл, който са финала на Олимпиадата ще отбележи завръщането си на музикалния свят, след като в края на миналата година бе на косъм от смъртта, пише в. "Дейли експрес".

Самият изпълнител е потвърдил на страницата си в Туитър своето участие.

Над 4000 души ще участват в организирането на "Симфония от британската музика". Спектакълът ще се състои на главния олимпийски стадион. Останалите подробности се пазят в тайна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
2
 
! Отговори
до 60 преди 11 години
Лошото за теб е че Аз съм от СДС Демократ,и никога не съм бил комунист нито комсомолец,не те знам какъв си ама приличащ на комплексар а доколкото знам и управлението на сегашните е съставено предимно от върли комунисти ридаещи за цска и червеното...
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
2 медала само!По принцип има заявисимост как се представят спортистите ни,спрямо властта в България.Значи оценката за упрвлението на Бойко е=2!
33
3
 
7
 
! Отговори
Поверително!!! преди 11 години
Нашите спортисти вече се надъхват за Рио де Жанейро(Бразилия)2016г.,уверени са че там ще им се усмихне касмета та и те ще ударят кьоравото,димек ще заемат златни медали или в крайна пак ще заемат почетни места без медали,а бе важното е парите за спорта да текат,като водопад към централите и шмекер ръководството...
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Генерал Стойчев и Стефчето???Ха-ха-ха
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Относно Стефка Костадинова, държавната пропаганда в лицето на БНТ ще излъчва филм за генерал Стойчев или по-скоро за Костадинова на фона на Стойчев.Нямат срам тези хора.Самозабравиха се.А ние чакаме оставки от хора като Стефка Костадинова.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 24Абсолютно си прав!Тука можем да споменем и доктор хонорис кауза Христо Стоичков, велик като футболист, но повече от скромен като интелект.Но и него го бутат за постове, на които няма как да се справи- президент на ЦСКА например.За управленец трябва мозък и интелект, такива нямат нито Костадинова, нито Стоичков, че и спортният министър Нейков ( съпруг на ОШ Румяна Нейкова)
29
2
 
4
 
! Отговори
Сомалиеца преди 11 години
"Общо 23 млн. лв., по думите на министър Свилен Нейков, струва олимпийската подготовка на 63 български спортисти за Лондон." - Ако е вярно това - тогава и ние, като народ, за нищо не ставаме... Искам анализ и отчет за похарчените пари - да видим какво става в спортните ни федерации
28
4
 
9
 
! Отговори
Учител по физкултура преди 11 години
Най-слабата Олимпиада за България в последните 60 години - без олимпийска титла. В такъв случай г-н Нейков си подава оставката като министър на спортар на кой спорт е министър този дето е ялов ли. Както казва народа - "тази крава е много добра, не боде, кротка е, но има едно лошо качество, не дава мляко".Така е в спорта ръководен от г-н Нейков-много добри но без успехи...Да вземе Б.Б. да сложи за министър на спорта завършилия ВИФ Tzv.Tzv. той и без това не става за вътрешен министърОставка
27
5
 
6
 
! Отговори
Statistika преди 11 години
Както обикновенно и в тази олимпиада *** са лидери в бягането, а белите в стрелбата.
26
3
 
7
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Държавата ни се е погрижила много добре за спортистите.Базите в Дианабад,Белмекен,Спорт палас,Царско село,работят целогодишно,много чужди отбори се подготвят в тях.Нашите"физкултурници"трябва да разберат че никой не им е длъжен да им дава заплати,те са професоаналисти.Трябва сами да си намерят спонсори да участват в комерсиалните турнири,ако са добри ще печелят.Феновете ще могат целогодишно да ги гледат и ще знаем какво пращаме но ОИ или световни първенства.Само Станка си заслужи парите.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Провал в ЦАРИЦАТА на спортовете- Леката атлетика.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Провал в тежката атлетика.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е ми жалко, защото това е най големия спортен форум, на който се издънихме олимпийски . и това си е удар върху националното ни самочувствие. нас какво да ни зарадва друго ???
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Провал в гимнастиката.
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Провал и в джудото, гребанeто и кану каяка.
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тотален провал на държавата в политиката към спорта и към спортове, които в миналото бяха прочути със силните български школи и носеха медали и големите спортни успехи на България - вдигане на тежести, борба, атлетика, бокс, художествена гиманстика, стрелба, даже и плуване.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИСТИНАТА:ПОЛИТИЦИТЕ са длъжни да осигуряват добри условия за спорт, но и за работа за народа и неговия просперитет! СПОРТИСТИТЕ се стараят.Въпреки,че имат информация за шашмите в спортните ръководства си траят.ОТВОРЕТЕ си устите, изпейте.
18
2
 
2
 
! Отговори
ТАТО преди 11 години
34Браво 34, ИСКРЕНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ.ЕДИН МЛАД И ИНТЕЛИГЕНТЕН БЪЛГАРИН.СПОРТЪТ- ЗА ЕДИН МИРЕН СВЯТ!
17
3
 
13
 
! Отговори
BRXL преди 11 години
Tази олимпиада не беше провал не защото сме малка страна и това ни е капацитета, не и защото сме бедни и нямаме възможностиВижте колко страни-малки и бедни ни изпревариха!Вижте в миналото как сме се представяли, при все че вечно сме били малки и бедни! Резултатът е огледало на сегашните ни ценности и манталитет, от зомбирането на децата пред компютъра, от освинването на тийнейджърите по чалгаджийниците, от тоталния мързел, който бичи по цял ден по кафетата с часове, с цигара след цигара
16
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО ЗАГОРЯЛ ПО ВИЕТНАМКИ:Абе пич, искам да те питам колко виетнамки си изтаковал и с какво са по-добри, да речем от българките?