Дарение от защитни екипи за COVID отделението в Карлово

В болницата имаше остър недостиг на медицински персонал
9 дек 2020 21:10, Ния Христова
5
Дарение от защитни екипи за COVID отделението в Карлово
Снимка: БГНЕС
Защитни екипи от висок клас и безконтактни термометри ще бъдат дарени на COVID отделението в болницата в Карлово, съобщи bTV.
 
Областният управител на Пловдив ще посети болницата, където ще срещне с управителя на лечебното заведение и лекарите. Срещата ще се проведе на открито при спазване на дистанция.
 
Болницата в Карлово трябваше да се справи с остър недостиг на медицински персонал, тъй като само един лекар се грижеше за всички пациенти с коронавирус. Част от персонала се готвеше и да напусне. Няколко студенти-доброволци влязоха в COVID отделението, за да помогнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То кат няма хора в шкафа ли ще седят костюмите. И не беше ли Баци снабдил всички с предпазни средства или това е поредната му лъжа.
4
3
 
1
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
,,да не стигаш до болница...,,Мутафчийски ви предупреди.Етиологично лечение няма. Пазете се.Вие горихте маските си.КПП- тата били проблем.Алибегов нямал пари за нов ресторант.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са се охарчили много . Един костюм 80 лв. За 4-5 човека и 2 термометри по 50 лв.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да не дава господ да се стига до таз набедена болница бягайте далече от нея .. двама от хората дето познавам си заминаха от добри грижи там
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо трябва да има дарение нали Бойко Борисов още март месец зсщитните ни екипи които продават досега това отделение нямало ли е от нашите защитни екипи че ще му ги даряват