Ураганен вятър нанесе щети в Пампорово

Има смачкани автомобили
11 дек 2022 18:48, Нели Христова
6
Ураганен вятър нанесе щети в Пампорово
Снимка: БГНЕС

Ураганен вятър с дъжд събори дървета в курорта Пампорово и премаза три коли, пострадали хора няма. Стихията се разразила в 3 часа през нощта. Три коли са премазани от паднали върху тях огромни ели на паркинга пред хотел "Камелия".

Един от смачканите до неузнаваемост автомобили е на местна фирма, останалите са на гости от Пловдив и Бургас. Силният вятър изпочупил дървета на още няколко места в курорта.

На прохода Превала паднало дърво затворило пътя и в двете платна за движение. Паднали дървета са затворили тази сутрин и пътищата към Смолянските езера в близост до комплекс "Маунтин лейк", както и пътя до хотел "Белмонт". Всички претяптствия са отстранени от смолянските пожарникари и пътищата са освободени за движение .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Цветелина Бориславов преди 1 година
Туризма е вреден!;)))
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно от Демонична България са били там за уикенда...Тях е търсел този ураганен вятър да ги пита какви предложения внасят за пращане на български войничета на гибел.
2
10
 
6
 
! Отговори
просто киро преди 1 година
приятели , войната в Украйна и Борисов са виновни !
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато пиша да си стоят вкъщи и да не се праат на туристи никой не ме слуша. Сега колите за скрап и да се прибират пеша.