Кола помете каруца, 19-годишна е с опасност за живота

Катастрофата е станала рано сутринта в Благоевградско
Обновена: 12 авг 2014 11:06 | 12 авг 2014 11:05, Камелия Цветанова
34
Кола помете каруца, 19-годишна е с опасност за живота
Снимка: Булфото, архив

19-годишно момиче е с опасност за живота, след като кола помете каруцата, в която се е возило.

Това съобщиха от ОД на МВР-Благоевград.

Катастрофата е станала сутринта около 05:40 часа на пътя между селата Дъбница и Хвостяне.

Лек автомобил „Форд Транзит”, управляван от 63-годишния Н.А., е блъснал каруца, управлявана от  44-годишния В.С.

От удара е пострадала пътуващата в каруцата 19-годишна М.С. от село Дъбница, която е настанена за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
иисус преди 9 години
Не се казва колко сирачета ще има (евентуално)?
25
0
 
1
 
! Отговори
Stefko 88 преди 9 години
Мамка му в 21-ви век сме !?!?!?! Не разбирам как все още има каруци? Не стана ли ясно ,че нямат място по шосетата.
24
0
 
1
 
! Отговори
от 25 преди 9 години
Много сори, но си беше с достатъчно антураж от боята.Откъде знам ли - от първа ръка, пътувах, мернах очертанията на каруцата в тъмното и съвсем намалих за да не сгазя някое от обичайните подтичващи наоколо кучета.На адресата на заключенията ми - коментар 20, се извинявам! Макар и в неформален разговор, не ми прави чест да нарочвам когото и да било. Дори и при афект.Но не се извинявам за самите заключения. Те се базират на впечатленията ми от 89-та насам, както на пътя, така и в обществото.
23
0
 
8
 
! Отговори
Абе 20-ти, преди 9 години
пишеш колкото да се намираш на работа.Снощи към 22 часа един твой събрат се таралянкаше с каруца БЕЗ СВЕТЛИНИ по пътя от Банкя за София. Не знам какъв му беше мързела или бизнеса, но по тъмно, тези превозни средства не трябва да се движат!Но нали благодарение на криворазбраната демокрация се оказахте само права и с никаква отговорност, карайте на воля. После, когато стане белята ще налитате да биете докторите от Бърза помощ, щото са закъснели или не са спасили поредното 'джелезно' ***.
22
4
 
1
 
! Отговори
И Топалов преди 9 години
Че е луд луд е .,Каруците не трябва да се движат извън пътните платна за да не страдат водачите на мпс
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
25 години нонстоп реформи, ултра модерно пазарно стопанство, многопартийна система от един дол дренки, независима съдебно-продажна власт, независима високо-професионална ***, европейски ценности - и накрая каруци и ровене по ***. Кой не скача е червен, камуниз и в най-добрия случай стар агент на ДС. Не на СДС. То СДС-то умря, завалията.
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много защитници на *** бре ХА ХА ХА
19
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много съм съгласна каруците изобщо не са ви виновни! Как може да нямаш видимост и да влезеш в завой с 90к.м това е лудост всичко може да ти изникне от другата страна. Прецтави си , че каруцата я нямаше и беше само момичето тогава какво.. тя ще е виновна така ли? Помисли малко преди да коментираш това проява на "расизъм" и на мен не са ми приятни ромите с техните каруци по улиците на София но все пак и те са хора и така си изкарват хляба!!
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Златното правило е, че скоростта трябва да е такава, че да можеш да спреш в зоната си на видимост. А каруците, че са дразнещи - така е...
17
6
 
6
 
! Отговори
Хайтов преди 9 години
До 9. При завой, когато нямаш видимост, скороста се намалява. Никога не знаеш какво те чака там. Ами ако е крава или сърна излязла на пътя??? Пак си се пребил. Това че извън населено място максималната разрешена скорост е 90 км/ч, не значи че трябва да я поддържаш във всички случаи.
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До хаПросто коментирах. Не съм платен.
15
0
 
17
 
! Отговори
ламбаролобист преди 9 години
Това се е случило,защото каруците се движат без "фенер за през деня ", докога? Закона за движение по пътищата не е ли еднакъв за всички?
14
8
 
4
 
! Отговори
до №13 преди 9 години
До до 12Но не и от психолог или психиатър, от които имат нужда тези праскащи ми минуси на тези няколко мои коментара. Каруците им били виновни.
13
6
 
6
 
! Отговори
ха преди 9 години
До 13Не се връзвайте на такива ,като 12.Те са платени и работата им е да ни дразнят и провокират.
12
5
 
9
 
! Отговори
до 12 преди 9 години
имаш СПЕШНА нужда от лекар
11
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Каруците 4Ти може и да си загубил състудент, ама не каруците са ти виновни за това. ПТП-та се случват. И това е истината. Колкото и да не искаме ПТП-та се случват. Пък после вини каруцата щом толкова ти се струва разумно. Утре ако твой състудент загине при сблъсък между коли - тогава и колите ли ще забраниш ?????
10
1
 
10
 
! Отговори
1 и 2 - има разлика преди 9 години
Каруци ползват и някои българи и турци по селата при земеделската си работа, това е друго. По локалните пътища до нивата и овощната градина става, но на шосето може да предизвика беля. Конят е плашливо животно. На два пъти през последните години съобщаваха за подплашени коне, които с копитата си чупят стъклото на движещ се автомобил.Нямам нищо против хората,които събират вторични суровини, но това става и с ръчни колички. Да се препуска по оживени улици значи да се рискува животът на много хора
9
2
 
17
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
"ИЗПОЛЗВАТ" каруците за да крадЪ и грабят
8
2
 
6
 
! Отговори
бг преди 9 години
До 4 Аз го изпитах на гърба си,с 90км/час,извън града след завой каруца си се движеше спокойно срещу мен.Имах късмет,че в насрещното нямаше коли и така се разминах на косъм
7
9
 
3
 
! Отговори
до до 2ри №5 преди 9 години
Ами като искаш това го искай и за велосипедистите. Нали искаш всички равни.Пич, аз ти обяснявам, че използват каруците, за да връщат материали на вторични суровини, за да могат да се изхранят, а ти ми говориш да имали каруците светлини и не знам си още какво. Да не мислиш, че дори и да въведат светлини и пътен данък и така нататък за каруците ромите ще имат възможността да плащат ? Ако мислиш така си доста наивен. И не ти си този, който ще казва какво да се прави в България и какво не.