Коледна радост в родилното – изписват бебета в чорапчета

Новите родители във Варна се радват на инициативата
25 дек 2019 08:57,
42

Изписват новородени в коледни чорапи. Интересната и уникална инициатива е на варненската АГ болница "Проф. д-р Димитър Стаматов".

Тя е единствената специализирана болница по акушерство и гинекология в Североизточна България.

Това е жест от страна на персонала към щастливото събитие в живота на родителите, а идеята се е родила спонтанно, предава Bulgaria ON AIR.

Лекарите и акушерките от болницата пожелават на родилките много здраве и спокойствие и с радост и любов да гледат децата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както е тръгнала надолу по наклонената плоскост страната ни, скоро време ще ви карат да се молите на Исус за изцеление в болниците, а докторите ще ви лекуват с екзорсизъм, пръскане на светена вода и поднасяне на икона над главата ви, понеже ще са останали само неуки, вярващи, че само вярата помага и никаква медицина и наука не им трябват. Ще забранят и уредите и апаратите и скенерите измислени от инженерите, вместо това ще ви четат цитати от Библията. И ще я оставят до нощното шкафче да лекува.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия работи с чорапчетата са западна католическа идиoтщина.
26
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Най светлия ден в живота на едно семейство е раждането на дете!!! А най светлия праэник е Рождество Христово!!!"---Ужас! Погледнете, хората с руски клавиатури наводняват форумите в България и настройват хората към крайности, християнски екстремизъм и разни други всевъзможни пpocтотии, които са несъвместими с науката и прогреса. Връщат държавата ни в средновековието. Запазете религиите си за вкъщи, не ги натрапвайте насила на околните. Пpocт народ, слаба държава...
25
2
 
6
 
! Отговори
Скарлет преди 4 години
Най светлия ден в живота на едно семейство е раждането на дете!!! А най светлия праэник е Рождество Христово!!! Когато, обаче праэниците съвпаднат не можем да останем беэраэлични и да не се отдадем на праэнично настроение!!! Страхотно е, направо нямам думи, да са им живи и эдрави!!!
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С религия ли лекуват вече в българските болници? :)Целувай кръста, няма да ти слагам антибиотици, не ме интересува каква инфекция имаш! Ахахахах!!!
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А да казваме ли на децата от кой пол са. Или трябва да пораснат и сами да се самоопределят?"Много глyпашки коментар. Полът си е пол по рождение. Ако има някакви аномалии, хората отново знаят сами за себе си. Примерно ти може и да си сега мъж, обаче никой освен теб не знае какви мисли протичат в главата ти и дали всъщност имаш влечения към мъже или към жени. И това си е твоя работа и насила не става. Ако беше учил биология и биохимия вместо християнство, щеше да си образован и да знаеш.
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
яко - чавета у чорапета!
21
3
 
2
 
! Отговори
До 29 преди 4 години
А да казваме ли на децата от кой пол са. Или трябва да пораснат и сами да се самоопределят?
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"По твоята логика, ние не трябва да учим децата на български и да не им казваме, че са българи."Въобще не е такава логиката. Освен това християнството е наложено насила над българския народ. И който не е искал да го приеме, е бил убиван. Цар Борис нарежда да убият сина му, защото е бил на престола и не е искал да насилва хората да се покръстват. После Цар Симеон също нарежда да убият неговия син Боян, защото не е искал да се покръсти. Християнството в цяла Европа е наложено насила. Натрапено е
19
3
 
6
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
По твоята логика, ние не трябва да учим децата на български и да не им казваме, че са българи. Още да допълня. Харесва ли ви интернационализма? Още ще има. Другарите от Брюксел ще ви докарат сирийци, афганистанци, *** и араби. После не ревете за 40% за пенсии. Ще има да изхранвате другари.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АХахаха... *** идват с Хан Аспарух. Не случайно има дума "аспарухов българин" и е измислена ехееее.... колко отдавна...
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Животът в България отдавна се демократизира оттук и свободата,гъвкавостта на формите на нашето поведение,в нашите взаимоотношения.Затова ставаме по непринудени и естествени.Бебетата са ги облякла според случая ,всъщност разбиране на персонала .А строгият ритуал на протокола,на официалния етикет се запазва само в дипломатическите отношения."---Ако се беше демократизирал, щяха да искат моето позволение за тази гавра с детето ми!И в една демократична държава религията не е водеща и определяща!
16
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Животът в България отдавна се демократизира оттук и свободата,гъвкавостта на формите на нашето поведение,в нашите взаимоотношения.Затова ставаме по непринудени и естествени.Бебетата са ги облякла според случая ,всъщност разбиране на персонала .А строгият ритуал на протокола,на официалния етикет се запазва само в дипломатическите отношения.
15
8
 
0
 
! Отговори
Киро преди 4 години
Не щем ви чорапите пари давайте ве ей сина има 8 деца кой ша ги гледа сяко иска да яде ша видите кат ги пусна да ва жобят по улиците
14
15
 
1
 
! Отговори
AZ преди 4 години
Българският пациент е един вечно недоволен мрънкащ индивид. И при соца беше такъв. Дано дядо Коледа му донесе акъл.
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А в задлъжняла Гърция дават 2000 евро за новородено Ех народееее
12
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май България удари дъното и е време нормалните хора в нормални семейства да започнат да изпращат жените да раждат в чужбина (включително в омразната Турция), понеже очевидно в България здравеопазване вече НЯМА! Там където науката (медицина в случая) се меси с религия, значи вече не е останала наука и всичко или се руши или вече е разрушено.
11
1
 
13
 
! Отговори
Митю преди 4 години
Родителите на кафевите деца няма да са зарадват на чорапи. На тех им требва пари помощи за ракия и цигари ве ей. Хайде малко състрадателни на Коледа, дайте пара на кафяв да гуляе и троши
10
3
 
13
 
! Отговори
Митко 21 см преди 4 години
Браво на персонала. 2/ 3 от тия деца са шведи. След 15 г. някое от новородените сега ще ограби акушерката, която го е израждала. Това е шведска благодарност. Ха весела Коледа
9
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие как ще се почувствате, ако на жена ви по някаква случайност по време на бременността и се наложи да отиде в Египет (примерно) и да вземе да роди там по време на някой Байрям и в болницата демонстративно да обличат бебето като арабеска.Или пък в Индия, да му рисуват точка на челото. И ако е момиченце да му рисуват ръцете с къна.Или пък представяте ли да роди жена ви в Израел по време на еврейски празник и на 6-тия ден да го обpежат, понеже такава е традицията при евреите. Паднахме по-долу!