Крадат прасета край Катуница

Апашите свили 9 животни, всяко по 50 килограма
Обновена: 15 окт 2011 00:44 | 14 окт 2011 23:23,
56
Крадат прасета край Катуница
Снимка: Архив Булфото

9 прасета по 50 кг били откраднати от землището на Катуница, съобщават от МВР-Пловдив.

Кражбата станала в периода между 10 и 12 октомври от стопанска постройка в местността Конарски кории.

Вчера собственикът отишъл да провери и нахрани животните и заварил разбитата врата на постройката си, която не била добре укрепена, според полицията.

Още същия ден 46-годишният пловдивчанин подал сигнал в РПУ-Асеновград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 12 години
разгеле, сега по 120-150лв, за бройка както вървят, смятайте;-)
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
gorko na potarpevwiq. oba4e nikoi nemoze da kaze koi sa izvarwitelite kradci. v bg kradat vsi4ki ot gore na dolu bez mqrka i spir. darzava na divo pleme.
54
0
 
0
 
! Отговори
Селянчето преди 12 години
"която не била укрепена..." Абе шматарок...., как трябва да я укрепи, като затвора "Алкатрас" ли? Да им сложи и видеонаблюдение, секретни кодове за достъп и денонощна засилена охрана като на Гоце-то ...? А?
53
3
 
9
 
! Отговори
PPP преди 12 години
Разкарайте я тази гнусна страница с прасетата! Вече цяла седмица стои. Разбрахме, че *** са ги крали, нормално е за расата им... Пак поръчково стои на 1-во място заради изборите знаем го и това
52
4
 
9
 
! Отговори
??? преди 12 години
Ами така ще е до изборите. След това крадците от определения етнос ще станат още по-нагли, защото освен парите за изборите ще получат като допълнителен бонус и още по-голяма недосегаемост, ако спечели мухльто плевнелиев.
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Айде затворете я вече тази страница"... Помните ли кой го каза? Убедена съм, че приближените до НЕГО са си казали- всяко чудо за три дни, ще им мине и после всичко пак влиза в старото русло...
50
3
 
11
 
! Отговори
ПРАВ СИ преди 12 години
ДО 45 МНОГО СИ ПРАВ И ТОВА Е ИСТИНАТА , НО НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ТИ *** *** СА КРЪВНО СВЪРЗАНИ С БОКО ТИКВАТА И НЕГОВАТА БАНДА ГРОБ. ТЕ ВЪРШАТ ВСИЧКО , ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ АКО ПОЛИЦАЙТЕ ГИ ПОДГОНЯТ ТЕ НЯМА ДА ГЛЯСУВАТ ЗА ГРОБАРИТЕ. БОКО - МУТРАТА ОТ ТЕХЕН ИДОЛ СТАНА ТЕХЕН ЗАЛОЖНИК. ЦЕНАТА НА ВСЕКИ *** ГЛАС Е -ПЪЛЕН ИМУНИТЕТ И ЗАКРИЛА НА ТЕХНИТЕ БЕЗЧИНСТВА.
49
4
 
1
 
! Отговори
volen siderov преди 12 години
abe na vsqkade govorat ciganete kradat elate vav ispañia da vidite svinete balgari kakvo pravat prodavat droga kradat koli,edin otrqza glavata na edna gena vav magazina. a vav balgaria se govori 4e kradat ciganete,balgarite kradete pove4e
48
1
 
8
 
! Отговори
radoslav преди 12 години
Do 47. Приятел мисля че това не е достатъчно .Трябва да има в рова вода и крокодили вътре, ама си мисля че е по добре полицията и МВр да си вършат работата , както и правителството.По протестите в Пловдив се озовах а ареста за 3 дни там имаше един ром , готино момче добро , ама много крадиливо , като взе да се хвали над 50 кражби се изхвали и все големи, но по фрапиращото е че каза че като излезе щял да покраде една седмица и да излиза в чужбина..... тоест не се страхува от тези меки наказания.
47
1
 
22
 
! Отговори
Адам Смит преди 12 години
постройката си, която не била добре укрепена, според полицията.Вече трябва да се строят сгради с ровове и спускащ се мост :)
46
1
 
17
 
! Отговори
безнаказаност преди 12 години
Безбройните жалби в полицията от живеещите в региона са без последствия,сигурно и тях ги е страх да идат в махалата да направят разследване,затова хората си вързват СОТ,чиста работа,не може да се разчита на полицията ,всеки се спасява както може!
45
1
 
