Голове в продължението и драми в групата на Германия

Унгария изхвърли Шотландия с гол в 100-ата минута
24 юни 2024 06:58, Александър Попов
3
Голове в продължението и драми в групата на Германия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Унгария изхвърли Шотландия с гол в 100-ата минута в мач от група "А" на Евро 2024, единственото попадение заби Кевин Чобот в 100-ата минута.

Срещата в Щутгарт бе повече от разочароваща и определено е най-слабата от досегашните на еврофиналите.

Двубоят предложи единствено здрави единоборства, безумни отигравания и брутални влизания, които доведоха и до ужасяваща контузия на Барнабаш Варга, който бе изнесен на носилка.

С гол в добавеното време домакинът Германия измъкна 1:1 срещу Швейцария в мач от група "А" на Евро 2024.

Преди да е изминал половин час игра Дан Ндой матира Мануел Нойер, засичайки от движение острото центриране отляво на Фройлер. Тук останаха съмнения за засада, но в крайна сметка се оказа, че според VAR такава няма. През второто полувреме германците показаха голямо желание да изравнят, но бяха много неточни, като „заслугата“ беше най-вече на Кай Хаверц. Бундестимът дори имаше късмет, защото попадение на Варгас правилно беше отменено заради тънка засада.

В 92-ата минута обаче резервата Никлас Фюлкруг вкара страхотен гол с глава и така Германия спечели групата с актив от 7 точки. Швейцарците също се класират напред със своите 5 точки.

Всичко за Евро 2024 четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Спорт
Анди Мъри ще пропусне Уимбълдън заради операция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Deep Zone преди 3 дни
Не разбирам ревльовците срещу ВАР. Искате да се върнем едно време ли, в първобитната епоха? Тогава имаше толкова голове от засада, колкото не можеш да си представиш. И страшната тупалка на Доринел Мунтяну през 1996-та, дето си беше чист гол в нашата врата, никой не я зачете. Това ли искате, мириZливци? Къде снощи имаше проблем, че ВАРа да е решил мача? Напомни ми, карикатуро? Не казвам, че е решение на всичко ВАР, но да се оплакваш от него и да искаш старата миZeрия..не го разбирам!
2
1
 
1
 
! Отговори
да сме коректни преди 3 дни
ВАР победи Шотландия.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Унгария отпада, а Германия смазаха Швейцария, но нямат вкарвачи и двата са неевро отбори.