Фюри подарил победата на Усик заради войната в Украйна

Вярвам, че спечелих този мач, заяви той
19 май 2024 13:45, Нели Христова
100
Фюри подарил победата на Усик заради войната в Украйна
Снимка: БГНЕС

"Усик спечели няколко рудна, но аз съм убеден, че спечелих повече. Страната му е във война и хората обикновено застават на страната на тези, които са във война. Вярвам, че спечелих този мач."

Това каза часове след загубата си от Олександър Усик Тайсън Фюри. Британецът загуби по точки "мача на века" в бокса по точки.

Така украинецът стана първия абсолютен световен шампион в тежка категория от 25 години насам. Усик вече е притежател на всички пояси - WBA, IBF, WBO, WBC.

На боксовата гала в Саудитска Арабия пък присъстваха Ивендър Холифийлд, Антъни Джошуа, Владимир Кличко, Кристиано Роналдо, Андрий Шевченко и Жорже Жезус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от НОТИФИКАЦИИ
Владимир Кличко: Усик показа, че е най-добрият боксьор в модерната история
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
5
 
! Отговори
Мразя украинци преди 1 седмица
Никакви подаръци за тази псевдо нация
92
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нещастници, и двамата
91
0
 
3
 
! Отговори
Радио Ереван преди 1 седмица
Фюри имаше 3 спасения края на рунда му помогна да не бъде довършен, съдията спря Усик да го просне, и удължи времето след броенето, като попита Фюри колко пръста съм вдигнал. Фюри отговори четвъртък , съдията Фюри, добре ли си??? Фюри аз съм най добрия танцьор на света И последнотокачи се на ринга със своя прословут спасителен пояс около кръста.
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Ей, алооооо вифаджията, появяваш се тук след всеки мач на Усик и заплашваш хората, които пишат срещу него с побой." --- И последно - не мислиш ли, че когато някой много държи да се изкаже по темата "бокс" и иска да му приемат мнението на сериозно, би трябвало поне да сложи ръкавици и да види, поне веднъж, какво означава това на практика? Това го правят дори деца. Даже момичета! Това ли е заплаха с побой!?!?
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Учил ли си във ВИФ-а, че заплахите за физическо насилие са криминално престъпление. " --- Работил съм повече от 10 години в съдебната система и съм известен като човек, който уважава закона! Не ми чети лекции по право. Но не понасям неуважително поведение към доказани спортисти. Особено към българските шампиони, които са били на подиума, когато звучи българският химн. Но уважавам и чуждите спортисти.
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"И да поясним като на боксьор - хората ги е страх да не ги засилят на фронта като укрите, за никакъв бокс не става въпрос." --- Всички хора ги е страх да не ги засилят на фронта, защото такава опастност реално съществува и ще умират за чужди интереси. Но, ако си забелязал, има раздел "Войната в Украйна ", където могат да пишат за това. А този раздел е "Спорт". Ако, случайно си забелязал, де.
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
8. Нали не си пробвал да се изказваш като експерт в областта на ядрената физика или коремната хирургия, например. Смяташ ли, тогава, че е нормално хора, неразбиращи нищо от бокс или бойни спортове да се правят на експерти по темата? Затова ти казвам - ела да пием по една ракия, бира или каквото пиеш и ще разбереш, че основното при нас е уважение, респект и смирение.
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Ей, алооооо вифаджията, появяваш се тук след всеки мач на Усик и заплашваш хората, които пишат срещу него с побой." --- 6. Знам, че тези, които призовавам да се качат на ринга никога няма да го направят, защото са клавиатури герои. И 7. Ела да пием по една ракия и ще видиш, че ще се получи много конструктивен и интересен диалог. И тогава ще видиш, че хората от контактните спортове не са побойници, но държат да не се говорят небивалици за техния спорт.
85
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Усик е уникален боксьор. Мача беше страхотен. Браво!
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Ей, алооооо вифаджията, появяваш се тук след всеки мач на Усик и заплашваш хората, които пишат срещу него с побой." ----- Продължавам. 3. По принцип, аз съм си много френдли, но се дразня, когато хора, нямащи никакво понятие от темата пишат откровени глупости. 4. Не съм фен конкретно на Усик, а на професионалните спортисти, да в конкретика на повече на спортистите, практикуващи бойни спортове.
83
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
---- 1. Не се появявам тук след всеки мач на Усик, а коментирам боксови мачове. 2. Не заплашвам никого с побой. Боксът е спорт и каня всеки, неразбиращ от бокс да се качи на ринга, за да му стане поне малко ясно какво представлява бокса, преди да се изживява като "експерт" във форума. Това е спорт, а не побой.
82
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Фюри да почерпи съдията задето го спаси от нокаут в 9 рунд.
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ей, алооооо вифаджията, появяваш се тук след всеки мач на Усик и заплашваш хората, които пишат срещу него с побой. Учил ли си във ВИФ-а, че заплахите за физическо насилие са криминално престъпление. Това не е специлизирано издание за бокс, има доста много такива, иска се само елементарен английски. Като се мислиш, че си голям бабаит не си крий името, а си пиши имената отгоре. И да поясним като на боксьор - хората ги е страх да не ги засилят на фронта като укрите, за никакъв бокс не става въпрос.
80
1
 
1
 
! Отговори
Бъдете политкоректни преди 1 седмица
Изписва се Володимир Кличко,
79
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Раздвоението на личността е форма на шизофрения." ---- Възможно е, пу'тьо! Не съм специалист по психология и съм сигурен, че и ти не си. Затова не се изказвам по теми, по които не съм специалист. В областта на спорта съм, за разлика от теб. Но знам друго - само п'утьовците и комплексарите изказват "авторитетно" мнение по тема, по която не са специалисти.
78
6
 
3
 
! Отговори
Да да преди 1 седмица
"Москва" също потъна от дълбоки братски чувства към украинския народ !
77
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И най-важното, sмешко! За бокс не само мога да говоря. А да те кача на ринга, където, "експерте" ще ти покажа на практика какво е бокс. Но знам, че никога няма да се качиш там, щото ще си напълнил памперса предварително. Затова, разбирам, че ти е по лесно да си "експерт по бокс" на клавиатурата. Затова си гледай мачовете, п'утьо, и стой далече от бойните спортове.
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Оправдания.
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Ако наистина се интересуваше от бокс, а не от жълтoпaветна пропаганда, щеше да знаеш имената на Дмитрий Бивол и Бетербиев" --- И кой ти каза, че не ги знам, бе sмешко!? Точно това сте комплексарите. Научили две имена и си мислят, че всичко знаят. Само на тема "бокс" мога да ти говоря три дена. А въобще за спорт - ясно ми е, че си бил от освободените от физкултура или си бягал от часовете, за да не се изпотиш.
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В областта на спорта и конкретно в контактните спортове, за разлика от теб, sмешко, аз имам десетки години опит - на теория, на практика и като образование. И си вадя хляба със спорт. Затова си избери друга тема извън спорта, по която да ми даваш акъл.