Кметът на Пещера остава в структурата на ГЕРБ

Новият председател на ГЕРБ-Пещера е Дафинка Семерджиева
Обновена: 3 май 2011 11:05 | 3 май 2011 11:04,
36
Кметът на Пещера остава в структурата на ГЕРБ
Дафинка Семерджиева – председател на ГЕРБ-Пещера. Снимка: Областна администрация Пазарджик

След като ГЕРБ се разграничи от действията на депутатката и шеф на общинската си структура в Пещера Красимира Симеонова, днес си избра нов председател – Дафинка Семерджиева.

От тримата номинирани за поста Семерджиева получи най-много гласове – 90. Тя е заместник областен управител на Пазарджик.

Преди година тъмносиният заместник на Иван Костов – Даниел Митов, обвини ГЕРБаджии от областта, че изолират ДСБ в полза на БСП.

Тогава стана ясно, че братът на Дафинка Семерджиева е женен за дъщерята на червения депутат Георги Петърнейчев.

Кметът на Пещера Стилиян Варсанов остана втори с 47 гласа. Именно той връчи наградите на победителите в злополучното училищно състезание през април, когато учениците изписаха: "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни".

Третият кандидат беше Десислава Костадинова, тя получи едва 45 гласа.

До събранието за избор на нов председател на ГЕРБ-Пещера се стигна, след като Изпълнителната комисия на партията отстрани Красимира Симеонова, заради използването на деца за политическата агитация в състезанието през април.

Още по темата

Тогава поискаха и отстраняването й от парламентарната комисия по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите.

Снимката й обаче още стои на зам.-председателското място в комисията.

Заради скандала в Пещера беше освободена и организационният секретар на ГЕРБ-Пещера Галина Воденичарова. В момента временно изпълняващ длъжността е Иван Иванов – областният координатор на партията. Новият секретар на партията ще бъде избран на 9 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: пещераскандалпп герб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
чичо преди 13 години
Абе хора, историята е толкова проста колкото номинираната.Тази история е дълга за сметка на това поучителна ,докъде могат да стигнат няколко местни .................................................................................................................................................................БАРОВЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Доста *** ми изглежда другарката Семерджиева...И генерал Семерджиев(ЦК на БКП) беше от ***...Дали има някаква зависимост?ГЕРБа си обича големците от тошово време,а и роднините им почита(до девето коляно..аххх спомени)...та ги назначава на топли и уютни местенца...
31
1
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 13 години
Коя пещера, бе, хора?!
30
1
 
2
 
! Отговори
познай кой преди 13 години
Трудно ми е да повярвам,че във възрастта на любовта и майчинството една жена може да се изявява максимално добре в работата си.А пък сутринта,по една телевизия,някой говореше старите да се пенсионират,за да има работа за младите и способни.....Не е сигурно, че са способни.По-скоро обратното.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дипломата на Дафинка истинска ли е?Да се ПРОВЕРИ!
28
1
 
7
 
! Отговори
СИБАНКЯ преди 13 години
С ГЕРБ инчето е по-силна!
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТАЯ не е за този пост!Бая се е чукала за да я възнаградят...Нали знаем как стават тези работи,като при КАЛИНА!Ейййй акъла не им дойде на тези гербавите,че с чукане не се слагат момичета на отговорни постове,защото ще се издънят,като Калинка и т.н. ***
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много съмнителна фамилия - СЕМЕРДЖИЕВА!?
25
4
 
1
 
! Отговори
gerb преди 13 години
Браво,Инче нека този път Изп.комисия да види и разбере,че народа е с теб,а срещу народа не можеш да се бориш.Още веднъж БРАВО.Видя се ,че Стелиян е абсолютен мишок при положение ,че 60-70 човека работят и зависят от него не се поколебаха да те подкрепят.За допълнителна информация на всички злорадници Ина е произлиза от рода на Георги Кьосеиванов,който е бил два мандата министър председател.
24
1
 
16
 
! Отговори
Koлко удобно! преди 13 години
Да назначиш 35-годишна засукана мацка на такъв пост, означава две неща:1. Шуробаджанащина!2. Мацка за безплатно чукане!
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво значи " юрист е в областта на административното управление" ? Не се сещам за такъв дял от правото. Явно наистина най-интересната част от биографията е кой от нейната рода с кой от другата рода се *** и то съвсем законно.:)
22
16
 
1
 
! Отговори
toni преди 13 години
"госпожицата" всъщност е госпожа с две деца и е на 35 години, а професионалната й биография на юрист е в областта на административното управление. Нищо не знаете за нея , но веднага започвате с безпочвените си изводи.
21
1
 
17
 
! Отговори
Въпрос преди 13 години
Някой да знае, точно колко висока степен на некадърност трябва да има човек, че да се кандидатира за структурите на ГЕРБ?
20
3
 
17
 
! Отговори
Дънер преди 13 години
Всички знаем кои избягаха в ГЕРБ, особенно хората от провицията, там толкова прозират, че няма на къде повече. Всички са *** и мишоци жадни за малко повече власт над стадото. Да в техните очи ние сме просто едно стадо... млекодайно стадо.Не ме изненадва тяхната наглост... сами си ги избрахме.
19
1
 
13
 
! Отговори
Кукуруз преди 13 години
Тази да вземе да оправи съдебните дела на мъжа си...
18
2
 
16
 
! Отговори
десен преди 13 години
Братът на Дафинка бил женен за дъщерята на червения депутат Каранейчев !!!Браво ,чак сега открихте топлата вода - ГЕРБ и БСП са венчани отдаааавна !
17
12
 
13
 
! Отговори
десен преди 13 години
За или против Синята Коалиция на Президентските и местните избори ?За +Против -
16
18
 
6
 
! Отговори
социално слаб преди 13 години
За или против БСП ще гласувате ?За +Против -
15
25
 
5
 
! Отговори
прост преди 13 години
За или против ГЕРБ на изборите през есента ?За +Против -
14
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Госпожицата има ли 30 години? Вече е зам.-областен управител...представям си след 20 години партийна служба къде ще бъде.