Гришо с призив: Никога не е късно да започнеш да спортуваш

Той е част от кампания на Министерството на младежта и спорта
Обновена: 14 сеп 2023 14:22 | 14 сеп 2023 14:18, Нели Христова
18
Гришо с призив: Никога не е късно да започнеш да спортуваш
Снимка: БГНЕС

Голямата българска звезда на световния тенис Григор Димитров подкрепи кампанията за популяризиране на масовия спорт в България на Министерството на младежта и спорта - "Спортът е за всички".

Григор Димитров е първата голяма спортна звезда с послание към младите, след като спортният министър Димитър Илиев даде старт на кампанията. Реално това е и първият министър на спорта, чиято дейност е подкрепена с публично изявление от Григор Димитров по време на кариерата му като най-успешен българин в световния мъжки тенис.

"Никога не е късно да започнеш да спортуваш. Важно е за всеки. Вярвам в това, защото спортът е здраве, мотивация и, вероятно, път към успеха. Аз съм Григор Димитров и подкрепям кампанията на Министерство на младежта и спорта за масовия спорт", казва Григор Димитров.

„Спортът изгражда уникални качества у нас – учи ни на дисциплина, на труд, да играем честно. Придобиваме самочувствие и увереност. Затова се обръщам към всички българи – намерете време да спортувате, защото това е инвестиция във вас самите“, призовава министърът на спорта Димитър Илиев при старта на кампанията.

А от ведомството му уточниха, че така започва поредицата, в която големите имена на българския спорт в специално заснети видео материали споделят за избора си да посветят живота си на спорта, за неговата движеща сила и за пътя им към успеха като реализирани личности и спортисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 7 месеца
Готина гледка от височините край Монако.
14
2
 
2
 
! Отговори
до преди 7 месеца
Никой не казва децата да не спортуват за здраве- леки упражнения, бягане, ходене.Но спортът на който ги пристрастяват в някакви школи с треньори е малоумие.Вие видяхте нагледно как вреди на децата , когато ги порази мълния заради някаква тренировка.Чупят си ръце и крака по тия състезания.Да не говорим как се изкривява морала.Със спорта вървят хазарта, медикаментите, простотията на фенове и една глупава суета.Това не е живота.
13
0
 
4
 
! Отговори
Стоян преди 7 месеца
Никога не е късно, да започнеш да играеш за България в Купа "Дейвис", смехурко къдрав!
12
1
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 7 месеца
Пълни глупости! Едно дете за да си развие тялото трябва да го натоварва и да има много движение. Костите и мускулите растат и стават здрави и силни когато ги натоварваш! Без натоварване всичко се стопява, костите се изкривяват, ставите се прецакват и почваш да трупаш само сланини. От това страдат всички органи включително и мозъка. Децата с неразвита физика после изостават и в другите неща и стават неразвити личности с ниско самочувствие за цял живот!
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От какъв зор ни занимавате постоянно с този лузър?
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това е така.Но ти по-добре остави Мадалина,че е доста употребявана и хвани мис България.Хем е млада,хем е хубава пък си няма и гадже.А който желае,да спортува.Няма лошо.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Защо не са записали Божинов, той е още по-преуспял от Димитров
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
нема ли нещо да напрегаме малките сиви клетчици? или само бицаги ?
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Спорта е глупост.Иронизиран от от Сенека и накрая забранен под смътрртно наказание при император Теодосий Велики.Дали е било случайно или са си давали сметка какво е ставало в Римската империя, залагания, побоища, простотия.Леки упражнения както казва Сенка -да.Ходене бих препоръчал до 4000 крачки на ден.Но да напрягаш сърце, стави, мускули, дадени ти свише от живота, да се състезаваш за суета, пари, жени и награди..Не.
6
1
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 7 месеца
Като ти гледам правописа,разбирам,че социализмът е произвеждал и неграмотни индивиди .
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя не живее в България, защо го рекламират?
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Съвременната образователната система и обществото като цяло произвежда инвалиди! Това което едно дете развие през първите 15 години после остава за цял живот. В училищата няма никакъв спорт. Физическото развитие вече е изхвърлено от учебната система! Сегашните деца не могат да покрият базовите нормативи за физическа подготовка от социализма! Произвеждаме неграмотни инвалиди които още преди да стигнат до пенсия ще легнат на социалната и на здравната система.
3
2
 
3
 
! Отговори
Не е късно преди 7 месеца
Да станеш за резил
2
2
 
2
 
! Отговори
При доктора преди 7 месеца
Спортувате ли?Секса брои ли се? Разбира се!Тогава не, не спортувам! :)
1
4
 
2
 
! Отговори
Не е прав! преди 7 месеца
Истината е че когато и да започнеш все ще е късно! Човек за да развие потенциала на своето тяло трябва да започне със спорта още с прохождането. Нашето общество е тотално сбъркано и образователната ни система не става за нищо! Не се обръща никакво внимание на физическото развитие на децата. А това е едно от най важните неща през първите 18 години. Нашата образователна система произвежда инвалиди! Родителите и те са неграмотни торби, с цигарите в устата и на нищо не учат децата си.