Проверки в Карловско за незаконна сеч след наводнението

До този момент нямало такива данни, но местните твърдят друго
8 сеп 2022 08:05, Петя Славова
29
Проверки в Карловско за незаконна сеч след наводнението
Снимка: БГНЕС

Проверки за незаконна сеч започват в Карловско след опустошителните наводнения, предава Bulgaria ON AIR.

 На място отиват министрите на вътрешните работи и на земеделието, както и представители на прокуратурата и на местното население.

Още по темата


Целта е да се установи дали има допуснати нарушения и дали тези дейности имат връзка с бедствието в района.

До момента и земеделският министър, и премиерът Гълъб Донев коментираха, че данни за незаконна сеч няма, но местните хора твърдят обратното.

Продължава и работата на местните и доброволците по премахването на калните наноси и отстраняването на щетите от наводненията, които са за милиони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
kirasirrav преди 1 година
Освен всичко би трябвало да има и някакви мероприятия за укрепване на такива места, ама то накрая излиза както с някои подпорни стени - сложили за камуфлаж няколко борчета па плеснали с ръце и си разделили парите. После ходят да палят свещи дано не се случи някой по-силен дъжд или друго да им гътне укрепителните имитации.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бедствието дойде като мехлем за предизборния популизъм. Като минат изборите и вземем властта всичко ще е забравено. Хорицата ще си останат с пресолената предизборна гозба. Както прочем стана навремето със Стражица. Само даренията от тогавашния Океански риболов можеха да превърнат Стражица в рай. Но...ЯДЕЦ.
15
0
 
5
 
! Отговори
Още преди 1 година
Още след Освобождението са били поканени лесовъди от Европа - за да се залесят горите където има нужда!!!! Сега се сече тяхното добро дело! Аман бе, " държавници"!!
14
0
 
6
 
! Отговори
Мии преди 1 година
За да лапат 10 човека - сега Хиляди страдат и се губят милиони! Егоизъм и Алчност ще погубят човечеството! Все още има Хора, но те Не са сред управниците. Поклон за Човеците днес!
13
0
 
7
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Ама разбира се, че няма да има данни за незаконна сеч. Всички са навързани като свински черва, нищо няма да има
12
1
 
4
 
! Отговори
toti преди 1 година
Алооо,де е Бойко и Доган...а Карадаята с раята???-ето ви отговора и цяла България го знае ,но си мълчи,защото са се омазали здравата по места от 10г и сега са наказани !!!
11
1
 
0
 
! Отговори
до 13 преди 1 година
До Анонимен 13Иаккво се е видяло поулиците бе ***
10
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ко общо има сечта законна или не с наводнението?То паднало 300 л на квадратен метър, до сечта опряха. Все се търси сензацията
9
1
 
1
 
! Отговори
das преди 1 година
всички трябва да си отидат ако има сеч незаконна всички които отговарят за това нещо. Направо да си тръгват без извинения и без разследване. Пълни глупости, ще слушаме всеки ден има няма има няма незаконна сеч. Къде е държвата да отпуска помощи и да започнат да възстановяват не да ми обясняват колко пари трябва какво трябва да се направи/ смешници /. Дори не трябва да се говори за това. Отиваш и си вършиш работата и виновните на вън / ако има незаконна сеч , но знаем как ще свърши всичко /.
8
0
 
11
 
! Отговори
kirasirrav преди 1 година
То въпроса е не само доколко е законна сечта. Даже и кубатурата може да отговаря.Много лошо е че се реже кесим, примерно дали му горските на едно място, ама то било неудобно, ама пък дърветата нещо не им харесват. И в един момент се реже на друго място и така се обезлесяват опасни склонове, а после се чудят уж всичко точно а стават белите.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е само незаконната сеч, но и диващината и безотговорността на онези, които секат законно, но не благоволяват да почистят след себе си клони и т.н. Сега всички те, под строй, заедно със семействата си да отидат да разчистват, а после да платят обезщетенията. Защо пиша "заедно със семействата си"? Защото ми омръзна да гледам около себе си безполезни и дори пакостящи мързеливи пр.ъ.дли и разглезени ке.ле.менца, вегетиращи с пари, спечелени от съпрузи и бащи, които нарушават законите.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
айде ощепо 1 апартаменче .....за проверяващите
5
0
 
13
 
! Отговори
Juls преди 1 година
Проблема не е незаконната сеч, проблема е ''законната'' безразборната сеч покровителствана от почерпени местни дерибеи.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕЗАКОННАТА СЕЧ СЕ ВИДЯ ОТ ВСИЧКИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СТРУПАНА ПО УЛИЦИТЕ !!!
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След дъжд качулка.Дървената мафия вилнее с години ,а ние се правим на слепи.И после хоп наводнение..и институциите почват "проверки"..нещо като КАТ с акциите.Корупцията ни е заляла отвсякъде.Загиваща държава
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Масовата сеч на горите си е законна, сече се и се изнася вече 30 годиниТази законна сеч унищожи българските гори в името на печалбата.Всеки ден по десетки ТИРО-ве преминават презГКПП Русе и ГКПП Капитан Петко за износ на дървесина.Незаконната сеч я има , но тя е капка в океана.Защо не спират износа на дървесина ?
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, то да е само в Карловско тая сеч...