Лудогорец отпадна достойно от Шампионската лига

"Милионерите" направиха 2:2 с Ливърпул след късен гол на Терзиев
Обновена: 26 ное 2014 23:41 | 26 ное 2014 23:39, Елка Василева
289
Лудогорец отпадна достойно от Шампионската лига
Снимка: Булфото

Лудогорец отпадна с високо вдигната глава от Шампионската лига след равенство 2:2 с Ливърпул в среща от група "В" на турнира, която се игра на националния стадион "Васил Левски".

Българският първенец имаше нужда само от две минути, за да открие резултата чрез Дани Абало, който се възползва от слаба намеса на Симон Миньоле.

Ливърпул обаче отговори почти веднага чрез Рики Ламбърт, наказал недопустима грешка в отбрана на Козмин Моци. В 37-та минута гостите осъществиха пълен обрат, когато Джордан Хендерсън материализира чудесното подаване на Рахим Стърлинг.

През второто полувреме Лудогорец беше по-активният отбор и заслужи изравнителния гол в 88-та минута. Георги Терзиев се оказа на правилното място след изпълнение на корнер и реализира с глава.

Българският тим отпада от турнира, но го прави повече от достойно. Лудогорец има актив от четири точки и при победа срещу Реал в Мадрид може да се класира за Лига Европа. Ливърпул също има четири точки, заемайки третото място.
 

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още по темата: ливърпулЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
2
 
43
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Най ни бива да плюеме.Ако на мястото на лудогорец бяха Левски или ЦСКА и в отборите им имаше толкова чужденци колкото в Лудогорец намаше да има проблем.Обаче тези два отбора в момента са гола вода.Собственика бил такъв и такъв.Да неби на другите собствениците да са различни?Нямали изтория били от вчера отбор.Те сега си написаха изторията. В БГ злобата и зависта почивен ден нямат.
218
5
 
7
 
! Отговори
sdsad преди 9 години
По моята математика, ако Лудогорец победи Реал с повече голове, отколкото Ливърпул победи Базел, Лудогорец стават 2ри по голова....при равен в Англия и победа в Испания за ЛГ, също имат шанс за 2рото място....теоритичен шанс има.....
217
13
 
6
 
! Отговори
левскар преди 9 години
До хладен умАко Лудогорец победи Реал М , най -вероятно ПЕРУКАТА и Домусчиев , ще си направят дете , което рано или късно ще стане вратар на Реал М.Или орела ще роди маймуни!
216
17
 
8
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
Един от най-слабо представящите се отбори този сезон в Англия направи равен със най-силният Български отбор.Най- скъпият футболист на гостите не игра , младата звезда на Англия беше на 25% от възможностите си , и въпреки това разликата в класите беше убийствена .От трите точни удара на гостите вкараха два гола.Лудогорец игра храбро , но манталитета на родното първенство стои забит в главите на играчи те му .В ШЛ никой не те чака да отиграеш , Таско Тасков не свири и другият отбор е по-богат
215
0
 
2
 
! Отговори
хладен ум до коки преди 9 години
Моя грешка,исках до кажа за ЛЕ,че ще играят.
214
1
 
10
 
! Отговори
bobi преди 9 години
Ne Levski ne Cska Radost ni nosi samo Ludogorec OLE OLE
213
0
 
7
 
! Отговори
коки преди 9 години
До 246 - РазбирачевВ този случай напред продължава Базел, защото има по-добри показатели в преките двубои с Лудогорец. Важното е, че тяхното участие беше емоция. Дано догодина пак имаме подобни изживявани, без значение кой отбор ще е шампион. Е, ако са чорбарчетата трудно ще прескочат шампиона на Сан марино в първия кръг.
212
1
 
27
 
! Отговори
хладен ум преди 9 години
Какво прави фен на Левски,кагато Левски станат шампиони?Ами спира PlayStation-а и си ляга!!!
211
2
 
9
 
! Отговори
хладен ум преди 9 години
Ами ако Лудогорец победи Реал,а другия мач,завърши равен кво става ,разбирачи ?
210
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Платени журналисти. Хвалите отбор, който пада. Спрете. Грозно е. Личи си, че ви се плаща от там.
209
0
 
36
 
! Отговори
...... преди 9 години
Продължавамаме напред....
208
5
 
44
 
! Отговори
7 преди 9 години
И миналата година и тази ми докараха яки емоции, очаквах в ШЛ да са нещо подобно на Левски, но ме опровергаха. Всеки един мач, с изключение на гостуването на Базел държаха интрига до края. Благодаря ви момчета!
207
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименМи да викат Лудогорец шампион напримеркакво общо имат българите юнациоще веднъж доказваш, че е пълно с пишман патриоти по тези ширинии купените медии ви го набиват в простите кратуни и вие повтаряте като папагалибългари ***
206
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 239Има вариант да отидат в Лига Европа. само Базел трябва да опука Ливърпул последния мач, а Лудогорец да направи по чудо равен с резервите на Реал М. Защото Реал 100% ще излезе с 90% резерви в последния си мач срещу нашите.
205
2
 
11
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Още не са отпаднали, имат още един мач. Няма шанс да бият Реал, но си имат един още неигран мач.
204
8
 
8
 
! Отговори
истината преди 9 години
Едно нещо трябва да се признае на *** , че са големи калиткари ...Но един път стомна , за вода , втори път ....знаете е приказкатаЗабравихте ли как преди година , след като паднахте от Левски на герена и преди издънката на Левски със славия , Домуса заплаши , че спира да налива пари в отбора и бяхте на крачка да ви спре кранчето ..Няколко пъти Домусчиев казва , че за него Лудогорец е бизнес проект и в момента в който спре да печели от това ви казва довиждане
203
14
 
9
 
! Отговори
Десен преди 9 години
Гледам тук пълно с фенове на Лудогорец. Господа искам да ви питам някой от вас ходил ли е на стадиона в Разград. И ако сте ходили как намирате сектора за гости. Феновете на гостуващия отбор се вкарват в клетка като зверове. Никъде не съм виждал подобно унизително нещо. Чустваш се като затворник. Отделно клетката е отдалечена от игрището и видимостта е меко казано лоша. Защо толкова се страхуват в Разград от гостуващите фенове че ги третират като зверове.
202
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kraq na kraishtata razdeliha si 1000 000 euro dvata klubni otbora!
201
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво значение има всичко,което изписа като Левски и Цска не играят в Европа!
200
12
 
14
 
! Отговори
смях преди 9 години
Когато играят Левски в Европа стадиона гърми Левски , Левскиии Когато играят ЦСКА в Европа стадиона гърми ЦСКА , ЦСКААА и десетки песни за отбораКогато играят Лудогорец , се чува Меси Месиии , Моции , Моции , Ливърпул , Ливърпул и българи юнаци , но не и ЛудогорецЗащо ли