16
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,И все пак, какво да правим с терор???Според ОССЕ В БЪЛГАРИЯ КРАДЕ САМО ЕДИН ***, ЗАТОВА ДА НЕ ОБОБЩАВАМЕ!БРЕ, ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМ КАКВА БИЛА ИСТИНАТА?!?!?Не било истина, че *** крадат последните стотинки на престарелите ни баби и дядовци по села и градчета, изнасилват ги, после ги разкасапват , а в София наблюдаваме от , трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница? палеж на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме поредното *** слово на омразата, прераснало в поредното умишлено убийство от *** етническа омраза!!!ВСЯКА СЕКУНДА *** ОГРАБВАТ ПО НЯКОЛКА БЪЛГАРСКИ ИМОТА!А според Бойко проблем били две, предварително изпразнени, и подготвени за палеж *** къщи, а не УБИЙСТВА или пребитите българи и ограбените или горящите им къщи ОТ *** ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА и *** терор!?!?СПОМНЕТЕ СИ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ ЕЖЕДНЕВНО СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила:- "До-о-обре"...Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро...Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ са нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТИ НИТО ДУМА ЗА ЕЖЕДНЕВНИЯ *** ТЕРОР, той бил пропаганда!!!
44
5
 
9
 
! Отговори
ЗА РУМЕН-221... преди 12 години
А,БЕ....А , КВО ДА ПРАЙМЕ С БЪЛГАРСКИЯ ТЕРОР---ДЕТО ВЧЕРА МЕ ОБРАХА ПРЕЕД МАГАЗИНА...?ТЯХ , ЧЕ ГИ ТРЕПЕМЕ ЛИ.....??!
43
11
 
3
 
! Отговори
ЩО ,БЕ ДРУГАРИ..... преди 12 години
НИЕ БЪЛГАРИТЕ ,КАТО ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ , КРААДЕМЕ ПО-СКЪПИ РАБОТИ.....ЗЛАТО ,ПАРИ ,БИЖУТА ...МОЖЕ И НАФТА ,ЖЕЛЯЗО, ЧАСТИ И ПР.---АМА В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ!!!СА ВЪШКАРИ---КРАДАТ НА ДРЕБНО.....ХАУХА,ХА,ХА,ААААА.....
42
8
 
4
 
! Отговори
Я,ААААА..... преди 12 години
...СВИНИТЕ В БЪЛГАРИЯ .....БИЛИ СЪЩО "ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОС".....ХА,ХА,ХА,ХААААА.....ДРУГАРЯ ,"БЪЛГАРИН" Е ПРАВ.....КАТО ОТПОЧНЕ ЗИМАТА --И КАРТОФИТЕ , ЩЕ СА "ПОЛИТИКА", АМА ВИЕ НА БАТЕ БОЙКО НЕ ВЕРВАТЕ......ХА,ХА,ХАААА....ЕТО , ВИЖДАТЕ ЛИ ......ЩЕ СЕРЕТЕ ГЛАДНИ ,КАТО "ДРУГАРЯ БЪЛГАРИН"......ТАКА ВИ СЕ ПАДА!
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
индивида с ник "Българин" ... другарю, поспри се малко, изкара достатъчно пари днеспочини малко, подготви за срещата с гуруто ви, Кутев !!
40
2
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Призовавам вече не за някакви *** протести, а за ПЪЛЕН ДАНЪЧЕН БОЙКОТ !!!! Тая абсурдна "държава" не заслужава да я издържаме с данъците си, нито пък мръсните еничари, наричащи се незнайно защо "полицаи" !!! Щом така треперят над ***, щом ги защитават докато крадат и убиват, а не си мърдат пръста, за да защитят КОНСТИТУЦИОННИТЕ права на Българските граждани - живота и собственоста ни - ДА СИ ИСКАТ ЗАПЛАТИТЕ ОТ *** !!!
39
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 12 години
37 - не са се изплашили - напротив - станаха още по-нагли, защото видяха че ДЪРЖАВА И ПОЛИЦИЯ ПАЗЯТ ТЯХ, ЗА ДА МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ С БЕЗЧИНСТВАТА СИ !!!
38
1
 
12
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Незабавно сваляне от постът му и съд за началникът на Асеновградската полиция !!! Купища документи доказаха, че той е роб на мангалският мегапрестъпник - т.нар. "цар" Киро !!! Самият факт, че тоая ушев началник е още на поста си, доказва друго - че ЦЯЛАТА "ПОЛИЦИЯ" Е ЗАМЕСЕНА - като се почне от редовите ушеви прасета и се стигне до министъра им - Цецо *** !!!! Отдавна казах, чме тоя гнусен индивид трябва да отговаря и за бандитизма и за демонстративното бездействие на "полицията" !!!!
37
1
 
17
 
! Отговори
България преди 12 години
Ето,че тези *** пак продължават с мизериите.Уж покрай протестите се бяха изплашили,а какво стана,те не спряха с глупостите.Продължават да наливат масло в огъня и скоро това няма да се търпи.Нека направат още няколко изцепки *** и народът вече няма да издържи и ще видят какво става.Ясно е,че ушравляващите нищо не правят освен предизборни кампании,но ние сме Българи и няма да се дадем лесно.