Стоичков скърби: Напусна ме най-добрият приятел

Клубове със съболезнования към близките на Трифон Иванов
Обновена: 13 фев 2016 19:26 | 13 фев 2016 19:22, Веселина Йорданова
53
Стоичков скърби: Напусна ме най-добрият приятел
Трифон Иванов. Снимка: архив, БулФото

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков почете паметта на добрия си приятел и бивш съотборник от националния отбор Трифон Иванов.

Още по темата
Един от героите от САЩ’94 почина тази сутрин от масивен инфаркт на 50-годишна възраст. "Приятелю, Ти остави диря в световния футбол. Ти ще останеш в сърцата на много хора. Почивай в мир", написа Камата на своята страница във Фейсбук.

Носителят на Златната топка за 1994 година остави пост на испански език, който гласи: "Днес ме напусна най-добрият ми приятел - Трифон Иванов, №3 на България."

Шефовете, спортно-техническият щаб, футболистите и персоналът на ЦСКА изказаха съболезнования по повод кончината на легендарния бивш защитник на "червените" Трифон Иванов.

"Армейци, днес ни напусна един от легендарните защитници на ЦСКА и българския футбол – Трифон Иванов.

Трифон е Футболист №1 на България за 1996 г. и трикратен шампион на България с екипа на ЦСКА.

Има 77 мача с 6 гола за „А“ националния отбор на България, с който е бронзов медалист от световното първенство в САЩ през 1994 г."

БФС също поднесе съболезнования: "Преди да бъде голям футболист, Трифон беше голям мъж. С огромно сърце и винаги готов да помогне. Всички ние скърбим за загубата на един истински приятел. Почивай в мир, Трифоне!"

ПФК Левски също припомня славната кариера на бранителя и изказва съболезнования на роднините и приятелите му.

Още по темата четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kaкво пишете бе Аматьори той си е просто ВЕЛИК а вие ще си останете Аматьори.
31
16
 
6
 
! Отговори
е,и? преди 8 години
Хора умират всеки ден. А,това, че Стоичков скърби-кой го интересува?
30
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трифон беше голям като футболист, но в живота бе малко простодушен, и се оставяше разни мошеници да го лъжат и манипулират. Той и сам си е признавал че не и хитряга и затова не стана Треьор като Камата, шев в БфС като Сираков,Михайлов, лечков или Костадинов, не пое ръководни функции в Цска като Емо или в друг отбор като Наско....за тази работа се исак пипе. Прецакаха го с безнзиностанциите, бизнеса му фалира, изпадан в депресия....случи се логичното - един честен човек си отиде, останаха мошен
29
5
 
2
 
! Отговори
На Буров чичата преди 8 години
До Анонимендо 30 : А ти си един посредствен анонимник !!!
28
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стоичков е голям лицемер, казва че си е отишъл най-добрия му приятел....Христо, на една скорошна снимка не те видяхме с този Велик Българин-Трифон !Както каза някой по-долу Туньо е фалирал и го е изживял много тежко...къде беше ти Ицка тогава, да помогне на най -добрия си приятел....ЛИЦЕМЕР !!!Почивай в мир Туньо, ти беше велик велик Българин !
27
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много тъжна новина. Туньо беше от малкото тогавашни футболисти които останаха хора. Обикновен човек, който е прославил България. Като погледна сега Михайлов и Лечков, виждам колко е огромна пропастта м/у такива като тях и Трифон.Почивай в мир, Туньо. България ще те помни!
26
60
 
