Каруца удари 81-годишна, жената е с опасност за живота

Инцидентът е станал в Севлиево
14 апр 2023 19:49, Александър Попов
19
Каруца удари 81-годишна, жената е с опасност за живота
Снимка: БГНЕС, архив

Каруца, теглена от кон, е ударила жена на пешеходна пътека в Севлиево. Сигналът е подаден днес  на телефон 112 в 12:55 ч., съобщиха за БТА от МВР в Габрово.

Инцидентът е станал на улица „Васил Левски“ в града, като на място се е отзовал екип на Районното управление на МВР в Севлиево и екип на Центъра за спешна помощ в града.

Жената е на възраст 81 години и е с черепно-мозъчна травма, откарана е в Плевен за животоспасяващи интервенции. Водачът на каруцата е на 63 години, а пробата му за алкохол, взета на място, е отрицателна.

И двамата са от Севлиево, информираха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: каруцаСевлиево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Нали ги забранихте миналата година от юни като гледам ефект никакъв .Ром....ска държава стана тва... по цял свят ни викат ,че сме ци...Гани в 21 век излизаш и каляската минава покрай теб с зверската миризма и след нея глутницата от кучета ....Пишете им актове и те като тичат да ги плащат...а нас пишете актове и ако не плащаме спирате колата от движение
15
1
 
3
 
! Отговори
демокраст преди 1 година
И тук като в САЩ!Там има вече трето поколение "американци" дето не са пипнали работа и карат на помощи!Гьотверенска работа!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До кога с тези каруци по улиците във всеки град трябва да ги търпиме тия *** да си правят каквото искат с тия каруци с горките коне.Хем пречат на движението по улиците,разнася се ужасна миризма от *** който разнасят като ровят по кофите,правят си каквото искат,правила за тях няма,нахални и *** са до безобразие,ако си шофьор и блъснеш човек те грози затвор най малко от отнеюане на книжка,точки,съд итн..а за тоя *** какво правим с тази възрастна жена дето я помлял!?
13
0
 
12
 
! Отговори
мак преди 1 година
Дано жената се оправи. И какво стана с водача, пуснат ли е или какво? Тия щъкат навсякъде и така наречената държава не може да се справи с тях. Всъщност не че не може, а не иска, щот са електорат и ще гракне че го дискриминират. Тия имат опит в това.
12
1
 
6
 
! Отговори
Цигааанкииите преди 1 година
масово се занимават с магьосничество. Това са едни шарлатанки! Моята братчедка така си изпати от една. Кой я беше наговорила, че имало няква сигаааанкаааа дъртттаа, която правила магии за любовна раздяла, отишла, оная й взела хиляда лева, резултат-никакъв!
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избирателите на разни партии пак върлуват! Аман от тия! Взимат масово ТЕЛКови пенсии, ей така им ги отпускат.
10
2
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 1 година
Така е, аз имах (не)приятел ром и ми съсипа живота с магия. И живях с една арабка, и арабите като ромите правят магии. На тях доверие - никога.
9
1
 
15
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 1 година
Ама тез брат'чеди от снимката ли са я блъснали?!
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия роми са направо ужас! Имахме плевня навремето и баба и дядо гледаха в нея животни, включително и кон. Два големи коня имаха и двата се обесиха, свързали са се. Много странно беше! А съседка беше казала на баба ми, че една вечер е видяла от плевнята да излиза, както и викахме тогава, баба Зина, тя беше ромка и правеше магии на хората. В нашата плевня оставяше разни такива предмети, яйца, конци, какви ли не работи намирахме и конете се обесваха. Тия роми не са за подценяване! Ужасни са!
7
0
 
4
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Е, това е новина! Дий, Маркоооо! Дийй, дийй!
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кеф ми е да ги гледам, когато използват четириколките с, за да се състезават. Едни такива изрази използват - арееее диии да ееееаааа мааааммаааа тиии и коняяяя, пхахах
5
0
 
21
 
! Отговори
История преди 1 година
Едно време на село и ние имахме каруца и кон. Дядо с нея караше дърва от гората. Веднъж се преобърнала каруцата и паднала върху дядо, ама оцеля. Дядо до последно с каручката и коня в гората и дръвца си караше. Сено също. Като почина кончето Марко, си спомням дядо си поплака, цял живот с него нагоре-надолу. Ама дядо беше над 80-годишен и си се занимаваше до последно със земеделската работа. Какво нещо е човешката душа.
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ако цветнокожия беше пиян какво? Щяха да му вземат книжката? А коня провериха ли за алкохол? Може да е сръбнал и да са му се забавили риакциите на командата ЪЪЪЪРРРРТТТТТ
3
1
 
26
 
! Отговори
ТИЯ С КАРУЦАТА преди 1 година
ДОКОГА ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕСЕТКИ ВИДОВЕ ДЕТСКИ, ПОМОЩИ И ПЕНСИИ >>>>> ВЪПРЕКИ ЧЕ НИКОГА НЕ СА УЧИЛИ, НЕ СА РАБОТИЛИ И НЕ СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ
2
0
 
20
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Команчите в България, кога, ще бъдат озаптени.... ===)))
1
1
 
32
 
! Отговори
Ромпомпом преди 1 година
Ще се въздържа да напиша буквалният израз, че тия ще ми изтрият коментара.