Служители на МВР днес протестират в Силистра

Те не приемат общаното увеличение с 15%
4 ное 2020 17:07, Ния Христова
10
Служители на МВР днес протестират в Силистра
Снимка: БГНЕС

Над 50 служители на МВР-Силистра днес изразиха своето недоволство от това, че не са причислени към хората на първа линия, които се борят с пандемията.

Те се събраха пред сградата на областната дирекция в града, съобщава bTV.

Служителите на реда не приемат факта, че трудът им не се квалифицира като опасен и напомнят, че те постоянно имат пряка връзка с гражданите. Те категорично казват, че не приемат промяната от 10 на 15 процента увеличение на заплатите им.

Още по темата

Вчера премиерът Бойко Борисов обеща, че възнагражденията на служителите на МВР ще бъдат увеличени с 5%. Те обаче настояват за 30 на сто, каквото получиха хората от държавните администрации и служителите на първа линия в борбата с COVID-19.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Жико преди 3 години
Който не му харесва, вън!
6
0
 
4
 
! Отговори
komitataей преди 3 години
абе който не е доволен напуска -тез дето блъскат по 12 часа и им плащат заплатите кво правят-синдиката за що н епредложи реформа в сектора ами иска да товари бюджета -голям свинарник стана вече
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и тия колко нагли станаха ....
4
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Тези търтеи нямат срам! С каква заплата започва полицай и с каква лекар, научен работник? Какъв е средният им коефициент на интелигентност? Не малко от тях не могат да говорит и пишат правилно български! Примери всеки ден! Що за наглост е да искат пари в тези трудни дни! Нека протестират, имаше едни, които до скоро протестираха няколко месеца. Парите някой ги заработва, а те какво произвеждат, че дори и осигуровки не плащат!
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за джипитата дали ще има. Я да питаме полицията кой е на по0опасно място от тях .Досега не са получили и 1 стотинка, да не говорим за проценти. Хрантутници НИ Е ПОЛИЦИЯТА
2
1
 
19
 
! Отговори
тТт преди 3 години
Да си плащат осигуровките, да им "вържат" заплатите с резултати, да дават ежегодишини тестове за лоялност и корпусция пред детектор на лъжата!Тогава да реват за по-високи доходи! Ама стиска ли им?!?
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не им харесва що не напуснат?