С какво Европа може да ни бъде полезна - в "Брюксел 1"

Предаването на Милена Милотинова отново от 26 септември
10 сеп 2015 15:07, Александър Попов
21
С какво Европа може да ни бъде полезна - в "Брюксел 1"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Единственото ТВ предаване, фокусирано върху европейския поглед към живота на българите – "Брюксел 1", се отваря към широката аудитория през новия ТВ сезон, заедно с промените в цялостния облик и съдържание на Bulgaria ON AIR.

От 26 септември, всяка събота от 18.00 часа авторът и водещ Милена Милотинова ще предложи на зрителите полезна информация за всеки български гражданин. Освен, че ще коментира голямата европейска политика, "Брюксел 1" ще засяга и конкретни ситуации от новините и ежедневието, за да покаже как европейските норми и правила могат да бъдат от полза за всички.
 
„Всеки от нас може да се възползва от принадлежността на България към европейското семейство. И всеки от нас трябва да е информиран за това къде сме ние в ЕС - по отношение на законодателство, стандарт на живот, действия на институциите, здравеопазване, икономика, образование, външна политика. Ще работим по повече потребителски теми и се надявам да бъдем полезни“, коментира водещата.
 
Милена Милотинова работи като телевизионен журналист в продължение на повече от 15 години. Завършила е Българска филология в СУ „Климент Охридски" и „Английски език и литература”, специализирала е в Би Би Си и Ен Би Си. Автор е на над 10 документални филма, между които и носителите на няколко награди и представени пред публика у нас и в чужбина - „Хроника на едно национално предателство" и „Спасените“.

Освен като автор и водещ на „Брюксел 1“ зрителите на Bulgaria ON AIR познават Милена Милотинова и от новинарските емисии на телевизията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа "помогна" с разрушаването на нашата икономика и селско стопанство ,с премахването на суверенитета ни , а сега и със завладяването на България от ислямистите!
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯмий си чиниите и не надавай глас
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да като подписаха за Северен поток 2, ще са ни много полезни сега
9
0
 
1
 
! Отговори
jiujicu преди 8 години
Bruxel da stane solidaren s bg narod, bg zaplati, bg pensii, bg dds, vinetki - da ima sa sichki evropeici i bejanci solidarno, humanno, sastradatelno, hem i svobodno da se dvijat kapitalite i da ne zamrazvat, da ne se paralizirat v zastoi.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа е потъващ кораб, а оркестъра си свири празнично. Познато ли ви е от някъде? И тогава са си мислели, че кораба е съвършен и нищо не може да го спре. И сега си мислят, че системата и фалшивата им солидарност е съвършена и е последна инстанция. Историята слага такива хора и техните съдби на мястото. Лошото е, че покрай сухото гори и мокрото, и често всичко се заплаща с кръв, сълзи и страдание.
7
0
 
1
 
! Отговори
Ivailo преди 8 години
До IlluminatiTi si edin demago, ako te vidq shte ti prasna edin da se nauchish...
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вредата е по-голяма от ползата затова сме на това дередже!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С много фотошоп или извадена от много стар архив.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да ни е полезна, ама друг път...
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам с какво, но Милена е много добре на тази снимка
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До IlluminatiНе ми излизай с претоплени лафове. По данни необявени у нас Западно европейските страни са увеличили ръста на икономиката си четири - пет пъти след краха на Соц. лагера. Придърпвайки най-кадърните и работливи хора, елиминирайки тяхното производство и откриване на нови пазари в Източна и Средна Европа. Всъщност единствено почтени бяха испанците, които си го признаха.
1
7
 
8
 
! Отговори
Illuminati преди 8 години
Въпросът "С какво Европа може да ни бъде полезна" трябва да дойде след въпроса "С КАКВО БЯХМЕ ПОЛЕЗНИ НИЕ НА ЕВРОПА", изобщо с какво бяхме полезни за когото и да е. Стига с този паразитизъм, затова нашата реалност е такава, каквато е. С какво България допринася за благото и развитието на другите членове на Съюза? Та ние едни субсидии не можем да усвоим, без медиен скандал и без санкции после. Не ви ли е срам!?!?!