В четвъртък - слънчево, градусите до 9°C, в София - 5°C

Затоплянето ще продължи в петък, в събота ще е облачно
Обновена: 8 яну 2020 16:42 | 8 яну 2020 16:35, Камелия Цветанова
2
В четвъртък - слънчево, градусите до 9°C,  в София - 5°C
Снимка: Pixabay

През нощта ще бъде ясно. Вятърът навсякъде ще отслабне и ще бъде почти тихо. Минималните температури ще бъдат между минус 8 и минус 3 градуса, в София - около минус 7 градуса.

През деня ще бъде предимно слънчево. В Дунавската равнина ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще се повишат и ще бъдат 4-9 градуса, в София - около 5 градуса, прогнозират синоптиците от НИМХ.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще бъдат между 5 и 8 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 7-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Ще се затопли, като максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 4 градуса, на 2000 м - около 0 градуса.

В петък ще се задържи предимно слънчево, със слаб западен вятър. Затоплянето ще продължи. В събота също ще остане сравнително топло за периода, но облачността ще се увеличава, а вятърът ще стане северозападен и ще се усили до умерен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
затоплист преди 4 години
До 1Ти си ненормален.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ненормално време