Левски най-после записа победа, удари с 2:0 Хебър в Пазарджик

Новото попълнение Рикардиньо заби и двата гола за успеха
16
Левски най-после записа победа, удари с 2:0 Хебър в Пазарджик
Снимка: Lap.bg

Левски победи с 2:0 Хебър в Пазарджик и най-после сложи край на срамната си серия от 11 мача без краен успех. За последен път "сините" се бяха поздравили с трите точки в началото на октомври 2022 година.

Мъката на Левски свърши, а в герой за отбора се превърна новото попълнение Рикардиньо, който заби и двете попадения (18 и 73-ата минута).

Така играчите на Мъри Стоилов се изравниха със Славия на шестото място в класирането, но изостават с цели 19 точки от върха, където е ЦСКА.

Хебър остава на 14-а позиция с едва 16 пункта.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 9:Те ЦСКА 1948 и Славия си мислеха,че ще им е много лесно срещу Ботев Вр.....Майкъла е прав.Тази година Левски ще направи шампион ЦСКА.
10
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 1 година
"Левски" удари "Хебър"... вие верно ли
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А сега ще гледаме най интересния мач между Литекс Сф.и ЦСКА 1948г Сф.резултата е ясен ЦСКА 1948г ще ги бие като маче у дирек и тогава мутрата Ганчев ще побеснее и ще почне да уволнява треньор и играчи ще си плати скъпо че купува съдий и мачове за да е първи
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех, Хебърчето...помня го 1990/1991 ги би 2 пъти за първенството...романтични времена...а, бяхме млади:)
7
10
 
2
 
! Отговори
Стар левскар преди 1 година
Колкото и да боли но истината е , че ..Левски ' ще се борят за място в шестицата , освен ако Мъри не се засрами и напусне некадърното си треньорско място !
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най- интересното е ,че Хербария и Гуемите заплати от Вратцата след "неочакваните" си победи имат мачлета с Подуене Праилен футбол , а неизменен участник в тез "епически" срещи е ...Слабия ,мда ,вървим към 7-мото "праилно" за класиране в евротурнирите место ,очевидно е ,че Цецката е недолюбвана и е извън театралния афиш, докато другата Цека се "радва" на всеобщо одобрение и разнищи Локо..пишем ,за да несимислите ,че доматите ги садим на хасфалто
5
2
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Браво на достойните "Пирин" ,които воюват в неравен двубой с турците ,окупирали Българското Лудогорие! Първо полувреме- 0:1 в полза на България !
4
3
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Само ЦСКА ! При все това,има един отбор,който независимо,че съм Армеец,ще подкрепям с всяко свое дихание в този турцизиран ромски шампионат и това е ЛЕВСКИ СОФИЯ! Защо?.Защото днешната варварска атака срещу Сините е атака срещу Българщината,а България е неделима.Българи сме ! Под свuncka турска окупация сме! Нужно ни е единство! Само ЦСКА! Напред Сини Българи! Заедно ще смажем ТУРСКИЯТ ТИРАНИН ! ДА ЖИВЕЕ СВЯТА РУСИЯ ! ДА ЖИВЕЕ СВЯТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !
3
1
 
1
 
! Отговори
пришълецът преди 1 година
Г****:)))
2
0
 
3
 
! Отговори
ГЕРЕН преди 1 година
ДО ПОБЕДА ДОЖИВЯХМЕ. СЕГА ДАНО ДОЖИВЕЕМ И ДО ИСТИНАТА КАЗАНА ОТ МЪРИ. ПОСЛЕ ИДВА СПАСЕНИЕТО ОТ СЛАВНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛЕВСКИ.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво най сетне свърши мъката в Левски