Двойка прави секс в центъра на Благоевград, МВР ги установи

Удовлетворявали нагона си до Съдебната палата
16 фев 2022 13:07, Александър Попов
169
Двойка прави секс в центъра на Благоевград, МВР ги установи
Снимка: БГНЕС

МВР установи двойката, която прави секс в центъра на Благоевград вчера.

В социалните мрежи се появиха клип и снимки, които показват как мъж и жена удовлетворяват нагона си в храстите до Съдебната палата в града. Шокиращият клип по-късно бе премахнат.

Шокиращ, защото на метри от тях има дете, седящо в детска количка-колело. То е било на двойката, „усамотила“ се в редките храсти на пешеходната главна улица „Тодор Александров“, съобщава БГНЕС.

„Във връзка с извършени, през вчерашния ден в централната градска част на гр. Благоевград, непристойни и неморални действия, са предприети незабавни издирвателни действия, в резултат на които полицейски служители на I-во РУ-Благоевград са установили лицата, извършващи деянието“, съобщиха днес от ОД МВР.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още по темата: Благоевградмврсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 100 Навремето баба ти ползвала ли е обществени тоалетни? Лош човек ли беше?
73
3
 
22
 
! Отговори
Другар преди 2 години
Другари, много сте далече от плановият социализъм,. в който двойките имаха собнствена панелка и "убийците на секса", тъщата-свекърва беха далече. Сега, ората немат, другаре, и затва го праат дет могат! Кво неморално и непристойно има;))) Аз един ден, в един парк, одих да бегам и си бей заврял колелото в един расталак и га са върнай, до него една млада двойка, момичето беше яхнало момчето;))) Не се засрамиха, само спряха за миг, аз казах: Извинете,само да си взема колелото и може да продължите;)
72
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Г-н Христосков И накрая -стана доносник. Морален връх. Браво. Плюя на такива като тебе.
71
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези, които защитавате двойката, искам да ви попитам, вие обществени тоалетни ползвате ли или в храсталаците ходите?
70
10
 
5
 
! Отговори
Г-н Христосков преди 2 години
Ние навремето поне имахме някаква обща и обществена култура, градихме се като прилежни личности- в Комсомола, после като студент в Софийския университет, после като партиен член, но няма смисъл да обяснявам на поколения, които нямат понятия от Комунистическа култура.
69
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Кви са тея музики бе Христосков, Я изиграйте по един валс, да разберем че сте млади хора:". Душевните старци с двуличния морал винаги са ме отвращавали.
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бивши доносници говорят за морал. Нали другарю Хрисъосков?
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Г-н Христосков Ти си бил доносник навремето нали? Това ти е бил морала.
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Г-н Христосков Нямам се за млад на години, и точно затова считам твърденията ти са срам за всеки мислещ човек. Не морала бе издигнат в култ, а двуличието. "Ако ми донесеш едно кимонце..." Маневри на 5-тия етаж.
65
4
 
5
 
! Отговори
Г-н Христосков преди 2 години
До 91.Спокойно, малък наркоман, и ти няма да си вечен, и ще дойдеш някой ден!
64
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И възрастните не са цветя за мирисане.Все новото поколение било зле,ами кой го възпитава тва ново поколение.Крушата не пада по далеч от дървото.И през социализма се плющяха по храсталаците и градинките.И преди и сега морала го наречи български.
63
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей това са склерозиралите социалистически дъртаци. Само те били хубави, младите са наркомани.
62
7
 
7
 
! Отговори
Г-н Христосков преди 2 години
Абе, тука младите много скандират, защитават Новите извратену ценности, ние възрастните понеже сме с друго възпитание, и друг морал, и сега се опитват да ни пробутат ненормалното за нормално. Съжалявам, малки наркоманчета, това няма да стане! Още не сте дорасли, за да ни поучавате, дето ние живяхме в период, в който Моралът беше издигнат в култ!
61
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обичам да ми говорят за морал. Особено извратеняците дето са света вода ненапита, а иначе си падат по дечица в мислите си. Това дами и господа не е морал, това е чиста проба лицемерие. Всъшност морал и лицемерие е едно и също. Бъдете етични, не моралисти.
60
2
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
По принцип това се прави когато търсят трети и не могат да намерят. Но вместо да намерят третия се е оплакал в полицията. И аз съм виждал преди години на плажа в Слънчев бряг през нощта как се плющят но не съм се оплаквал.
59
2
 
15
 
! Отговори
666 преди 2 години
Проблемът при новите поколения е, че понеже копират като ботове това, което са гледали в някой сайт, дори и по 10 пъти на ден да правят секс, накрая си остават емоционално незадоволени и това се натрупва с всеки ден. Затова им трябват още стимули - друсат се, напиват се, постоянно налитат на бой за щяло и нещяло. Тъжни хора с изпразнен (хехе) живот, които са крайно невротични и на ръба на психическата стабилност (доста от тях са и отвъд него още на 20-25). На 30 вече са развалини.
58
7
 
10
 
! Отговори
Доктор Ху.. преди 2 години
Хетеросексуалния сеекс много ама много скандализира хоммосексуалните...... Пишат колко са възмутени в коментарите си... оплакват се... искат наказание за това неестествено и перверзно деяние - сеекс между мъж и жена...
57
7
 
10
 
! Отговори
Чико преди 2 години
Нищо лошо не са направили хората. Останалите, на какви се правите. Сверти води ненапити...*** и неморалните сте вие.
56
1
 
8
 
! Отговори
Мухаха преди 2 години
До Ястребителят.... Викаш друго си е с козичката на "заадна прашка" сред необятните Анадолски чуукари смъкнал потурите докато птичките пеят а въшките в рошавата ти брада те апят . Мечтана идилия спохождаща мокрите ти сънища... пък ти са мъчиш тук с някякви си българи дето не знаят кво е кеф.
55
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма морал вече.Всеки се плющи където свари.По храсталаци ,по пейки.Деградацията на обществото е факт.Не е добре работата.