Мощен джип с украинска регистрация влезе на плаж и стигна почти до морето

Колата е затънала в пясъка
193
Мощен джип с украинска регистрация влезе на плаж и стигна почти до морето
Снимка: БГНЕС

Джип с украинска регистрация влезе на плаж „Кабакум“ във Варна. В неделя вечерта мощният автомобил е навлязъл на плажната ивица, изминал 50 метра и стигнал почти до морето.

Макар високопроходим, джипът затънал в пясъка и не успял да излезе. На място пристигнали екипи на полицията.

„Установен е собственикът на автомобила – украинска гражданка със статут на продължително пребиваващ в страната чужд гражданин. Съставен е акт, предстои налагане на санкция от 1000 до 3000 лева“, каза ст. инспектор Драгостин Тодоров, „Охранителна полиция“ в 5-то РУ, пред bTV.

Обяснението на водачката е, че при паркиране автомобилът е поднесъл в зоната на плажната ивица. Жената не е тествана за алкохол и наркотици, тъй като по време на самата проверка не е управлявала автомобила. По думите на полицията тя е била видимо адекватна.

„Според закона трябва да имаме свидетел, който да потвърди управлението на автомобила от водача или да се установи от служителите на МВР“, каза още ст. инспектор Драгостин Тодоров.

Законът за устройство на Черноморското крайбрежие категорично забранява престоя, паркирането и преминаването на пътни превозни средства в зоната на плажните ивици. Изключение са дейности по поддръжка на плажа, както и аварийно-спасителни дейности.

Във Варна не са установявани подобни случаи това лято.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: плажджипВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
0
 
! Отговори
Марчето и академика преди 10 месеца
Академика да покани Зеленски и да разнищят темата? Тя жената е с права и ощетена, да не е българка я? Нали академика?
178
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Когато всички се гаврят с държавата и на никой не му пука. БГ загива бавна смърт и до няколко години ще е дивия запад. Хора бягайте от това блато, никога няма да се оправим. факт.
177
0
 
21
 
! Отговори
Беверли Хиилс преди 10 месеца
Полицията не и направил тест за алко и дрога,защо изглеждала ,,видимо адекватна",По голяма глупост не бях чел от доста време.Истината е че полицията ги е страх да пипат укрите за да нямат усложнения с началството.Украинеца е в червената книга заедно с белоглавия орел,кондора и тасманийският дявол.Немат пипане.
176
0
 
27
 
! Отговори
Рв преди 10 месеца
Поднесъл при паркиране??? Тя с 200 ли паркира че поднася та чак на 50 метра пясък бразда направи?
175
14
 
1
 
! Отговори
НАШЕ преди 10 месеца
Е вашето муре, болгари прости! И нитоо гък д ане съм чул от вас, русофилиииии
174
0
 
7
 
! Отговори
Сашо преди 10 месеца
БеДжанци бе, ко да прайш
173
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най-високоточното руско оръжие е телевизора.Поразява право в мозъка дори и тези,които го нямат!
172
0
 
36
 
! Отговори
5221 преди 10 месеца
Реклама за българският туризъм: България и нейното черноморие - райско място за украински дизертьори с лъскави джипове.
171
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Барабар с джипа в Украйна да се разхожда така по фронтовата линия да го видим дали му стиска на пияният украинец напоследък взеха много да си позволят къпане в рилските езера с джип в морето и какво ще е следващото.Имали закони и за тях или на горките и се дават само права.
170
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ТОЗИ УКРАИНСКИ Rhinolophus РУСА,БРЮНЕТКА ИЛИ ЧЕРНОКОСА Е??!!!
169
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Кравар ЕвроатлантикНе знам дали джипът е нацистки, но в София на Орлов мост се разхождат едни яки момчета с татуирани схвастики по тях в червено и с надписи на тениските "Азов". Те със сигурност не са фашисти, а обикновени украински патриоти. Ако аз тръгна така с надпис "Боец", например, сигурно ще ме фашизира родната полиция. Ама нали надписът е "Азов", та ги пази!
168
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ей, аз се зачудих как избегаха 2-та трола, а те налетяли на тая "новина"? айде ла йнометите сега против укрите, но внимателно, без език на омразата,ч е ще настъпите мотиката...
167
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това ли е контранастъплението?
166
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да ви *** и закона. Трябвало да бъде вътре. Ами изчакайте я да се качи. Да си плати и пътна помощ или хеликоптер за да я извади от пясъка. Спрете джипа от движение щом при паркиране поднася и влиза 50 м. в пясъка.
165
2
 
37
 
! Отговори
Евгения Миразчийска преди 10 месеца
Една случка от Гърция преди две седмици - украински джип толкова нагло изпреварваше агресивно и опасно, че едва не предизвика огромна катастрофа. Нямах телефон около себе си за да го за нема а и бях уплашена защото той се опитваше да засича и нашата кола набиваше спирачки пред хората за да ги наказва . Питам се само за фронта ли бързаше или за оня свят?!?! Тези хора са с отличителен белег- изразена наглост, чувство за превъзходство над всичко живо, точно за това им се носи славата на нацисти!!
164
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Отивам и аз с джипката да въртя по плажовете на Окрайна. Стига да са им останали такива.
163
0
 
33
 
! Отговори
Идеалист преди 10 месеца
Тези украински мафиоти могат за 1 седмица да бъдат екстадирани в Украйна, за да се бият за фашистката си корумпирана родина! Стига сме ги хрантутили!
162
2
 
22
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Тихо, тихо, че Миротворец следи всяка дума!
161
1
 
35
 
! Отговори
Тихомир преди 10 месеца
А може, може, може да отиде на жълто плочка и там да посгази тук, таме, този и онзи. То на тия всичко им е позволено, всичко. Що не видях един турчин, грък или поляк да се натресе с джипа си в пясъка??? Странно, тия хора нямат ли джипове? Само в Украйна ли продават джипове? Слава кокаине!
160
1
 
57
 
! Отговори
не се учудвам преди 10 месеца
Във Варна не знам как са, но по южното черноморие украинците са много и се държат безкрайно нагло. В началото на войната ги съжалявах и им съчувствах, но вече взеха да ме дразнят с наглостта, нахалството и арогантността си.