Хванаха шестима мигранти в камион с цистерна

Те са от Сирия
13 юли 2023 19:11, Стела Стоянова
8
Хванаха шестима мигранти в камион с цистерна
Снимка БГНЕС

Шестима мигранти са открити в камион с цистерна на буферния паркинг в района на ГКПП Дунав мост при Русе. Информацията беше потвърдена за БТА от регионалния говорител на МВР в града Даниела Малчева.

Тя обясни, че мигрантите са установени малко след 16:00 часа днес. Намирали се в едно от отделенията на цистерната. Камионът е с турска регистрация.

Веднага на място са изпратени екипи на полицията, на противопожарната служба, както и три линейки, които са откарали шестимата мъже в Университетската болница "Канев".

От Спешна помощ в Русе обясниха, че мигрантите са били обезводнени и изгладнели.

"Шестимата мъже са приети в Спешното отделение. Те са на възраст между 16 и 56 години. Направени са им изследвания. В добро състояние са", каза Стела Кръстева от пресцентъра на лечебното заведение.

По първоначална информация шестимата мъже са от Сирия.

Случаят ще се изяснява. Предстои оглед на място, както и да се установи дали шофьорът има съпричастност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Русемигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Салчо преди 10 месеца
България е спасила Европа от нашествието на арабите. Но сега господарите от ЕС ни принуждават да ги приемаме и дори да ги заселваме в страната ни. Евро джендърите нека да си ги приютяват и да ги сложат да лежат между съпруг и съпруга. Такива са евро джендърските им ценности. Дошло е време България да се спасявяа от Евро ***.
7
0
 
2
 
! Отговори
Невена Апостолова преди 10 месеца
Държавата вместо да прахосва пари за издържането на мигранти, по добре е да закупят хеликоптери и самолети пожарни. Държавата трябва да приема само бежанци от Украйна както и от Русия който са против войната. Защото това са ни близки народи по език и традиции.
6
0
 
1
 
! Отговори
Незъл Бек преди 10 месеца
Вместо държавата да изхранва престъпници мигранти, по добре да изхранва социално слаби възрастни хора. Ако ЕС ни отпуска пари за да изхранваме и да им даваме пари за издръжка,по добре те да ги издържат в държавите си. Там мигрантите ще правят атентати, ще убиват и изнасилват. ЕС се нуждае от тези неща защото са се превърнали в мазохисти.
5
0
 
1
 
! Отговори
Бейзъл Кътч преди 10 месеца
Европейските народи се нуждаят от мигрантите.Те искат жените и дъщерите им да правят секс с мигрантите. За целта трябва да идват в България и да осиновяват арестуваните мигранти. Те ще бъдат оправители в семействата който са ги приели. Защото ще оправят всички по домова книга.
4
0
 
1
 
! Отговори
Ало преди 10 месеца
Хващат ги и ги оставят тука. За депортация никой дума не обелва.
3
0
 
3
 
! Отговори
Стефанов преди 10 месеца
По добре мигрантите да убиват корумпираните политици вместо полицай.
2
0
 
4
 
! Отговори
Димитър преди 10 месеца
Проблема с мигрантите го създават корумпираните политици. Много лесно може да се реши проблема. Всеки заловен мигрант трябва да бъде глобяван по 10000 Евро и пет години затвор.Ако няма пари да ги изработи в затвора.След като каже за коя държава иска да замине да се обадят в посолството да ги вземат със самолет в държавата си. Освен глобата може да се откупи от затвора с голяма сума. Ако не го искат никъде да се обадят в родината му и да го върнат там. Тогава няма да има проблеми с тях.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да пратят ловните дружинки на границата и дават по 1000-ка на отстрелян и проблема с мигрантите ще се реши много бързо. Явно с мили прикази и коромпирани гранични няма как да стане.