Ваучер за почивка за всеки ваксиниран в село Забърдо

Хората смятат, че няма ефект от ваксините, каза кметът Валентин Черпоков
1 дек 2021 09:35, Ния Христова
38
 
Кметът на родопското село Забърдо - Валентин Черпоков, обещава ваучер за почивка на всеки гражданин, който се ваксинира срещу COVID-19.
 
"Имаме 21 ваксинирани, за днес имаме още 4-5 записани. Разочарован съм, трябваше много повече хора да се ваксинират. При нас минават хиляди туристи на ден, оттам дойдоха проблемите", заяви кметът в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той уточни, че в Забърдо живеят около 400 души, а заразените са под 20%.
 
"Ако става с връзки, ще го направи, но ако трябва доброволно да го прави... Много съм разочарован. Четат, че щели да им инжектират чипове. Лъжат хората, че няма ефект от ваксините. От дом на дом ходим и обясняваме, че трябва и близките хора да пазят. По-възрастните не излизат от къщите си", разказа Валентин Черпоков.
 
"Какво може да направим, щом това не ги стряска?! Младите дават информация на възрастните. Казват им: Няма да се ваксинирате, скривайте се вътре. Аз буквално моля хората. В Балкана животът е много суров и не може да оставиш хората. Спазват мерките, пазят се", посочи кметът Черпоков. 
 
"На 29 декември ще направим курбан за жертвите по пътищата. В цялата Смолянска област много намаляха хората. Поканили сме министър-председателя, министъра на МВР и посланика на Северна Македония да почетем жертвите от АМ "Струма", каза още той.
 
Гледайте целия разговор във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутри вън, съд и затвор! ЕдноПръстовоЧело!
20
1
 
1
 
! Отговори
Хиляди туристи?!? преди 2 години
Каква е тази туристическа дестинация с хиляди туристи на ден. Я подскажи къде изобщо се намира. А ако го намеря на картата мога ли да дойда там да се ваксинирам, че при нас не дават ваучер. И затова не съм се ваксинирал. Не си избрахме такъв кмет. Нашия нищо не дава.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига рева бе, който иска ще се ваксне ама по умните ще пропуснат.
18
2
 
0
 
! Отговори
Правилно преди 2 години
Забърдо е село известно с интелигентните си хора. Трима нобелови лауреата са се пръкнали от там, да не говорим че във всяка къща има поне професор, всяка махала по няколко академика.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадливите кметове започнаха да раздават пачки ,от къде бря ,или че повярваме че да от икономии или дарения )
16
2
 
9
 
! Отговори
Свети Петър ризорт преди 2 години
Ама почивката е при Свети Петър! Дано бабите да не са толкова наивни да се отровят зорлем.
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то на село си си на почивка къде ще ходят на почивка
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 25 Дай да видим твоята.
13
5
 
3
 
! Отговори
Iordan Ivanov douser преди 2 години
ЗАРАЗАТА НАЙ ЛЕСНО СЕ развива в мифки вкл в болници и в кухни.Ползвайте за дезинфекция и готварска сол..ПЕРЕТЕ СИ ДРЕХИТЕ ПРИ ТЕМПЕРАТУРИ НАД 60 Градуса по Целзий.ПОставяйте и готварска сол в прането ..След завръщане в къщи ползвайте за дезинфекция на устата УИСКИ. Качествена ракия,Коняк,Ром.. ЗАдължително след посещение на зъболекар и поликлиника..Лично предупредих преди години за риск от чумна диверсия..ПОмага и дезинфекция с олио..сутрин на гладно..
12
4
 
23
 
! Отговори
Да преди 2 години
Да му кажеш евалла на тоя кмет, ако е убедил хората да се ваксинират без подкупване, но като кученца да ги примамваш, цинизъм.Между другото откъде идват парите за ваучери?
11
5
 
21
 
! Отговори
Кольо преди 2 години
E не звучи ли съмнително, да ти предлагат подаръци за да си здрав? Точно като кредитите. Направо ги подаряват, гонят те да ти дадат пари, а после се озъбваш яко.
10
6
 
2
 
! Отговори
Iordan Ivanov Geolog преди 2 години
Много да се внимава ..Тестове на преболедували подават че НЕ СА БЕЗОПАСНИ - НАПРОТИВ. Освен проблеми в телата /тлеещ Ковид,Скрит Ковид... имат ЗАРАЗЕНИ Автомобили вкл вентилационно отоплителни системи. Седалки,лични телефони,таблети,дрехи..Подобни проблеми носят и Ваксинираните ... Вижте как изхвърля опасно заразни мутанти от устата Ангел Кунчев на видео репортажи при среща с учители../имал тогава две дози ваксини..
9
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С чий пари бе кмете ?
8
5
 
10
 
! Отговори
Антиислям преди 2 години
Черпоков, стаа квадратна глъвъ кат черният камък Кааба в Мека... ;))) Както едно време, така и сега, не всички забърдовци са с кофти ген като теб и не искат да приемат исляма... Ваксането днес, е като да приемеш исляма, тогава... Поради неуспехът ти в ислямизацията, подай оставка! Оставка, Черпоков! Некадърен си!
7
4
 
11
 
! Отговори
Това преди 2 години
е корупция!
6
2
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Яжте и пийте кметя плаща :)))
5
4
 
15
 
! Отговори
Сигурен начин преди 2 години
Отлична кампания с един куршум три заека уцелват. 1 боцкане, 2 заразяване на почивка 3 пари за бизнеса с почивки.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинско герберско управление и идеал - ***, но за сметка на това и невероятно нагъл
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя е сбъркан по цялата тиква къде пишат, че ще им вкарат чипове? Хората виждат, че ваксините предпазват евентуално от летален изход, но не предпазват от новите мутации.
2
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи с държавни пари ще пълним частните хотели. Да не мислите ,че ваучерите ще ги плати от джоба си?