Левски продаде Роналдо в Русия за 4 млн.

Ростов е новият футболист на нападателя
11 яну 2024 10:01, Красимир Ангелов
53
Левски продаде Роналдо в Русия за 4 млн.
Снимка: Lap.bg

Футболният Левски и руския Ростов финализираха сделката за бразилеца Роналдо.

Според неофициална информация договорът на Роналдо е за 4 години и половина.

Той е на стойност 2 милинона евро, като при "сините" ще постъпят половината от тях, защото по договора на Левски с Баия, бразилският клуб взима процент, както и агентите на играча.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: Левскиростов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нали рогатите не даваха да се играят коннроли с руски отбори, защо сега продават в Русия? Като са ербапи да откажат!
39
0
 
0
 
! Отговори
Пийнал преди 4 месеца
Той не играеше ли в Саудитска арабия
38
0
 
0
 
! Отговори
Тъп, по- тъп, днес преди 4 месеца
"Ростов е новият футболист на нападателя" - неграмотността на днес.бг край няма! Поне веднъж си прочитайте написаното, бе, сеуяндури!
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
до 38 Мда, той и оня левскар отиде да бие братушките със 7-2, ама си остана пречукан, точно както сега братушките пречукват украинските фашисти. Красиво е, кравар, нали?
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Докато украинците имат желание да се бият срещу Русия, руснаците няма нищо да направят в Украйна. Не могат да напредват и немогат да ги победят, каквото и превъзходство да имат в техника и в муниции. 7 чаши студена вода, 2 бобени зърна и ето ви една чорба. 7:2 Левски бие ЦСКА.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Направление Запорожие, Ореховски сектор. Западно от Работино ВС на РФ атакуват на малки групи. Няма информация за напредък през последните 24 часа. Западно от Вербовое беше отблъсната атака на зомбираната по натовски стандарт биомаса. Противникът използва и тактиката за настъпление на малки групи. ЛБС не е променен.
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
с един щурм. Въпреки съкрушителния обстрел на позициите на зомбитата на киевският наркокартел и щурмовите операции, Новомихайловка остава тяхна. Въпреки това има напредък за ВС на РФ в участъка. Руснаците организираха нападение на южния фланг на селището и успяха да навлязат дълбоко в отбраната на зомбитата в зона с ширина до 4 километра и на дълбочина до седемстотин метра в района на балки(дере) Солененкая. Това разширява зоната на контрол и плацдарм за бъдещи нападателни действия.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Донецко направление, Мариински участък. На запад от самата Маринка ВС на РФ продължават да настъпват в района на Георгиевка. Съобщава се, че руските бойци вече са в селото и са успели да навлязат по-дълбоко към жилищните постройки. След освобождаването на това село на пътя на руската армия ще лежи Курахово, град който е логистичен център на киевският наркокартел в това направление. В момента вече се обстрелва от артилерията на руснаците. На юг от Маринка боевете се водят в района на Победа и Новомихайловка. Подобно на редица други населени места, не беше възможно да се вземе Новомихайловка
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Соледарско направление, Артемовски участък. На северния фланг частите на ВС на РФ продължават настъплението към Богдановка. Съобщава се, че съседните височини са превзети от руски бойци и в момента тече разчистване. Зомбитата на киевската хунта се оттеглиха от тези позиции към Часов Яр. ВС на РФ може да освободи Богдановка в следващите дни. На южния фланг боевете се водят в района на Клещеевка и Андреевка. Руските бойци се опитват да подобрят позициите си.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Старобелско направление, Купянски район. Основното действие се развива в района на Синковка. Както ВС на РФ, така и зомбитата на киевският наркокартел периодично атакуват и контраатакуват на малки групи. Нито една от страните не постига сериозен успех - линията на бойния контакт(ЛБС) остава непроменена. Руската армия продължава да нанася въздушни удари по позиции на зомбакнацистишените и тилови военни цели в Купянск.
30
0
 
0
 
! Отговори
Този сезон причключи преди 4 месеца
Да продадът още 1 -2 играча и ще погасят главницата към НАП. От догодина ще се търси вече прогрес.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
за Везенката няма ли някаква новина, колко шишета с вода е подал на играещите си съотборници.
28
0
 
1
 
! Отговори
Странно преди 4 месеца
Левски има прилични играчи, пък единствено интерес от Русия или евентуално се говори от Турция. От другата страна дори за втора/трета бундес лига няма оферта.
27
0
 
1
 
! Отговори
Стар Левскар преди 4 месеца
Скоро ще искат парите , добре че се махна от ,Левски " ! Дано с тези средства намерят нещо качествено , а не само долнопробен пълнеж !
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
привържениците на Левски харесват Украйна. Той и отбора е така. Екип в цветовете на Украйна Украински треньори, на лагера сега масово контроли с украински отбори. Това че се прави бизнес с отбор от Русия е малко странно. Украйна и Русия са уж братски народи, но са във война. Внимавайте защото руснаците и на нас ни казват братски.
25
0
 
4
 
! Отговори
Венци преди 4 месеца
Ако Ростов е новият футболист на Роналдо аз ще се прекръстя на Иляз Алиев Салиев !
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
до 30 Или като оня наш римлянин дето го питаха пред избрателната секция: Гласува ли? И римлянина: "Искаше ми се да бях гласувал, но нямах желание" Това ще остане златно в историята...Муахахаахххаа...
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тъкмо Раев ще има малко кеш за казиното...
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
до 27 Какъв паметник да му издигат на тоя фашист бе? Ти откачи ли? За пари си продаде живота нещaстия фашист! Наркомана обещаваше по 3000 долара месечно на такива като него. Дано поне е взел някой лев и да е пратил на близките си за погребението му, защото той два месеца седя там. И съм левскар. Такива като него са срам и позор за агитката на ФК Левски. Всичките чорбари ни се подиграват заради тоя. Добре че го няма вече.
21
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това момче дало живота си в Украйна е истинкста легенда на Левски и феновете трябва и паметник да му вдигнат.Раев е срам за Левски- мафиот и далавераджия.Младите момчета умират биейки се за свободата и демокрацията, а лъжливия вълк гледа само мангизите и покера.