Ще ви побъркам, заплашила майка си изчезналата Камелия

Телефонът й е изключен, не е влизала и във Facebook
Обновена: 17 мар 2015 14:03 | 17 мар 2015 09:45,
119
Ще ви побъркам, заплашила майка си изчезналата Камелия
Снимка: Нова телевизия

Ще ви побъркам. Това били последните думи на изчезналата 15-годишна Камелия Цветанова от Видин, което е в неизвестност от 10 март.

"Надяваме се, че е отишла някъде, само се молим да е жива и здрава, да не се е случило нещо друго", каза майката на момичето, Валя Въкова, в ефира на Нова телевизия.

Жената разказа, че на 10 март сутринта момичето се оправяло за училище пред огледалото в семейния апартамент. Майката на Камелия я подканила да побърза, защото ще закъснее за училище. Междувременно й казала, че няма как да отиде на рождения ден, на който била поканена, защото той е вечерта в петък.

Още по темата

"Не сме се й карали, казах й, че няма как да я пусна на рожден ден в петък вечерта, не смея да я пускам. Момиче е, а рожденият ден е в дискотеката във Видин", обясни Валя Въкова.

"Вече като се оправи за училище се обърна и ни каза: "Аз ще ви побъркам вас", допълни още тя. Именно тази заплаха е надеждата за притеснените родители.

Телефонът на момичето е изключен от 10-ти насам. Приятелите й също я търсят. Някои от тях твърдят, че последно са я видели в центъра на града в кафене, където била с приятели. Други твърдят, че я видели при крепостта Баба Вида.

Полицията е разпитала приятелите на момичето. Те не знаели нищо за изчезването й, нито са я виждали след това. Разпитите продължават, но следи няма, твърдят от полицията. Момичето не е влизало и в профила си във Facebook.

Майката беше категорична, че друг път Камелия не е изчезвала. Единствено закъснявала след училище. Тя обясни още, че в момента няма приятел. Имала преди, но вече не били заедно.

Валя Въкова се обърна с апел към момичето. "Молим я, ако се е скрила някъде и гледа, и слуша, нека поне се обади да каже, че е жива и здрава. И да се прибере вкъщи, никой няма да й се кара, защото е нормално дете на нейната възраст като изчезне за толкова дни да се притесняваме или да й се скараме. Никой нищо няма да й направи, нека поне се обади".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още по темата: Видинкамелияизчезнала
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
6
 
! Отговори
135 преди 9 години
На всеки му се е струвало, че родителите му са прекалено строги или вземат несправедливи решения. Проблемът е в това, каква е връзката с децата им и не са ли били прекалено добри и отстъпчиви, а след това изведнъж са минали към забраните, без да разговарят спокойно. Дете, на което всичко се поднася наготово, независимо колко струва, е способно на подобно действие. Няма по-наказани родители от глезещите. Рано или късно отплатата боли.
98
1
 
13
 
! Отговори
уу преди 9 години
Малка разглезена овца .С мотиката ще се поправи
97
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и защо не я пуснахте на дискотека? Предполага се че дискотеката е за деца без консумация на алкохол, понеже закона в България е на лица под 18 годишна възраст да не се сервира алкохол. И кво щеше да стане да си я приберете от ъгъла(не баш пред дискотеката)? а най-голямата грешка ще е като се върне да я наказвате и да и четете конско. Пак ще избяга. И така ще я изтървете. Мислете с главите си, тя е на 15. не е виновна че е млада и глупава.
96
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разгонила се е. Тръгнала е по мъже. Ще си начеше половия орган и ще се върне. Възпитавайте си малко дъщерите, че рано, рано стават за резил! Пълна деградация навсякъде в България, затова си отиваме като народ.
95
1
 
34
 
! Отговори
Теди преди 9 години
Малката пикла да не съжалява горчиво ,че е избягала от майка си ,която се грижи за нея.
94
1
 
