МОН с игри и забавления за децата през ваканцията

Лагери, състезания и езикови школи са сред предложнията
Обновена: 20 юни 2024 14:27 | 20 юни 2024 14:25, Инна Ангелова
4
МОН с игри и забавления за децата през ваканцията
Снимка: Pixabay

Над пет хиляди безплатни ваканционни игри и занимания предлага Министерството на образованието и науката през летните месеци. Заниманията ще бъдат различни в 28-те области на страната.

От МОН добавят, че са организирали разнообразни занимания, подходящи за всякаква възраст - спортни състезания, кулинарни игри. Школи и кръжоци по различни изкуства. Така популярното лего конструиране също е включено в програмата. Организират се още летни академии по забавна математика, чужди езици, занимания в библиотека и посещение на музеи.

Дейностите са организирани от детски градини, училища, центрове за подкрепа за личностно развитие, регионални центрове за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, общини, читалища, спортни клубове.

В сайта на МОН има допълнителна информация за място и период на провеждане, за каква възрастова група са подходящи заниманията, кои са организатори и ръководители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ваканцияМОНигри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
СойФия прайд: преди 3 месеца
"И ние от СОС сме приготвили много игри и забавления за децата през ваканцията" :) :) :)Така е демократично! И евроатлантическо! И екоклиманеолибера3тично!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе щом е от МОН, бегай далече....
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За съжаление, това беше отанвео да се разруши и изтлее. Лагерните бази се раздадоха за стотинки. След инцидента при река Лим, половината вдигнаха ръце от подобни екскурзии и лагерувания, а другата полвоина взеха, да товарят всичко с такава бюрокращина и да налагат толкова правила, че на никой не му се занимава, да води деца някъде, освен ако не се предлагат много стабилни суми.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щото преучиха, живи да ги ожалиш! Като си спомня ние как учихме едно време и сегашните, то няма база за сравнение.