След полет от 120 метра: Крис вероятно загинал в нощта на изчезването си

Алпинисти ще вадят тялото на момчето, открито от баща му по обяд
22 юли 2017 17:40,
126
След полет от 120 метра: Крис вероятно загинал в нощта на изчезването си
Снимка: архив "Булфото"

16-годишният Кристиян е  загинал след полет от 120-метрова скала. Това вероятно се е случило още в нощта на изчезването му, информират от полицията. Кристиян вероятно се е самоубил, скачайки от скалата, предполага кметът на селото Цветан Славков, съобщи БТА.

Както Dnes.bg писа тялото на момчето бе открито около 14 часа днес от баща му и чичовците му. Те не престанаха да търсят Крис, въпреки че вчера издирването на младежа бе преустановено.

Ужасната новина за смъртта на Кристиян дойде на 14 ден от търсенето му. Момчето изчезна в нощта на 9 юли, малко след като блъсна със семейния автомобил туристи в центъра на Триград.

Още по темата
Алпинисти ще изваждат тялото на тийнейджъра, съобщиха от полицията в Смолян. Трупът на момчето е в недостъпна местност, до пропастта не може да се стигне пеша.

Екип разследващи полицаи извършват оглед на мястото, където е намерено тялото. След приключване на огледа, алпинисти ще пристъпят към изваждането му.

Според първоначални данни, момчето е паднало или е скочило от около 120 -метрова скала. Предстои да бъде извършена и аутопсия, уточняват от полицията.

Районът, в който е намерено тялото, не е обходен при издирването, тъй като е недостъпен, обясняват от кметството. От полицията потвърдиха, че трупът очевидно е в тази пропаст от дни, вероятно още от нощта на пътния инцидент.

Фаталната катастрофа стана около десет минути след полунощ на 9 юли. Кристиян, който няма шофьорска книжка, блъсна с колата на баща си четирима пешеходци край Триград.

След катастрофата младежът избяга, в контейнер за смет в околността бе намерен изхвърлен неговият таблет.

Заедно с Кристиян в колата е пътувало и момиче. Кристиян е ученик от София, а през ваканцията бе при баба си в Триград.

Близки на семейството предполагат, че момчето се е самоубило след преживения шок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убиха го медиите, сигурно са доволни с какъв кеф описват как е умрял и тн. ***
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10, българинът се учи само с яки глоби.Всеки си вика: "Това на мен не може да се случи, аз съм профи"
11
1
 
11
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Ястреб атеиста 3 С дрон бе ахмак следовател.Не се връзвало....
10
10
 
25
 
! Отговори
От 5 преди 6 години
Дано тази нелепа смърт послужи за поука на другите подрастващи и вече пораснали деца.Съболезнования за близките.И не винете само бащата.Той може дори да не е разбрал,че младежът е взел ключовете,за да повози момичето.Отговорност носим всички ние като общество.
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де не можаха ли да огледат скалите с дрон ами го оставиха 14 дена да се разложи
8
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви ли коментари щяхме да четем, ако този Кристиян беше ром.Обзалагам се, че на 99% щяха да искат да бъде разстрелян на място.
7
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато истината си върже обувките, Лъжата е обиколила света. Ако все пак това е жестоката истина, означава, че това дете не е получавало истинска любов от своите родители,а само материални придобивки. В толкова труден момент да не потърсиш помощта им, не промявам. ОТ правосъдието може да бяга, но защо се крие от родителите.
6
3
 
41
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Съболезнования! Крис заплати с живота си за грешката му. Само един Господ е безгрешен. Аз съм възрастен и продължавам да греша.
5
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчето е имало достойнство,направило е грешка и е заплатило за нея,дори пре скъпо.Имало е самосъзнание,какви ли мисли са минавали през главата му,преди да вземе това решение.От една страна е блъснало хора,вероятно е мислило,че има убити и осакатени,от друга страна се е страхувало от родителите си и от отношението на околните.Жалко,ако беше останал на ПТП-то,нямаше да има такова развитие.Да почива в мир!Повечето трагедии са резултат от няколко последователни грешки.Взима кола,ПТП,бяга,умира..
4
3
 
61
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Моите съболезнования на семейството му, но за тази трагедия е виновен този, който му е дал ключовете за колата, или си е затварял очите за това, което прави. Снимката с мотора и екипировката му, показват, че баща му и майка му едва ли са на социални помощи. Вероятно и друг път е правил такива изцепки, и за това на никой на кмет, полиция и роднини, не им е правило впечатление.Или пък са били принудени по някакъв начин да мълчат. Това е резултатът, виновен е този, дал ключовете, или затварял си оч
3
10
 
36
 
! Отговори
Ястреб атеиста преди 6 години
Нали е недостъпна зоната там, как са го намерили родителите му. Нещо не се връзва.
2
4
 
33
 
! Отговори
М.28 преди 6 години
Съболезнования на близките. Да почива в мир. Амин!!!
1
5
 
37
 
! Отговори
Тъп ики да! преди 6 години
Бащата на кол - *** ***, да остави 16 годишен с кола през нощта??? Невменяем е сигурно!