17
 
! Отговори
... преди 9 години
Ей да си възпитавате тъпите ! Обществото няма отговорност да ви ги възпитава вместо вас!
93
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До женаКой му е виновен на младия човек, който казва на майка си : Ще ви побъркам!Аз да съм, малееее втори път няма да си помисли да каже такова нещо.
92
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Навремето такива са ги ВКАРВАЛИ В ПРАВИЯ ПЪТ с пръчка дряновица!
91
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА Я ТЪРСЯТ ПРИ БИВШЕТО И ГАДЖЕ. КАКТО СА КАЗАЛИ СТАРИТЕ ХОРА СТАРА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕХВАЩА. ВЪПРЕКИ ЧЕ Е МНОГО МАЛКА ЗА ДА ПРАВИ ЛЮБОВ. НА НЕЙНИТЕ ГОДИНИ НЕЙНИТЕ ВРЪСТНИЧКИ СКАЧАХА НА ВЪЖЕ И ИГРАЕХА НА ДАМА. АМА ТОВА БЕШЕ В ЕДНО ДРУГО ВРЕМЕ КОГАТО ДЕЦАТА БЯХА ДЕЦА И НАРОДА БЕШЕ НАРОД. А СЕГА НЯМА НИЩОА ПРАЗНА ДУПКА С ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ.
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали са я намерили в Кърджали
89
3
 
14
 
! Отговори
жена преди 9 години
Поредният изчезнал млад човек.Нещо сбъркано има в д-вата.Всеки си носи отговорността,но разпадът на моралните ценности е ужасяващ.Липсата на нормалност стана всекидневие.
88
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мило момиче, дано се върнеш жива и здрава. След това погледай малко новини и виж как ежедневно млади хора много по-зрели от теб самата стават жертва на нелепи инциденти и после се замисли защо *** не иска да те пуска.
87
10
 
13
 
! Отговори
За 20 лв преди 9 години
Хвърляйте по-някое око от время на време по реките.
86
5
 
12
 
! Отговори
фаф преди 9 години
Трябва да имаш подход към едно дете, не става с бой и забрани, не става и да му позволяваш всичко. Ако не си подготвен за родител и не си направиш труда да се образоваш в тази насока няма да стане. За това мисля, че е хубаво да имаш дете, когато ти самия узрееш, за да можеш да го възпиташ първите години както трябва, не на 20-25, когато ти се ходи и две не виждаш.
85
5
 
30
 
! Отговори
гост преди 9 години
малко е бита тази
84
0
 
12
 
! Отговори
Б преди 9 години
До aАма е ритал топка и е ял филии с мас, не е пил водка и чукал непълнолетни лигли
83
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НИКОЙ родител не мисли лошото на детето си и естествено няма да я пуснат на дискотека, след като е вечер, най-малко законът забранява пускането на малолетни и непълнолетни в нощни заведения. И мен не са ме пускали и с право, въпреки че съм ревала и съм се тръшкала, никога не съм си и помислила да бягам. Един ден и аз няма да си пускам децата. Да проучат от полицията с кого е щяла да ходи и защо техните родители ги пускат по такива места.
82
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази статия, с по този начин поднесена информацията, изключително силно манипулира възприятието на обществеността.На преден план излиза образа на проблемна тийнейджърка, а не на изчезналото дете, каквото на първо място е това момиченце.Нека първо се намери детето живо и здраво, а пък после да се създават образи.Защото, когато прочета тази статия ще я затворя с идеята, че това е едно проблемно дете и бдителността ми, ако я видя на улицата ще е значително намалена именно заради манипулативния
81
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи не е изчезнала а е избягала.
80
15
 
10
 
! Отговори
a преди 9 години
А не беше ли точно Боко този, който се хвалеше на децата, че бягал от училище, за да рита топка и яде филии с мас ? Това ли е възпитание от страна на Боко ?Дано това момиче не е станало жертва на организираната престъпност, защото както вече казах, всяко тежко криминално престъпление в държавата ще лежи на съвестта на Боко !Да , Боко наистина много работи , само че, не в посока към доброто на народа ни, а в посока към обезлюдяването на държавата ни до 3 милиона население . Дреме му на шлифера за човешките неволи и страдания ...