Кмет ценител защити монокините на плажа

Димитър Николов брани свободата на пясъчната ивица
Обновена: 28 май 2013 15:50 | 28 май 2013 15:50, Веселина Йорданова
61
Кмет ценител защити монокините на плажа
Снимка: Impact Press Group - архив

Забраната на монокините на бургаския плаж не е демократична, смята кметът Димитър Николов. Николов направи изказването по повод отправено искане на деветима пастори от евангелистки и протестантски църкви да се забранят монокините на плажа в града.

Градоначалникът обясни, че такава заповед може да бъде издадена от общината само с промяна на Наредбата за обществения ред, но според него това е крайна мярка.

На бургаския плаж няма масово присъствие на момичета по монокини, може би това е по-характерно за други плажове, извън рамките на общината. Възможността хората да се чувстват свободно на пясъчната ивица е защита на демокрацията, заяви градоначалникът, цитиран от БТА.

Временно изпълняващият длъжността председател на Общинския съвет Константин Луков каза, че писмото на пасторите ще бъде разгледано в две от комисиите - в Правната комисия и в Комисията по обществен ред и сигурност. Двете комисии трябва да решат дали да се предложи промяна на Наредбата и дали да се внесе докладна записка в Съвета.

Моето лично становище е, че когато се задава една правна регламентация, трябва да има и механизъм за контрол и санкция. Нали разбирате, че трябва да имаме взвод от армия от инспектори, които да глобяват жените по монокини на плажа, каза Луков.

Според него по-доброто решение е да се обособят "Евин" и "Адамов" плаж, каквито е имало навремето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък предлагам да сложат горнища, ама до ходят без долнища. Моралистите ще са доволни, че ще се покрият повече части от тялото, зяпачите ще гледат право в целта.Така хем вълка сит, хем агнето цяло.
52
0
 
6
 
! Отговори
az преди 10 години
daje triabva sas zakon da se prieme xodeneto dibidius po plaja
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протестантските и евангелистките пастори имат странни разбирания за морал, за тях педерсатията и педофилията е нормална, а цици на плажа са скандални.
50
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагам евангелистките и протестантските пастори да бъдат предадени на испанската инквзизция - тя има вековен опит с тях.
49
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Следва да се забранят сутиените, банските костюми, бих казал - и бельото през лятото. Дамите се раждат голи.
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
49, ти не си у ред. *** в Гърция, или в Турция, и се радвай на цици - море. Всичко е добре дошло, щом носи пари.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм за мъже с горнища и цели бански, представете си само така, един чичо на около 45-60 години, с корем като на бременна как ходи гордо с горнище :), то човешката глупост край няма, се едни си нямаме *** и дунди, че кой знае какво ако на някой му се вижда нещо срамно, все едно не сме се родили всички с тези органи.
46
12
 
6
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Кой,как му отърва все за демокрация и защита на демократичните права и ценности говори!! Едно трябва да ни е ясно:Демокрация се гради с МОРАЛ!!Изисквате от управляващи,от политици,от държава морал,а в същото време какво правим??? Защо не изнесете в този вид тази демокрация по плажовете в Гърция и Турция?? Такава демократична глоба ще ви зашият,че може и месец пандела да отнесете.Големи демократи сме ей,ама там където минава номера!!
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хмммм, гърдите не са полов орган за да са срамни. За да има равенство трябва в наредбата да се запише и мъжете да ходят с горнище на банския за да не им се виждат гърдите.
44
3
 
13
 
! Отговори
sawall преди 10 години
Протестантските и евангелистките пастори имат разбирания за морал, според които показването на глезени изпод полата си е сериозна срамотия. Тези виждания са отживели, а в България общо взето и никога не ги е имало. Да си отстоим монокините :)
43
1
 
15
 
! Отговори
до 43 преди 10 години
Ние как героично ви гледаме висналите шкембета, дето още малко ще се пръснат и паласките на 3-4 ката. Да не говорим, че вече много мъже също имат нужда от горници, поне B-размер.
42
2
 
