Англичанин прегази пешеходец в Банско

Дрегерът показал, че е употребил алкохол
23 окт 2023 11:08, Александър Попов
39
Англичанин прегази пешеходец в Банско
Снимка: БГНЕС

Пешеходец от Банско бе прегазен снощи от лек автомобил на входа на града, като проверката е показала, че шофьорът е употребил алкохол.

Инцидентът е станал при бензиностанцията на входа на Банско откъм Разлог, а зад волана е бил англичанин англичанин, съобщават от полицията.

Пешеходецът, на 61 години, е транспортиран в МБАЛ-Разлог, където е констатирана смъртта му.

На водача на автомобила е направена проба с дрегер, която е отчела наличие на 0,33 промила. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Моля не подучвайте хора любители на алкохола и карането.Те са лишени от мозъчни клетки и без наличието на алкохол.30% от хората не могат да карат и трезвени защото нямат капацитета и концентрацията да го правят.Това ,че не усещаш как ти влияе алкохола не значи ,че няма такова нещо.Дори и на емоционално ниво да ти я нама концентрацията пак си потенциален проблем.Карането не е майтап.Така и така сте гъзари да карате след кръчма вземете си ТАКСИ гъзари.
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до 33 Алоууу, ти на мястото на англичанина щеше не да си с 0.33 промила а с 1.3 промила. Не оправдавам англичанина, но той е изпил една бира най-много. Ти на почивка в чужда държава щеше да си залян като прасееее.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ей това са повечето от чуждестранните туристи, за които се борят хотелиери, министерства по туризма, туроператори и пр. Дошли са тук на евтин алкохолен туризъм и да ударят някое свежо, евтино пиче..Нищо друго не ги интересува
29
0
 
10
 
! Отговори
До журните преди 10 месеца
Пешеходец се казва Човек - Българин!..... R. I. P
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до 26 Язовец маааааалоумен, говоря за доказаната теория, че язовците когато ядат ферментирали плодове в гората и се замайват и често загиват на пътя от автомобили, защото губят чувството за самосъхранение. И пак ти казвам, лятно време ще видиш много избити язовци на пътя блъснати от авомобили. Зимата няма да видиш и един. Разбра ли ве, мааааааалоумен язовец? Язовец си защото смяташ че от една чаша бира ти се забавят реакциите. Да го кажа за тия които не са разбрали спорът ни.
27
2
 
2
 
! Отговори
до 17 преди 10 месеца
До D,не пише от каква националност е прегазения,не вярвам да е българин,но ако е англичанина не само трябва да си отиде по живо по здраво,трябва и медал да му се даде,успял е да направи нещо,дето и господ не може
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
рг
25
1
 
2
 
! Отговори
Тео преди 10 месеца
Няколко неща:1.Наличието на алкохол го пренебрегвам, защото е под законовия минимум. Тук промени могат да се направят без да откриваме топлата вода. В Германия е така - ако те пипнат с до 0,5 ще кажаат карайте внимателно и до въщи, но ако стане нещо - застраховката не покрива. 2. На Газпром има ограничение 60. Редно е да се провери това.3. Там пешеходна пътека няма!Хора, внимавайте - особено в тъмната част на денонощието!
24
1
 
0
 
! Отговори
До 25 преди 10 месеца
Пак не разбра, типично за животно, аз не говоря за теории ! Нима смяташ, че пингвин-химик е теория ? Не е теория, а "извънреден" природен случай ! Дори не разбирам защо премести темата за алкохола и нещастния случай в спор за произходът ти ?
23
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
премазал е славянския турчин (българина) така както премазаха цяла бг англичаните 1945 от небето :))))))
22
1
 
1
 
! Отговори
Ха ха ха преди 10 месеца
За 24 - ти си бил пингвин-химик, ако Дарвин беше жив теб щеше да изследва, а не маймуните !
21
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до 23 Кажи веее, язовец смеееешен, от една чаша бира ли ти се забавят реакциите? Да те светна защо те наричам язовец. Това животно язовеца е пияно винаги когато зреят плодовете и когато окапят и ферментират на земята това животнo ги яде замайва се и излиза на пътищата без да се пази и автомобилите ги газят. И ако пътуваш често из страната не се чуди защо има толкова много язовеца умрели на пътя. Разбра ли ве, язовец дето ти се забавят реакциите от две чаши бира! Аре у лево, язовски маааалоумник!
20
0
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 10 месеца
Виж сега пингвин, напуснал си колонията на тези животинки нелегално, върни се там пък може и да получиш повече "мозък" отколкото имаш, все пак сред "родственици" развитието е по-сполучливо ! Престоят ти там може да се окаже полезен за да разбереш за какво иде реч когато се говори за "волан" или "автомобил" !
19
1
 
5
 
! Отговори
до 21 преди 10 месеца
заради герой като тебе после има "а кво стана..", както и много жертви като тази в статията. гледай да не ми лъхнеш някъде на слизане от колата, че ще ти се забавят със сигурност реакциите и ще ти се пие само вода след това
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до 19 Една чаша бира ще ти забави реакциите? Ти да не си дете на 5 годинки бе че от една чаша бира да ти се забавят реакциите? Ти изби рибата от тъпотиии бе моето дете!
17
1
 
6
 
! Отговори
... преди 10 месеца
да го пускат.. нали не е ***. не е виновен по презумпция. ако иска да си ходи през вип терминала, че може емоционално да се е напрегнал след като не помни пиянските си забавления и да се притеснил. Бог да прости човечеца..
16
2
 
12
 
! Отговори
До 17 преди 10 месеца
Законно е да караш с до 0.5 промила, да. Но дори и 1 чаша бира е силно вероятно да ти забави реакциите. Затова е препоръчително и капка алкохол да не си близвал, когато се качваш зад волана.
15
3
 
17
 
! Отговори
D преди 10 месеца
англичанина да не се притеснява, попаднал е в държава, където няма наказания, ще си отиде по живо по здраво.
14
1
 
7
 
! Отговори
Долу преди 10 месеца
Ръцете от поданика на нейно величество камила! Да се награди с орден за заслуги към короната!
13
5
 
12
 
! Отговори
До 9 преди 10 месеца
А колко е разрешената норма бе пингвин ? Колко е пиян не е важно, а употребил ли е алкохол когато е зад волана ? Що за пещерни хора се развъждат на тази територия ? После се питаме прости ли сме или необразовани ?