Джамбазки скочи на Зелените: Да ходят в гетата!

Евродепутатът подкрепи спирането на водата в бургаският квартал
18 мар 2019 10:30,
58
Джамбазки скочи на Зелените: Да ходят в гетата!
Снимка: архив "Булфото"

"Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със "страдащите онеправдани" жители на гетата. Те нямат място в Брюксел! Политиката на тъй наречените "зелени" е пагубна за устоите и ценностите на ЕС", заявиха представителят и евродепутат в Европейския парламент от ВМРО Ангел Джамбазки, и общинският съветник в СОС Карлос Контрера.

Още по темата

Позицията им е проявена с ясната цел да защитят действията на община Бургас, която спря водата на част от ромския квартал "Комлука", заради неплатени сметки от над 100 хил. лв. Според политиците това е напълно законен акт, но той е бил използван от правозащитници, които са сигнализирали в Брюксел.

Зелените в Европейския парламент реагираха светкавично. Евродепутатът Ромео Франц написа писмо до администрацията на морския град. В писмото той казва, че хората в гетото много страдали заради спряната вода. Нямало как да се измият и изкъпят, а те силно искали  да се освежат. Освен това имали и малки деца, които оставали жадни, става ясно от позицията на ВМРО.

Според Джамбазки и Контрера тази реакция е недопустима намеса в политиката на суверенна държава. Патриотите са категорични, че никой от партията няма да отстъпи от поставената за обсъждане Концепция за интеграция на маргинализираните групи от обществото на заместник министър-председателя и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Емо преди 5 години
Боже, боже докъде я докарахме?Кой където си иска спира вода и ток, Ало господине, евродепутат, стана благодарения на тези хора сега водата ли им спираш???Какво направи , осигури ли някаква работа на част от тези хора за да си изкарат парите за да си платят ток и вода, политиката на патриотизма в какво е ОМРАЗА,ОМРАЗА брях от прости по прости....
45
0
 
2
 
! Отговори
Нели преди 5 години
Само да ви кажа заради тоз кьоравия на снимката ще дойдат няколко групировки от там дет се бият ИД и нас ще ни пометат, а на тоз дори няма да му дреме защото няма да е в България , а в европарламента. Сега е излязъл на лов за гласове.Това е патриотизъм за тях, важното е да има достатъчно гласове за техния добър начин на живот.Какво са направили от колко години като патриоти??????Само се оплакват и оплюват и НИЩО.
44
1
 
3
 
! Отговори
евроизбори преди 5 години
Случаят трябва да се употреби - задават се избори за евродепутати все пак.
43
0
 
7
 
! Отговори
Todor R преди 5 години
Зелените са безпринципни хора, които не следва да бъдат слушани въобще.
42
0
 
6
 
! Отговори
Дени преди 5 години
Зелените могат да живеят май най-мирно в Сибир или Аляска - на стотици километри от всяка цивилизация насаме с гарги, лалугери и храсти.
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зелените че са за там за там са.Ама Джамбазки и Симеонов нали все за национализъм говорят нито един от тях не е българин.Джамбазки и Симеонов единия полутурчин другия чист тарарин Каракачанов а каква ирония каракачанин бил.Еми добре приемаме им идеите за делене на народа на чистокръвни и други все едно сме порода овце за селектиране за разплод.Но по тоя критерии веднага след зелените първо към гетото а после извън страната трябва да поемат точно Симеонов Джамбазки и Каракачанов.Те не българи.
40
4
 
7
 
! Отговори
Биби преди 5 години
Знаем ги и нашите зелени, и еврозелените що за стока са...Подкрепям Джамбазки в този случай, прав е.
39
0
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
АМИ ТОПЛОФИКАЦИЯ !!!! ЗАЩО НЕ ПЛАЩАМЕ НА ЧАСТНИТЕ ТОПЛОФИКАЦИИ -ТОВА КОЕТО КОНСУМИРАМЕ В ПАЗАРНИЯ ЧАСТЕН КАПИТАЛИЗЪМ ???? ДА МАХАЛА" ГЕТО" БЕЗ ВОДА / ЦИЦАЛИ КАТО ЗА СВЕТОВНО /, НО НЯКОЙ МОЖЕ И ДА СИ ПЛАЩА !!! ЗАЩО ЧАСТНИТЕ СНАБДИТЕЛИ /КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ / НЕ СНАБДЯВАТ ЛИЧНО И ПО ДОГОВОР ??? КОМПРОМИСИТЕ СА НАПРАВЕНИ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНО НИВО -*** ДАЛАВЕРА НА "ДЕСНИТЕ ВЕЛИКАНИ " !!!??? ЕХ ТОШО ...ЕХ ТОШО !!!
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко от "къщите" в това гето са незаконни?
37
1
 
13
 
! Отговори
Никакви разсрочки! преди 5 години
Да им се разсрочи дълга означава да им се остави вратичка за измъкване - едни ще се покрият в чужбина, други ще се изкарат с умствена недостатъчност, трети ще починат докато изтекат въпросните 15 години.
36
2
 
13
 
! Отговори
Ако имаме държава, преди 5 години
ако нашите управляващи са с топки /като Орбан/, незабавно да лишат от българско гражданство въпросните "правозащитници", защото последните действат подривно спрямо българските закони! Те подкрепят откритата, нагла кражба и дискриминирането на работещото мнозинство за сметка на привилегиите на малцинство!Освен това са заблудили чиновниците в Брюксел - по селата има колкото щеш работа и за хора без образование, необитаеми къщи и водопроводи.Но някои нещат да работят, нито да плащат
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този глагол "скочи" е типичен за жълтите медии.
34
0
 
2
 
! Отговори
Петко преди 5 години
До Мария Вижте си коментара умната и може тогава да критикуваш.
33
4
 
4
 
! Отговори
агент сфъкня преди 5 години
разсроцка 15 години да им дадем да запазим етническия мир и да има кворум 3 процента на изборите че инак ше излезем нелегитимни.
32
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОП са съставени от европейци и защитават европейските интереси,подкрепям ги!
31
13
 
20
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Джамбазки пак яха популистки теми. Да вземе да каже, що си мълча когато се приемаше закона за опрощаване на дълга на ДПС, сега разтяга локуми
30
13
 
13
 
! Отговори
Мария преди 5 години
И тоя ми станал депутат, зер свършили Умните и образовани можещти хора в България
29
4
 
23
 
! Отговори
Димо преди 5 години
Еми да,тези либерали ли са социалисти ли.Изкараха малцинствата като клетници.Докато липсва равнопоставеност на права и задължения между всички граждани(етноси и социални групи)ще се насажда и чувство за привилегии на едни над други.Да си плащат,както си плащаме и ние сметките и наемите.
28
6
 
11
 
! Отговори
Еххх преди 5 години
Джюмбюш, много скачаш преди избори. Бе то ти само това и правиш де, ама недей ще те хвана дископатията стой си мирен без това и да скачаш и да не скачаш полза никаква от теб
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 26...недей човек... че това си го правят всяко лято на моста в Бургас... ако дойдат и фамилиите им.. отиде сезона.. и морето наистина ще стане черно ;)