Дете е било в критично състояние след нахапване от куче

4-годишното момче е с с тежки разкъсвания по главата
9 юни 2023 11:19, Елка Василева
42
Дете е било в критично състояние след нахапване от куче
Снимка: архив, БГНЕС

В общинската болница във Велинград е прието дете с тежки разкъсвания по главата, след като е било нападнато от куче, съобщиха от здравното заведение.

Момченцето е претърпяло няколко операции и в момента е в стабилно състояние.

Четиригодишният Румен е бил приет в болницата в късния следобед на четвърти юни. Състоянието на детето е било критично заради тежките разкъсвания по главата, с големи тъканни дефекти и липси.

Последвали са няколко оперативни процедури, както и пластични операции за възстановяване на тъканните поражения.

Пред лекарите родителите споделили, че момченцето им е било нападнато от куче, но не е ясно дали е едно или няколко кучета. Инцидентът е станал в ромския квартал на курортния град, предаде БНР.

От полицията в Пазарджик съобщиха, че към момента към тях не е подаван сигнал за тежкия инцидент. Предстои проверка на случая. От болницата във Велинград съобщават, че детето е стабилизирано благодарение на хирургичния екип д-р Георги Шопов и д-р Кемал Аликов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кучето е усетило, че е от ЦКто, т.е. не му е чист косъма.
15
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Както казват кучкарите, техните пу.м.иари нападат САМО ЛОШИ ХОРА. 4 годишното дете е било заплаха и злодей. Кучето има право да си ходи след хора, да си лае, с.е.ре и апе. Детето няма право. То трябва да е наблизо и постоянно някой да трепери дали няма п.е.сове наблизо.
14
0
 
14
 
! Отговори
До WTF преди 11 месеца
Ами, може и да няма подаден сигнал, хората са бързали детето да спасяват, не да пишат сигнали. Но, като се е разбрало, нали е научила полицията? Или, ако няма черно на бяло написано и подадено, няма и такъв случай.
13
4
 
6
 
! Отговори
???? преди 11 месеца
Какъв курорт е Велинград???
12
0
 
22
 
! Отговори
До VladTepes преди 11 месеца
Не кучето, а двукраки са за бой. Толкова години се наливат средства в какви ли не кампании по прибиране, кастриране и какво ли не на уличните животни. Е, поне малко да бяха намалели? Обратното, сега в квартала ни е пълно и с котки, преди бяха само кучета. Докато не се строят двуногите и да разберат, че кучето е отговорност, не "ох, колко е сладичко" за два дена и после на улицата, щото то пък и грижи искало. Има закони, няма кой да ги прилага.
11
0
 
12
 
! Отговори
WTF преди 11 месеца
От полицията в Пазарджик съобщиха, че към момента към тях не е подаван сигнал за тежкия инцидент??!! ЧЕНГЕТАПАРАЗИТИ, СЪР!
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И кучетата не харесват роми
9
0
 
15
 
! Отговори
xxx преди 11 месеца
Дано се оправи детето, но за некадърните журналисти няма надежда. За къв *** сте я изтипосали таз хиена на снимката. Баси ***!
8
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Изгладняло е кучето и е побесняло. И животните се хранят
7
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"големи тъканни дефекти и липси" - обезобразено доживот, дори ако се оттърве без инвалидности като допълнение! Понеже според умствено увредените "защитници" на кучетата, нормално е да живеят диви хищници по улиците на градовете! Да, бездомните кучета са хищници и са диви животни! Както и да са се приспособили да живеят сред хората!
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кучеложците събраха ли се на мястото на трагедията за да *** от кръвта? Предната трагедия причинена от ***, които поставят животните като по-ценни от живота на деца, жени, старци ... ненормална история.
5
1
 
2
 
! Отговори
щом преди 11 месеца
е било и означава,че вече не е,защо ни занимавате
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кученцето добре ли е. Кученцето е свещено животно на българина. А някой му е посегнал, а са го утрепали.
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И 4 ЛАПИ, и подобните им само лапат и от време на време излизат с "умнотии". Толкова пари хвърлени на вятъра, всъщност не са съвсем на вятъра, а в нечии джобове и сметки, и никаква промяна в ситуацията с кучетата. Ни с уличните, ни с домашните.
2
7
 
16
 
! Отговори
Обективен преди 11 месеца
Напълни се с всякакви бълховози по градовете. В кооперациите смърди на обор, екскременти навсякъде, косми, урина, ужасно е. Да се съберат и да гласуват закон, че животни се гледат само на село. Градовете не са място за нереализира ли се чобани!
1
3
 
29
 
! Отговори
gogo преди 11 месеца
"4 ЛАПИ" къде сте? Защо мълчите?!... ааа ... сетих се, защото когато кучетата нападат/разкъсват/убиват изчезвате ;) *** долни!!!