10
 
! Отговори
РАКИЯ преди 8 години
чашката не прощава на никой АВЕ ВИЕ ГО НАПРАВИХТЕ ГЕРОЙ БРЕЙ ЧУДО ГОЛЯМО АМИ РЕВЕТЕ БРЕ ГОЛЯМА РАБОТА БИЛ ВДИГНЕТЕ МУ ПАМЕТНИК В ЦЕНТАРА НА СОФИЯ
25
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
31, ПРАВ СИ, ДРУГИЯТ МНОГО ЯРЪК ПРИМЕР ЗА ЗАСЛУЖЕНА СЪДБА НА БЪЛГАРИНА Е ВОЛЯН, ОНУЙ ЗАКРЪГЛЕНКУТУ, ЩОТУ СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ БАНКИТЕ И СЪЩОТУТУ ЗАКРЪГЛЕНО И ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ- ТЕ ВЛАДЕЯТ БЪЛГАРИЯ. НЯМА ПАТАРОК, НЯМА *** ЗА ДА СА ПЛАТЯТ ЕДНИ ПАРИ ЗА ЕДНИ ЗИМНИ ПРОТЕСТИ- ТА РИТНАТА БАНКА- *** ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА- ДЕЦА И ВНУЦИ ША ПЛАЩАТ МЕЖДУ 4 И 5 МИЛИАРДА- ЗАТУЙ СЕ ИЗНАСЯТ ОТГОВОРНИТЕ ЗА СЪДБАТА НА ДЕЦАТА СИ БЪЛГАРИ.
24
97
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 30Не знам дали знаете но по време "ОНО" гражданите на Западна Европа плашеха децата си с Туньо вместо с караконджули.Може и да сте млад но това не ви оправдава за липсата на инфо.А иначе нищо лично но Туньо си беше един посредствен ритни топковец.Може и да звучи малко грубо но не ми пука.
23
10
 
38
 
! Отговори
СРАМ ме е че съм бг преди 8 години
Като прегледах постовете оставам с впечатлението че масово бъл*гараците са за лудницата.С такъв мат'риал друга опция освен Баце прИмиер няма.Сори ама сте катастроФЪ.
22
4
 
54
 
! Отговори
добри преди 8 години
Дълбок поклон и светла ти памет ТРИФКА! Наистина ти беше голям човек.
21
7
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости! С тези сини дълбоки очи, в които просто потъваш, излъчваше доброта!
20
9
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новината за смъртта на този истински БЪЛГАРИН трябваше да е по-напред някъде, не мислите ли? Дано с него не си отиде и истинският БЪЛГАРИН - не латентните дупе... от Луковмарш, а широко скроеният, силен и с голямо добро сърце БЪЛГАРИН! Той беше такъв! ПОКЛОН!
19
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 15Ей, оли.гофрен Слави Трифонов боготвореше Трифон Иванов. Ти. е.ба майката про.ста!
18
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е.ба ми се майката ....просто плача.
17
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може да бъде...Стани бе Трифонееееее!
16
5
 
51
 
! Отговори
Варненка преди 8 години
За мен и моето семейство беше чест да те познаваме, Трифоне! Валя беше посветила живота си на теб, не знам как ще намери сили да продължи да живее без теб...Почивай в мир!
15
4
 
94
 
! Отговори
Драгомир Шишев преди 8 години
Почивай в мир приятелю ти си и ще бъдеш един от героите на моето поколение!Жалко че 94 никога повече няма да се върне за България!Толкова добър и скромен човек,само ти не опетни името си!Цяла България те обича!
14
5
 
36
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
До АнонименЗдравей, много грозен коментар. Трябва да се засрамиш и потърсиш помощ от специализирани лица, наистина не те иронизирам и не се шегувам с теб. Трябва да се изкорени това което е оставило такъв отпечатък в сърцето ти. Недопустимо е едно човешко същество да желае смъртта на друго такова. Наистина трябва да се засрамиш. Лека му пръст на Трифон Иванов.
13
10
 
94
 
! Отговори
израснаха при соца! преди 8 години
Трифон, Стоичков, Лечков, Балъков и цялата Пенева чета, това бяха футболисти израснали и развили таланта си по времето на социализма. Имаха социалистически морал, да се раздават докрай на терена за славата на България, а не да гледат първо парите като сегашните. А работата може и да не се свърши. Бяха възпитани в патриотизъм и родолюбие, "на ползу роду". Не като в сегашните вълчи, продажни и предателски времена. В които всеки казва "Ами аз заминавам от тая страна! Плюя на нея и хората й!"