Тодор Колев в "Открит актьорски клас": Чувството за хумор и интелектът са едно и също

Камерата на "Умно село" запечатва уникален "час по актьорско майсторство" на гениалния комедиант
23 ное 2022 12:40, Красимир Ангелов
11
Тодор Колев в "Открит актьорски клас": Чувството за хумор и интелектът са едно и също

Истинско пиршество и наслада за сетивата ще предложи Bulgaria ON AIR на зрителите с новия епизод от документалната поредица „Умно село“ на 27 ноември от 19:30 часа. Камерата успява да запечата един неповторим час по актьорско майсторство с любимеца на поколения българи Тодор Колев.

Талантливият артист е в стихията си по време на тази среща с публиката - пее, импровизира, отговаря с блестящото си чувство за хумор на многобройните въпроси.  За шанса в професията, за важните срещи  и просто за „нещата от живота“. С присъщата си откровеност и безподобен артистизъм най-яркият „шут“ от българската сцена и екран коментира манталитета на обществото, сипе през смях безпощадни истини и превръща този час в едно истинско one man show.

Камерата на „Умно село“ е запечатала един прецизен урок по интелект, изнесен не от друг, а от „Шута“, комуто е позволено с всички средства да разкрива истини в блатото на лъжата и притворността.

Не пропускайте епизода „Открит актьорски клас с Тодор Колев“  от документалната поредица „Умно село“- тази неделя, 27 ноември, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Бг политиците са само фалшиви. Герои, дори и фалшиви, не са.
8
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Велик АКТЬОР
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Току-що се бях сетил за него и по-точно за неговата песен фалшив герой - всичките тези политици в парламента са фалшиви герои и трябва да бъдат разгонени от народа.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Желю Желев - И освен всичко друго, беше мой дипломат. Когато аз бях президент, го изпратих в Канада като наш посланик. След известно време обаче той се разочарова. Беше му се стегнала душата. Беше волна птица, не можеше да се занимава с дипломатичка дейност. Не че не я разбираше, просто имаше повече дарование, отколкото е нужно за дипломацията.
5
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДС ченге. Като го пратиха в КАНАДА като дипломат се напил и почнал с ромските си мурафети свирил на цигулка от чалга песните му.
4
0
 
4
 
! Отговори
Koko преди 1 година
Goliam Komik . Akteur i Chou Men, kak ste gi stignem amerikanziteee
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чувството за хумор е интвлигентност, когато е към себе си. Подигравката, иронията и др. варианти, насочени към другите, не са.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"умно село" ,оето представя личности с принос в бългаската култура, може да се поитересува как сега се заличава културата, как се ликвидират постепенно библиотеките в училищата, за да няма достъп до широко знание, а единствено до изгодното в сегашния политически момент. В нашия университетски град и уж стар културен център ликвидират библиотеката на езуиковата гимназия. Директор е млад историк, беше кандидат за депутат от ГЕРБ 2 пъти в челото на листата!!!! Не е първат ликвидация на училиюна биб
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уникален, неповторим, неподражаем, истинска легенда!