След ПТП-то край Годеч разследват канала за трафик на мигранти

Остава въпросът и защо се е запалил буса
22 авг 2022 11:05, Петя Славова
5

Тежката катастрофа с нелегални мигранти край Годеч продължава. В неделя бус с мигранти катастрофира и се самозапали. Шофьорът загина на място, а 30-те афганистанци бяха транспортирани до МВР болница.
Още по темата
Предполага се, че мигрантите са щели да влязат в Сърбия, тъй като катастрофата е близо до границата, предава Bulgaria ON AIR.

Разследването трябва да уточни причините за катастрофата, както и дали в случая става въпрос за канал за трафик на бежанци.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва са хора къде са тръгнали на екскурзия,гладен бил,жаден бил,беден бил,мързелив бил,това са хора които нямат изградени навици да работат,свикнали са да източват социалните системи и на помощи да живеят на гърба на хората,да ги ожали човек,ходат от държава на държава нямат и лични карти даже,търсете ги в студентски град,факултета,столипиново и левски г.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно гпп-та навсякъде в големите градове и трябва да се създаде някаква структура,като полицията ясно е че тези няма да свършат работа и взимат пари под масата и са корумпирани,от тези хора ще влязат и престъпници,направете си сметка щом бяга колко е добре в всяко едно отношение и после роват по кофите и оглеждат нещо за краднене и разузнават,тои щом не се е хванал на работа в неговата държава,това са ромски кланове,трябва да има ефективни присъди,кои ще ги гледа и ще ги храни тия хора.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименПублична тайна е, че Гранична полиция ескортира платежоспособните бежанци. Това прави. Другите не я интересуват. Доколкото арестуват някого е, за да се отчита дейност.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
има трафик в района за бежанци гранична полиция да си върши работата
1
0
 
3
 
! Отговори
загрижен преди 1 година
Дано тежката катастрофа има край,щото не се издържа вече!