Две жени загинаха при зверска катастрофа в Пловдивско

Две деца и 35-годишна жена са в болница след удара
Обновена: 12 дек 2012 16:28 | 12 дек 2012 11:10,
54
Две жени загинаха при зверска катастрофа в Пловдивско
Снимка: архив, БТА

Две жени са загинали при катастрофа в Пловдивско, съобщиха от областната дирекция на полицията.

Инцидентът станал около 16.30 часа вчера на Голямоконарско шосе близо до разклона за Царацово.

Лек автомобил „Пежо 206”, управляван от 22-годишната Е.А. от Пловдив, при изпреварване навлязъл в насрещното, застанал напречно и се блъснал с товарен автомобил „Пежо Партнер”.

На място е загинала 22-годишна пловдивчанка, по-късно в болница е починала и 35-годишна жена.

Две деца на 5 г. и 15 г., както и 42-годишна жена са ранени и настанени в болница.

На шофьорката Е.А. е била оказана медицинска помощ и тя е била изписана за домашно лечение.

Всички пострадали в катастрофата са пътували в леката кола и са от Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
17
 
! Отговори
поля преди 11 години
Мир на прах им! И вечная памет на журналиста написал тая какафония
45
0
 
7
 
! Отговори
не се........ преди 11 години
карайте, материалът както обикновено е ужасно написан. Особено в тези случаи. Направо - без коментар. Жалко за жертвите, но всеки ако е професионалист в областта си, няма да бъде така
44
1
 
2
 
! Отговори
Вуйо преди 11 години
До 47.Прави сте ,така е.Само къде е пълният член на ***?Лек автомобил "Пежо" ,би следвало да е лекият автомобил "Пежо".
43
0
 
17
 
! Отговори
До №43 (Мдаа) преди 11 години
Това с разследването на продавача на книжката ще си остане за съжаление само едно добро пожелание. На 22 години означава, че в случай, че има книжка тя е издадена преди не повече от 4 години. Много хубаво ще е да се видят как изглеждат протоколите от ДАИ за практическия изпит, за листовките, присъствената карта на учебната школа, дипломата за основно образование. Все нещо ще се скъса във веригата. Но няма да го направят. *** до шия.
42
0
 
8
 
! Отговори
до 35 (Вуйо) преди 11 години
Личи си отдалеч, че си грамотен, но граматиката малко ти куца. В изречението, което визираш, става дума за автомобил, дума от мъжки род, а в случая е и подлог в изречението. Именно затова има "навлязъл" и "застанал". Второ никъде в материала не е упоменато, че Е.А. е починала. За мен си е грамотно написано.
41
0
 
12
 
! Отговори
Глупчо преди 11 години
Днес четох , че всеки ден в Американската армия се САМОУБИВАТ средно по 18 души! За година около 6500 войници се самоубиват! Лека им пръст на загиналите в катастрофата,но никой не е застрахован.Днес си жив,утре те няма!
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България римляни няма от повече от 1000г., но за сметка на това става все по фраш с ***. нека се придържаме към правилните думи в българския език и да не си чекнем езиците и да говорим на ***. Думата ром е *** дума и означава *** на български!!!!!
39
1
 
29
 
! Отговори
Мдаа преди 11 години
*** им работа. Шест парчета в малкото пежо, арогантно шофиране и предизвестен резултат. Отнесъл го е водачът на другия автомобил, който е имал нещастието да се разправя с тълпата ***. Сега е добре да се направи едно добро разследване кой и как е дал книжка на ***. Аз лично *** на шофьорски курс не съм виждал.
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що не казахте по-рано, че са хъхрели до последно, нямаше да ги оплакваме толкова.
37
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А някой някога да е виждал цигaнкa (тypкиня) в учебен автомобил???
36
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Двете млади жени, които вчера около 16,30 часа загинаха при зверска катастрофа на "Голямоконарско шосе", са от ромски произход, както и останалите пътници в лекия автомобил "Пежо 206". Това научи Plovdiv24.bg от достоверни източници. Едното от загиналите момичета е близначка на водачката на пежото.Според свидетели на катастрофата пежото се е движело с несъобразена скорост, а веднага след инцидента 10-ина коли, пълни с роми, са пристигнали на мястото на трагедият
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Във друг сайт пише,че са били сестри близначки.Едната е шофирала а загиналите са другатата близначка и майка им...Но така или иначе на самонадеяната Е.А. ще и е цял живот в Г.З.
34
3
 
23
 
! Отговори
Вуйо преди 11 години
Първо става въпрос за жена, а журналиста написал статията минава в мъжки род "навлязъл", "застанал". Първо е умряла, а след това е изписана за домашно лечение. А кой каза,че нашите лекари са калпави?Подиграваме разни брадъри, че са неграмотни, а нашите журналисти????
33
4
 
7
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 11 години
Абе, тез журналиа родове май за тях няма и как може 22 годишната Е.А хем да е починала, хем да е изписана за домашно лечение?
32
2
 
8
 
! Отговори
ined преди 11 години
Егати пежото - то е било натъпкано по-зле и от дядовата ръкавичка или пък тея умрелите да са умрели не от катастрофата ами от задушаване докато са били натъпкани в багажника.
31
3
 
16
 
! Отговори
ивчо преди 11 години
Жена и кола = УбиецВсеки ден ги виждам тези 20-30 годишни овци , как карат: С GSM в ръка и цигара в другата - правят се на велики ------ А къде са КАТ????
30
0
 
4
 
! Отговори
До №27 преди 11 години
Е ти вече си прав, но това никой от пишещите с латиница не го видя. Да, недоразумението в статията е между подзаглавието "35-годишна жена е в болница" и текста "35-годишната е починала, а 42-годишната е в болница"Обаче тук се изказаха твърдения как шофьорката била починала (14 и 18), ти лично прочете ли го това?
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една проста сметка нещо ми се върти из главата...Таратайката е "Пежо 206" - миниатюрна. В нея са били 22-годишната шофьорка, загиналите на 22 и 35 години, ранената 42-годишна, две деца на 5 и 15 години (последното ще е на големина колкото възрастен човек). Значи 6 човека в черупка, еднва побираща 4. Сложна пътна обстановка, неопитен водач. И при все това гъската тръгва да изпреварва, рискувайки живота на деца! Да не говорим, че с 6 човека си е за глоба.Трябвало е тя да се гътне, не другите.
28
0
 
7
 
! Отговори
майна преди 11 години
Нямате идея каква пързалка е в Пловдив и в региона. Никой не прави дори елементарни усилия да почисти. Пловдив е и ще си остане града в БГ където се краде най-много и населението е най-мързеливо.
27
14
 
1
 
! Отговори
uu преди 11 години
abe tapanari ya se vishte kakvo ste pisalii,prostaci parvo ste pisali che shofiorkata e pochinala a posle ste pisali che sa q otpisali za domashno lecheniee..