32
 
! Отговори
Минчо преди 10 години
Дебели слаби, с малки и големи гърди, хората имат право да си пекат каквото си искат, дай по тази логика, да накараме чичките, които са по-пълнички да носят сутиени, защото имат цици, кой както иска да се пече, който иска да гледа, който не иска да не гледа, хората са отишли да си правят кефа и да се отпуснат, хич не ми пука дали на 5 метра има баба без бански и на 10 метра мома без ***, аз съм отишал да се препичам като змия и да си правя собствения кеф.
41
4
 
10
 
! Отговори
до 42 преди 10 години
Църквата е в правото си да дава наставления на миряните си, демек на овците, дето я хрантутят. Некви, затънали в гей-скандали, заменки и продажби на църковни имоти и архонтски титли на мутри, ще ми морализаторстват. Евангелистите и те не са стока - пасторите им ходят в хамерика да ги обучават на психотехники за въздействие, от рода на невролингвинистично програмиране, още от турско робство работят срещу България и Православието. Има исторически документи за това, че са работили за султана
40
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който защитава монокините, скоро не е бил на БГ плаж. Банските често защитават очите от мнооого страшни неща. Това че няма да видя гърдите на една две свестни девойки е жертва която се приема по-леко от кошмарните гледки на повечето индивиди по монокини.
39
18
 
7
 
! Отговори
Никола преди 10 години
Напълно подкртепям служителите на църквата по този въпрос. Друг е въпроса, че както е казал народа "Бог дава, но в кошара не вкарва". Всеки може да постъпва така както съвестта му подсказва, а после да си носи последствията. Но църквата е в правото си, дори бих казал, че длъжна да показва на хората грешките им и да ги поправя.
38
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най сетне: всички баби по монокини. Само да внимават да не си настъпват висналите цици докъто вървят по плажа.
37
2
 
25
 
! Отговори
Good_Witch преди 10 години
До Анонимен 24Плажа е ЗА разголени!Така хората изпичат кожата, телата си, така правят слънчеви бани, ако не са разголени що ще си пекат тогава?Забрадките и потурите ли?България е светска страна и щом жените смятат, че така им е удобно, така ще ходят на плаж.Не някакви разпищолени попчета на секти да си дават мненията, без никой дори да ги е питал.А ти като искаш да си водиш децата на плаж без да са разголени...моля..на самолетчето и в Арабския свят, но няма парички за там нали?Браво на кмета!
36
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимката: слабо момиче (виждат се ребрата), ама с целулит на краката.А за монокините, ако момичето е готино да всички сме съгласни. Обаче често става дума за някоя баба със цици които стигат мааалко под коленете.Реалността е, че хубвите момичета по монокини са в пъти по-малко от бабите с виснали цици дето се правят на "секси".
35
3
 
23
 
! Отговори
ПИЧ ОТ ПЕРНИК преди 10 години
БРАВО НА КМЕТА. ВСИЧКИ ДАМИ С ГОЛИ ЦИЦИ...
34
4
 
25
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЙКА преди 10 години
До Анонимен 24ТО ПО ТВОЯТА ЛОГИКА ТРЯБВА И БАНСКИТЕ (ТИП ПРАШКА ) ДА ГИ ЗАБРАНЯТ, ЗАЩОТО НИ СЕ ВИЖДАТ ГОЛИТЕ ДУПЕТА...??? ХИЧ НЕ МИ ПУКА КОЙ МИ ГЛЕДА ГОЛИТЕ ЦИЦИ. АЗ ЩЕ СЕ НАСЛАЖДАВАМ НА ЛЯТОТО КАКТО НА МЕН МИ ХАРЕСВА, А ТО Е - САМО ПО МОНОКИНИ. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА НЕ ХОДИ НА ПЛАЖ.