Левски поведе и отново загуби

"Сините" загубиха и от украинския Олександрия с 1:2
21 яну 2024 18:53, Красимир Ангелов
11
Левски поведе и отново загуби
Снимка: БГНЕС

Левски загуби и от украинския Олександрия с 1:2 във втория мач от зимната си подготовка в турския курорт Белек. Преди дни "сините" изпортиха аванс от два гола и паднаха с 2:3 от унгарския Вашаш.

В 38-ата минута Смирний фаулира Ван дер Каап в пеналта и съдията даде дузпа за Левски. Рикардиньо не сбърка от бялата точка и изведе софиянци напред.

Точно преди почивката обаче Олександрия изравни резултата след изстрел от границата на наказателното поле. Артьом Шулянскийпопадна в прегръдките на своите, след като матира Пламен Андреев.

Тъкмо беше изминал час игра, когато се стигна и до пълен обрат след попадение на Денис Кустишин. Украинците организираха атака по дясното крило и се стигна до ниско центриране, засечено пред вратата от Кустишин.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много *** тука се жалват за Левски.
8
0
 
0
 
! Отговори
ПРАВ СИ ...... преди 4 месеца
фк"Левски"София е създаден около стадион Васил Левски които би трябвало изцяло да им бъде върнат.................... Футболният отбор на Подуяне е отборът станал съосновател на ЦСКА на дата 5 май 1948
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Подуяне. Левски няма нищо общо с обора от местността Герена в с. Подуяне.
6
2
 
5
 
! Отговори
абе преди 4 месеца
смешно е отдавна да пишете за луевски !
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Левски е длъжен да загуби щом играе с украинци. Такава е политическата линия във футбола. Ще правим Украйна световен шампион.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Започвам да имам съмнения в способностите на Николай Костов като старши треньор. Дано не съм прав и да видим Левски в серия от победи в първенството.
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е резултат от сериозна грешка със селекцията. Продадоха Роналдо, взеха много кинти, а след това не ги вложиха за да купят Меси. Г-н Раев прибра парите и ги даде на жена си.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Га...н..ьооо,щом са воини,защо не с на фронта,или защото няма никаква война в у. Крайна, по през 1939г. Мустакатия ефрейтор ,започва да завладява Европа всички спортни прояви се отменят,а твоите "воини" се бият на два фронта,спортния и военния.
1
9
 
3
 
! Отговори
Много са силни преди 4 месеца
Украинците истински войни