Убедителна Шарапова на старта в Мелбърн

Маша даде пет гейма на Петра Мартич
19 яну 2015 16:34, Красимир Ангелов
2
Убедителна Шарапова на старта в Мелбърн
Снимка: Reuters

Шампионката от 2008 година Мария Шарапова се класира за втория кръг на Откритото първенство на Австралия по тенис.

Поставената под номер 2 Шарапова започна с успех в Мелбърн над хърватката Петра Мартич с 6:4, 6:1 за 86 минути. Рускинята стартира добре и поведе с 5:2, но допусна пробив в деветия гейм, в който сервираше за първия сет.

В последствие тя направи серия от шест поредни гейма, за да спечели първата част и да поведе с 5:0 във втората, което се оказа решаващо. Шарапова, която завърши с 26 печеливши удара, ще играе срещу сънародничката си Александра Панова във втория кръг.

25-годишната Панова, която в квалификациите елиминира българката Сесил Каратанчева, се наложи над румънката Сорана Кръстя със 7:5, 6:0 и за първи път в кариерата си преодоля първия кръг в основната схема на турнир от Големия шлем.

Още новини от Australian Open четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Мария ШараповаAustralian Open
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Чек дис аут гроздето кисело ли е .......?
1
5
 
1
 
! Отговори
Чек дис аут преди 9 години
Тази Шарапова е като бот в лицето.Не виждам кое й е красивото.Анна Курникова например е в пъти по-гот от нея.Ако ще милиарди да има,грозните жени са ми анти.А и с тези сланини,които й излизат странично на гърдите ... пфф егати ужаса.Ако искате да дадете за пример красива рускиня,НЕ давайте Шарапова ! Серина Уилямс да я докопа и ще я направи крива ! Не мразя,просто смело заявявам,че Маша е грозна.Който я смята за ослепителна бая е свалил летвата !