Да се снимаш с 1000 именници в Бургас

Кметът Димитър Николов уважи съгражданите си на Никулден
12

Снимка: БулФото

Над 1000 именници си направиха днес снимка за спомен на площада в центъра на Бургас. Заедно с тях беше кметът Димитър Николов.

Фотографията бе направена пред сградата на общината.

От пресцентъра на местната администрация обещаха всеки от участниците в кадъра да получи копие от него след няколко дни от коледната къщичка срещу Часовника.

Има идея такива общи снимки на именници на Никулден да бъдат правени всяка година и да се сформира клуб на именниците. По списък в Бургас днес те са 5550 на брой.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
мими преди 10 години
Няма една снимка от невроятната организация за Никулден
11
4
 
1
 
! Отговори
е преди 10 години
малко безплатен PR на гърба на данъкоплатците не е излишен по празниците ! :) все пак колко пари се откраднаха покраи турските плочки на главната,отрязването на дърветата в ЦГЧ,новите "турски" тротоари,преправянето на пешеходните зони във велоалеи и т.н. купища и купища далавери на кметя и няколко кретена около него крадящи нашите пари ! Поне по една снимка ще подарят... :D :D :D
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Николов! Много готина идея
9
1
 
2
 
! Отговори
до ghjh преди 10 години
Ако обичате не ни занимавайте с алергичните си и респираторни заболявания. Има лекари специалисти за това. По-добре идете да живеете във Варна там има много хубава университетска болница, чист въздух и всички условия да разгърнете своя хеъйтърски потенциал. Хайде на добър час.
8
2
 
10
 
! Отговори
Браво преди 10 години
Желая само да добавя за такива, като пост 1, че Бургас никога е нямал толкова добър кмет. Поне от както се помня, а аз съм бил и комсомолец. Кметът Димитър Николов, независимо от коя партия е бил подкрепян на изборите никога не е поставял партийните интереси пред обществените. Има страхотен екип от специалисти разработващи, печелещи и усвояващи средства по много европейски проекти. Факт с който малко общини могат да се похвалят. Аз мога да кажа само БРАВО на такива умни и инициативни хора.
7
6
 
5
 
! Отговори
простотии преди 10 години
Хиляда безработни на снимката.Ще се оправим ама друг път.
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на кмета!
5
4
 
8
 
! Отговори
Дядо преди 10 години
СПИНОЗНИТЕ си ръбат гъзовете от яд че има много по добри от тях. Плюите мерзавцидолни ,крадливи ***. Ходете в С. КОРЕЯ.
4
15
 
5
 
! Отговори
ghjh преди 10 години
Хм недорасъл....пък и ***....айде сега пък и комунист, защо??? Защото съм дишал 25 години "чистия " бургаски въздух ли, защото знам какво е алергия и задух, метален вкус в устата и други бургаски екстри? И защо най-често след 22,00 и събота и неделя и тоя не е ли част от заговора срещу бургазлии? За няколко пейки и плочки се продадохме, то вярно че никой не е по-голям от хляба, но и пред смъртта всички сме равни
3
15
 
23
 
! Отговори
Kostas преди 10 години
Това е най успешния и диалогичен кмет на Бургас от десетилития.Разбирам ,че оплювате всичко което е с марка ГЕРБ,ако може да се унищожи, или поне да се дискредитира и да се намали нейното влияние. Но бъдете сигурни каквото и да правите тя ще се върне в политическия живот с двойна сила и ще ви помете отново както на последните избори.
2
15
 
7
 
! Отговори
otot преди 10 години
Винаги ще се намери недорасъл "***" да развали и малкото добро ,което може да се даде на Хората.Това може да е постъпка само на *** или долнопробен "комунистически" пак ***, то май е все тая :)))
1
34
 
12
 
! Отговори
ghjh преди 10 години
защо е развалил снимката на хората тоя?