Роналдо резерва довечера

Португалецът се надява да счупи рекорда по голове за един сезон в турнира
8 апр 2014 16:09, Георги Пешев
0
Роналдо резерва довечера
Снимка: Ройтерс

Кристиано Роналдо най-вероятно ще започне на пейката довечера в двубоя с Борусия Дортмунд, прогнозират мадридските вестници.

Снощи португалецът напусна рано тренировката преди мача заради болки в коляното и треньорът Карло Анчелоти потвърди, че няма да се рискува с включването му в игра, ако не е напълно възстановен.

Италианецът все пак може да даде известно игрово време на своя лидер, за да го поддържа във форма, но пък столичани със сигурност ще внимават с коляното му и ще се стремят да избегнат всякакви усложнения в състоянието му седмица преди финала за Купата на Краля срещу Барселона.

Самият футболист иска естествено да вземе участие в сблъсъка, който ще му даде възможност да подобри рекорда на Алтафини и Меси по попадения за един сезон в надпреварата, като сега тримата заемат първото място с по 14 гола.

Дори и да не успее обаче почти сигурно той ще има поне още два мача, за да счупи рекорда, тъй като Реал едва ли ще допусне авансът му от 3 гола след  първия мач да бъде заличен от германския състав.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: роналдо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари