Полиция охранява къщата на близнаците от Цалапица

Те са обвинени за укриване на трупа на убития Димитър
29
Полиция охранява къщата на близнаците от Цалапица
Снимка: БГНЕС

И тази сутрин полицията продължава да охранява къщата на двамата братя близнаци от Цалапица, които вчера бяха задържани за убийството на 24-годишния Димитър.

За убийството е обвинен Рангел Бизюрев, за когото се предполага, че е извън страната и е издирван с европейска заповед за арест.

Снощи за трета поредна вечер хората излязоха на протест с настояване да се разкрие цялата истина по престъплението. Тази вечер от 19.00 часа ще бъде поредният протест.

Вчера прокуратурата обяви, че заподозреният за убийството е имал помагачи. Според обвинителите това са двама братя от селото, които му помогнали да скрие трупа и да избяга от страната.

Вечерта хората от Цалапица блокираха с жива верига главния път през селото, който свързва магистрала „Тракия” с Родопите. След това се отправиха към къщата на двамата братя, които бяха задържани. Двамата са на 19 години. Пред дома им, протестиращите поискаха родителите да излязат навън, но никой не се появи. Полетяха камъни и димки. Полицията се намеси и спря хората. Стигна се до известно напрежение.

След това протестиращите се отправиха към дома на заподозрения за убийството - 30-годишният Рангел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И защо ги охраняват,а не ги арестуват като съучастници преписали се към трети,който се покрил от туй,че на него са стоварили убийството,но фактически те са убили жертвата като изпълнители.
26
0
 
2
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 9 месеца
Не стига, че сме плащали майчинство и помощи на родителката им, за да ги отглежда. Не стига, че 18 години са яли детски надбавки (за ромовете детските надбавки са по-големи като сума в сравнение с детските надбавки за българчетата).Не стига, че докато са раснали са получавали безплатно какво ли не (всъщност ние сме плащали нещата, които за тях са били безплатни). Ами сега плащаме и на полицаи да ги пазят от народната любов.Стига вече! Оставете данъкоплатците на дело да им покажат колко ги обичат
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бай Ставри и компания много обичат нахакани млади безполезници, които са убедени, че са се родили само за да живеят наготово и да вършат престъпления безнаказано. Очакват ги с нетърпение!
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тези близнаци имат ли представа колко месеца трябва да работи и по колко лева месечно ще може да спестява някой с минимална заплата, който има семейство и си плаща всички сметки, докато събере сумата, необходима за дабъде купен автомобилът, с който те са отвлекли човек с ясното съзнание, че го водят да бъде убит по мъчителен начин?
23
0
 
2
 
! Отговори
Шофьрска книжка преди 9 месеца
Двамата близнаци имат ли шофьорски книжки? Ако имат, коя школа са посещавали? Да се яви пред медиите онзи, който им е дал шофьорските книжки и под клетва да заяви колко редовно са посещавали шофьорски курс?
22
0
 
2
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 9 месеца
Тези двама 19-годишни с какво се занимават? Имат ли поне един ден трудов стаж? Поне един лев данък платили ли са на държавата? След като вече са пълнолетни, осигуряват ли се? До кой клас са учили? КАТО ДАНЪКОПЛАТЦИ ИМАМЕ ПРАВО ДА ЗНАЕМ КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ТОВА, ЧЕ ОТ ДЖОБА НИ СА ВЗЕТИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ, ЗА ДА БЪДАТ ИЗХРАНЕНИ И ОТГЛЕДАНИ ТЕЗИ ДВАМАТА !!!
21
0
 
5
 
! Отговори
Право на информация! преди 9 месеца
По други сайтове ги има на снимки - добре нахранени, добре облечени, ухилени ромета. Личи си,че имат високо самочувствие. На какво отгоре? Родителите не излизат да дадат обяснение пред протестиращите. Да настояваме: Да се пресметне и медиите официално да съобщят колко пари от джоба на данъкоплатците са получили през годините тези родители, за да отгледат и възпитат престъпници?
20
1
 
14
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 9 месеца
Когато няма държава народът взима нещата в свои ръце. Надявам се случаят в Цалапица и този в Стара Загора да събуди българите и да осъзнаят, че цялата пасмина в парламента е за затвора също. Промяната, за която всички протестирахме не се състоя. Време е народът да въстане отново, но този път да не допуснем да ни внедрят спасителите, а сами да намерим такива сред народа!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Охх,като знам как може да се разчита на бг. полицията.....охранявали...без мисъл за каквото и да е си ги представям как стоят с тумбаците и телефоните и ср чудят за какво са там
18
0
 
12
 
! Отговори
Здравеняк с макаров преди 9 месеца
Така действаха мутрите през 90-те години на изминалия век, затова за тези *** трябва затвор с тежък физически труд, но не на щангите а на полето и по пътищата.Взимайте пример от Корея. Там на обяд 1 филийка хляб и цял ден чукат камъни а тук ми се усмихват от мерцедеса и пушат лула....
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
МИлицията по стар навик защотава престъпниците нака да излезнат близнаците и да са свободни от итговорност тази част която остане от тях
16
0
 
5
 
! Отговори
Капитан Линч преди 9 месеца
Без въже няма да мине!
15
1
 
1
 
! Отговори
пернишки прокурор преди 9 месеца
До Нане Още като започнах да те чета и разбрах че си ***-л!
14
1
 
1
 
! Отговори
наму преди 9 месеца
До НанеТо няма как да мине без някой *** да се произнесе!
13
1
 
1
 
! Отговори
Mario преди 9 месеца
Неандерталците в Дахау!
12
0
 
3
 
! Отговори
На преди 9 месеца
Улично правосъдие, псевдо демокрация!
11
3
 
13
 
! Отговори
Нане преди 9 месеца
33 години на едно племе подкрепяно от краварите и западняляците чрез маса нпота се обяснява, че може да си прави безнаказано каквото си поиска... ===)))
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Както винаги, така и сега - полицията пази престъпниците!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Циркове, тази държава за нищо не става.
8
2
 
13
 
! Отговори
Нане преди 9 месеца
Предлагам на бхк да отиде при хората от Цалапица и да ги призове за толерантност.... ===)))