Ден на траур в Бургас заради жертвите на атентата

В града днес са отменени всички културни мероприятия
19 юли 2012 11:00, Красимир Ангелов
6
Ден на траур в Бургас заради жертвите на атентата
В Бургас днес е ден на траур. Снимка: Булфото

Кметът на Бургас Димитър Николов обяви днешния 19 юли за ден на траур в града, съобщиха от общината в морския град.

В града са отменени всички културни събития, а знамената на обществените сгради са свалени наполовина в знак на съпричастност към близките на загиналите и пострадалите от кървавия атентат на летище Бургас.

Оцелелите и леко ранените израелски туристи са били извозени с два автобуса до хотели в курорта "Слънчев бряг" и Бургас.

В 9 часа тази сутрин тези туристи са върнати обратно на летището, тъй като са заявили желание да отпътуват с правителствения самолет заедно с останалите израелски туристи, които снощи бяха настанени в болници в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе няма ли антисемитската и проиранска шайка от ДНЕС.БГ да престане да задръства форума с конспирации. Тва че живеете бедно,не значи ,че са ви виновни САЩ и Израел.Какво - да започнат да ви се извиняват че са богати и им сече пипето ли и че евреите са дали велики личности като Айнщайн,Маркс и много други.Конспирацията е във глупавите ви глави.Дано Иран падне за ваш ужас и да се пръснете от яд.
5
1
 
4
 
! Отговори
Жанета преди 11 години
Ако знаете как се назначават служителите на рентген в Бургаското летище, няма да гадаете. Всяка година се наемат от кол и въже кадри, които за да бранят националната сигурност, като за да се научат на това те имат 2 курса по 10-тина дни. И всяка година се обучават нови. Те естествено не успяват нищо да научат. Такава защита трябва да е с обучени хора, не с бивши довчера строители, домакини, които са бъркали кексове или младежи с пъпки по лицето.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съболезнования за близките, роднините и приятелите на трагично загиналите в атентата израелски туристи! Те не са виновни, че са били наивни да летуват в опасна и безхаберна зона на Балканите...За да дойдат в България на почивка, не са били и богати...Обикновени хора намерили нелепата си смърт в едно безхаберно и незащитено място за обикновените хора...Спете спокойно...намерихте смъртта си в България, тъй като тук се спи десетилетия!
3
1
 
7
 
! Отговори
Чух преди 11 години
от устата на всички чух съболезнования, само от Тиквата - оправдания
2
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие сте откачени. Какъв ден на траур? Ако бяха много добрички и хубави евреите , щяха ли точно срещу тях да стане това? Защо не го направиха към туристи от друга държава?Жалко е, че това се лсучва на територията на България и че службите спят.
1
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
срещу радикална политика - радикални методи! да влизат в иран