Кампанията в София в момента заглушава всичко

Кандидатите били характерни образи, но различни
Обновена: 3 окт 2023 15:01 | 3 окт 2023 15:01, Росен Стойчев
15
Кампанията в София в момента заглушава всичко
Снимка: БГНЕС

„Ясно е, че кампанията в София в момента заглушава всичко останало. Тя ще бъде достатъчно интересна, за да насити с интрига пространството. Не защото са млади кандидатите, а защото са различни характерни образи”. 

Още по темата
Това заяви политологът Стойчо Стоев пред Нова Нюз.

Според политолога Росен Стоянов кандидатурите за местните избори предполагат много интересна кампания. "Като профил това са по-скоро млади хора, по-динамични, заявили себе си в своята професия, визирам не само лидиращите, но и трети, четвърти, пети дори", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: образивот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Шопендар преди 1 година
Цял живот гласувам ей така от добра воля,и за самочувствие че и аз съм фактор в тая страна,но за съжаление май все грешно съм гласувал,само ромите изкарват по нещо от тази дейност.от тук нататък ще си продавам гласа,колко дадат толко,или няма да си давам гласа за тоя що ми се надсмива от трибуната,и обещава в захлас неща в които сам не вярва
11
1
 
0
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Градовете са творения на строители, инженери и архитекти. Кой ако не те, най добре би управлявал творенията си с професионална отговорност. Спомнете си кога София е просперирала и са се изграждали знакови сгради и булеварди. Късата ни памет и липсата поуки от допуснатите грешки винаги ни донасят гастрольори с високо его без покритие. Тук нямат място хора без специално образование свързано с градската среда.
10
1
 
1
 
! Отговори
Моля преди 1 година
Най-достойният и най-компетентен кандидат за кметския пост - доц. д-р арх. Виолета Комитова, университетски преподавател в УАСГ, практикуващ архитект и бивш министър, защо липсва сред снимките на кандидатите?
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом цитирате Стойчо Стойчев,ясни сте ми.
8
3
 
4
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Младите знаят , че на Запад Местната власт е силна . В нея са финансите . И тези с опит от ЕС ще успеят.
7
2
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 година
Много яка публикация. Толкова изчерателна и информативна за кампанията...
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наивници,щом една кампания е партийно обвързана,А ТЯ Е ТАКАВА,НЕЗАВИСИМО,ДАЛИ ТАЗИ ОБВЪРЗАНОСТ Е ЯВНА,ИЛИ НЕ,Стадото трябва да се подготви ЗА СЪЩОТО!Нищо няма да се промени,освен евнтуално името на партията,с която е свързан конкретния кандидат.И пак ще има обръчи от НАШИ ФИРМИ,които да печелят проекти и пак ще има уволнения на чужди и назначения на наши хора,при които техните професионални качества въобще няма да имат никакво значение!ЮРУШ НА "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ...ХМ..?ИЗБОРИ,УФФЪСЕЕ!!!
5
0
 
5
 
! Отговори
Шегобиец преди 1 година
Еееми то в останалите населени места вече са се разбрали и са си разпределили баницата. Ама София е най-голямото парче. Който лапне София, си е подсигурил далаверата за пет години напред!
4
0
 
2
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Спрете се.Не им правете кампания,новинари.Спрете да пишете и това е.Да,ама получавате тлъсти пачки.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хехе да различни са особенно след днешния нежен компромат за любовния живот на Хекимяна и онова фитнес турче напълно отговаря на едни ценности.
2
2
 
6
 
! Отговори
Терзиев преди 1 година
Ни атакува с изкуствен интелект по фейса. Чатбот дето ни обещава каквото си пожелаем.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не сте сложили снимка на Светльо?? Медиите ни показват единствено 3-4ма корумпирани образа и иска да гласуваме за тях. Кой от кой по-корумпиран.. До кога медиите ще обслужват определени партии и партийни кръгове?