Футболен бос скочи на Кирил Домусчиев

Собственикът на Септември София недоволен от решението за чужденците
Обновена: 18 фев 2022 15:23 | 18 фев 2022 14:52, Георги Пешев
20
Футболен бос скочи на Кирил Домусчиев
Снимка: lap.bg

Собственикът на Септември София Румен Чандъров обяви пред „Тема Спорт“, че никой от БФС не го е потърсил и не се е допитал до клуба му относно решението за премахване ограничението на чужденци в Първа и Втора лига

"Естествено, че такова решение ще е скрито. Питайте Домусчиев за това решение, а не мен. Явно той ръководи Футболния съюз. Честно казано, нямам идея защо се прави. Откъде да знам аз. Никакво допитване няма до клубовете".

"Това решение си е взето отвътре. Аз го разбрах онзи ден. Направо подготвено и гласувано, и приключено. Така правят те и понеже има зависимости от президенти, това се случва. Такива неща ще продължат да стават. Така ръководят те футбола в интерес на българските клубове. Аз чужденци не искам да развивам“, сподели бизнесменът.

"Само с наши кадри е по-трудно, но този път сме избрали. Това другото с чужденците ми е малко… безумие. Не съм толкова богат като Домусчиев да си позволявам да давам големи милиони на година. За това и тях ги оправдавам. Всеки си прави сметката“, продължи Чандъров.
 
„Знаете ли колко футболисти има в света? Много са. Без пари ще дойдат в България. Това решение е лошо за развитието на българския футбол. Така си прецакваме нашия футбол. Национален отбор няма как да имаме с такива политики“, категоричен е бизнесменът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: БФСКирил Домусчиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
8
 
! Отговори
Варна преди 2 години
БФС слугува на Гела Домус!Като видите видеото:Как Лудогорец печели титлите си? | СКАНДАЛНО съдийство -и ще видите, че в статията правилно е отбелязано, че брутално поръчково съдийство е в основите на проблемите на футбола в България
14
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лудогорец шампион,оле
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
видяхме отборите с българи докъде стигат в евро турнирите ако не първия във втория кръг отпадат
12
2
 
12
 
! Отговори
Един преди 2 години
Вече повече от 10 г. е ясно, че Домусчиев ръководи БФС. Всъщност схемата беше ГЕРБ, БФС, Домуса, но сега един елемент отпадна. Опитите на човека с изкуствената коса да спаси кожата са показателни, че нещо започва да му пари на темето. Дано Бербатов успее срещу шайката тежки мошеници, за да има футбол в България.
11
8
 
4
 
! Отговори
Радек от Боктор преди 2 години
По-скоро това облагодетелства ЦСКА, а не Лудогорец! В Разград налагат българи, които после се реализират в чужбина! Вижте Десподов как дръпна в развитието си, а преди......!!! Лудогорец е един от малкото клубове, които работят професионално и европейски! Резултатите са видни и старите грандове много ги боли дирника, но сами са си виновни: то не бяха схеми, кражби, далавери, комисионни на вход и изход....чудо, чудо! Другите, които що-годе работят са Черно море и Берое!
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами добре какво сте изкарали от школата независимо от коя. Едни разглезени тинеджарчита които само се надуват и за нищо не стават. Мислите ли че хора които си вадят хляба от футбола биха изпуснали някой свестен. Просто няма и за това са виновни най вече родителите закрилници така че много правилно решение АДМИРАЦИИ
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изглежда като леко прекалил с коката на снимката сър Домусчиев !
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо е бос?Поне едни чейли не може ли да обуе?
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма го тиквата,благодетеля на домус левентперчем и скоро може да станем свидетели на интересно представление.
6
1
 
1
 
! Отговори
Дар от БОГ ТАНГРА преди 2 години
Нека да се прави любов, а не война ! Може ли?Нека да направим България такава, каквато всъщнот трябва да бъди ! Помнете че България е лъв, а лъвът е орисан да бъди цар на животните, а не да ги унищожи ! 3 световна война не трябва да има, трябва да ме направите владетел на България ! Осъзнайте това !
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какъв му е проблема да работи само с български футболисти?Правилото разрешава, не задължава.И в европейските федераций е подобно. Всеки клуб може сам да си решава колко чужденци да ползва в вътрешното си първенство, от максимално позволените.
4
1
 
15
 
! Отговори
Корупция преди 2 години
На Боко солтa6aка. Господин Иван Фалконе Гешев да ги арестува и двамата
3
1
 
22
 
! Отговори
Аууу преди 2 години
Бе много му злобна физиономията бре....направо кат зомби.
2
2
 
37
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Крайно време е да се разтури тая перачница на пари и люпилня на безкрайни скандали!Те футбол не играят а само крадат и се карат един други кой повече откраднал!
1
1
 
38
 
! Отговори
Кокала преди 2 години
Кажете Киро Гела, кво е тва Домусчиев? Така си го знаем, така го наричайте