Възстановиха електрозахранването по Южното Черномирие

Вече няма режим на тока
24 юли 2010 14:45,
19
Възстановиха електрозахранването по Южното Черномирие
Снимка: БГНЕС

Възстановено е нормалното електрозахранване към подстанциите в Южното Черноморие, съобщиха от Националната електрическа компания (НЕК).

За последните четири часа след вдигането на новия стълб на 110 kV електропровод "Галатея" са били възстановени и трите фази.

Още по темата
Електропроводът аварира в 20.33 часа в четвъртък и остави без захранване подстанции на ЕVN и на E.ON, захранващи населените места на север от Бургас и на юг от Варна.

Затова над 55 хиляди абонати бяха на режим на тока.

Сега захранването между подстанциите "Старо Оряхово" и "Лазур" се подава нормално ограничителният режим  за потребителите по Южното Черноморие е отменен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
гол гъз преди 14 години
Интересно "Черномирие" от Черномирдин може би!хахаха! Пичове да обясня и тука АВАРИИТЕ СА ДВЕ еДНАТА ДО ВАРНА, А ДРУГАТА ДО БУРГАС И ТАЯ ВТОРАТА Е УМИШЛЕНА! СПОРАД МЕН СТАВА ВЪПРОС ЗА САБОТАЖ НА КОЙТО ВИЕ СЕ ВРЪЗВАТЕ!
16
0
 
1
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 14 години
ЩЕЛИ ДА СЪДЯТ ТУРОПЕРАТОРИТЕ-НАПРОТИВ,ТРЯБВА ДА СА ДОВОЛНИ ,ЧЕ СА ОПИТАЛИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЕКЗОТИКА,КОГА В ТЕХНИТЕ СИ СТРАНИ ,ЩЕ РАЗБЕРАТ,КАКВО Е ДА СИ ЛЕГНЕШ ПОТЕН И СМРЪДЛИВ...
15
0
 
0
 
! Отговори
Гого преди 14 години
Каквато ни е държавата, такива са ни и курортите и инфраструктурата.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
трябва и Белене и електропроводите да се правят, защото как ще имаш ток ако Белене го няма или електропроводите са скапани, хотелите трябва да плащат допълнителни данъци за ток, вода и пътища.
13
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 14 години
Черномирие..... това нова дума ли е?
12
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 14 години
А няма ли ***, гепили жицата и нанесли неизчислими засега загуби, да бъдат заловени и наказани ?!?Докога тая държава ще търпи мангалският бандитизъм, нанасящ щети за милиарди всяка година ?!?
11
1
 
16
 
! Отговори
Iwan преди 14 години
Само не разбрах, защо ми е изтрит поста , с какво съм нарушил правилата на сайта ?Пак повтарям, изискване на 90% от европеиските туроператорски фирми е хотела да има осигурено авариино автономно захранване, което да гарантира поне 24 часова автономна работа, ако няма такова с цените с конкретня хотел са чувствително по ниски, а застраховките по-високи, обаче нашите тарикати и пишман хотелиери декларират лъжливо, че притежават необходимото автономно захранване.
10
3
 
12
 
! Отговори
Никола Тесла преди 14 години
Тия алчни хотелиерчета, пари за резервни генератори, в случай на авария нямат ли?!?! Наглеци алчни!!! Нали са много загрижени за клиентите си! Имат за джиповете си, ама нямат 2000лв за по един генератор при такива ситуации.Да фалират до един, дано!!!
9
1
 
3
 
! Отговори
Истина преди 14 години
Наистина не видях тока в повече от хотели на Слънчев бряг, само няколко магазини имат генератори.
8
3
 
4
 
! Отговори
Руснак преди 14 години
Браво на българските енергетици!
7
6
 
16
 
! Отговори
Бат` Бойко преди 14 години
Трайчо Трайков не е виновен! Виновно е лошото наследство останало от управлението на Тройната Коалиция на Станишев! Разпоредил съм на Цецо да направи акция "тоците" и неговите хора от МВР-то да "респектират" всички елекгтрически стълбове!
6
5
 
0
 
! Отговори
boza преди 14 години
do 5 .... tova e samo nachaloto ---ako ot DEKVR ne uvelichat cenata na toka,ste ima ne rezhim ,ami totalno zatumnenie -----napravo energien reket
5
4
 
6
 
! Отговори
... преди 14 години
Най-накрая! Дано наистина са оправили всичко,защото ни върнаха в средновековието-17 часа без ток ....
4
2
 
9
 
! Отговори
морски преди 14 години
НЕ БЯХМЕ НА РЕЖИМ,А ИЗОБЩО НЯМАХМЕ ТОК.ВЧЕРА В ПОМОРИЕ ИМАШЕ ТОК САМО ЗА ЕДИН ЧАС,НО...ИМАШЕ МЕСТА КЪДЕТО ТОКА Е СПИРАН МНОГО ЗА КРАТКО.СЕДИМ НА ТЪМНО,А В СЪСЕДИТЕ СВЕТИ.Е,ПИТАМ ОТКЪДЕ ИДВАШЕ ТОКА КАТО Е ПРЕКЪСНАТО ПОДАВАНЕТО?НЕЩО НЕ Е НАРЕД С ИНФОРМАЦИЯТА!!!
3
3
 
5
 
! Отговори
boza преди 14 години
Te sega ste im pusnat malko po-silen tok ,ta da si izbijat zaplatite---smetkite drugijat mesec ste budat na 220 kV ,ta na vseki ste mu svetne .
2
1
 
7
 
! Отговори
Хмм преди 14 години
Абе, хора - в другата тема за аварията, мрънкахте колко сме уязвими?Помните ли на Садам и на Милошевич какво хвърлиха първо американците? - графитни бомби (въглеродни проводящи нишки) върху електропроводите и спираха ел.захранването преди всяка бомбардировка...
1
0
 
13
 
! Отговори
келнерче преди 14 години
ура,шведските маси ще ги бъде!